Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A stone tower comprising 2 sitting rooms, and 2 bedrooms with superb fireplace klix from the 15 century. Large living room 60m2 with stone fireplace, and wooden floor. Large kitchen with interior whel . 7 bedrooms. A large bathroom. Inside courtyard of 300m2 with swimming pool 10*5m Oil central heating. Large loft which could be converted.
mada je meni ova bolja
An all too rare opportunity to acquire a magnificent watermill complete with the original workings situated in a beautifull position with an island.
The ground floor of the main house comprises of, the kitchen which has a centre island/breakfast bar and access to the rear terrace,(which overlooks the beautiful parkland), dining room, large sitting room, billiard room, bedroom with washbasin and the toilet. The staircase leads from the entance hall upto the first floor where there is a total of six bedrooms,(the master has a small balcony),and a large bathroom with toilet. There is also an enormous stone barn and adjoining hangar which could be converted into further gites if required. There is approx. 1.3 Ha of land with this property which has been beautifully landscaped, the majority of which enjoys river frontage. This is a truly fabulous complex, in an idyllic location, with a wealth of potential.
opsadunesvijest prelijepo je jedino bi me bilo strah da me ne raspali kakav cunami
sve sto je lijepo i vrijedno dolazi sa dozom rizika a svako geografsko podrucje ima svoje meterooloske rizike da vidis kad Tornado protutnji Torontom nije bome svejedno Californija sa svojim zemljotresima itd itd....a more je uvijek takvo....nepredvidivo....to je dio razloga sto ga volim toliko....
eh zivjeti ovako s morem na 3 strane uh....mislim da mi se ne bi bilo tesko navici
ma sta zafrkajete džabe, to je sve šminka, nije to ništa bolje od našeg običnog sela,evo par slikica za sve vas..... [/img]
..............ubilo se za romantike na bosanski nacin
Bosanac sa dna kace wrote:ma sta zafrkajete džabe, to je sve šminka, nije to ništa bolje od našeg običnog sela,evo par slikica za sve vas..... [/img]
Bosanac sa dna kace wrote:ma sta zafrkajete džabe, to je sve šminka, nije to ništa bolje od našeg običnog sela,evo par slikica za sve vas..... [/img]
ma sve je to super al kad ne bi bilo naseg bosanskog mentaliteta.
Odmah bude, eno se mlada sunca na betonu
mamica papucarka wrote:
da jajnike prehladi :D:D
pa potencijalna mlda se baš nešto i ne voli sunčat
a pokazujem joj ja slike dje bi mogla nafaku da obere, kad veli ona men: Pa to kod vas pravo selo, vid sve zeleno okolo, u nas sve kuća na kući
mamica papucarka wrote:
da jajnike prehladi :D:D
pa potencijalna mlda se baš nešto i ne voli sunčat
a pokazujem joj ja slike dje bi mogla nafaku da obere, kad veli ona men: Pa to kod vas pravo selo, vid sve zeleno okolo, u nas sve kuća na kući
A inače je i ona sa Spreče
ma ona hoce da ti kaze da je kod vas vuk domaca zivotinja
ona je iz carsije bolan
Bosanac sa dna kace wrote:
jest, blizu je, oklina Litve-Banovića
znaci bio sam blizu
Meni su ti krajevi izuzetno lijepi
Moraju bit kada si iz Sprece
Nisam ja iz sprece nego blizu kuda spreca protice a spreca ti izvire tamo prema Zvorniku a ulijeva se u Bosnu u Doboju tako da ja sam ti na toj relaciji ako budes u mojim krajevima navrati na kafu nadam se da se
mi zemljak Bosanac sa dna kace nece naljutiti jer se radi samo o kafi
anais_nin wrote:meni je i to guzva ja volim ekstreme ili totalnu guzvu, ili apsolutnu tisinu
ma vidiš da je selo rrazbacanog tipa
jedino sav ugođaj ponekad kvari blizina površinksog ugljenokopa, pa se nekad čuje noću i kvari seosku idilu apsolutne tišine.... vidiš bona da je sve šuma okolo, ja maksuz odem kod tette da prespavam u mukloj seoskoj tišini da se naslušam sam sebe
anais_nin wrote:meni je i to guzva ja volim ekstreme ili totalnu guzvu, ili apsolutnu tisinu
jedino sav ugođaj ponekad kvari blizina površinksog ugljenokopa, pa se nekad čuje noću i kvari seosku idilu apsolutne tišine.... vidiš bona da je sve šuma okolo, ja maksuz odem kod tette da prespavam u mukloj seoskoj tišini da se naslušam sam sebe
nisam ja mislila na zvuke ja sam mislila na LJUDE
pa šta hoćeš vidiš da ti niko ne viri u čorbu
dok ti kona Šaza dođe do ti vrata moreš komotno zaključat da misli da te nema....
a u lijevom ćiošku što ima sivo nešto ono se zove kućurina, to je napravio jedan čiko seb iz sela ko vikendicu vidi sve ko mu kad dolazi, al tu niko ionako ne ide jer je na brdu u sred šume plus kažu ima u njoj ogromna guja ko piton