ovo mi sve mirise na opsesiju. pazi seKYLIE wrote:kaze mi jedan prijatelj ako ima nekih cudnih poziva, a bilo je nekih kasno u noc ( on kao nema pojma otkud ) da tu 100% ima nesto, znaci da se ne zavaravam...
Kako prepoznati prevaru?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- 3xa
#76 Re: Kako prepoznati prevaru?
-
midja
#77 Re: Kako prepoznati prevaru?
prozovi ga oko ponoć na mob, i ako ti počne tersati i spusti ti slušalicu ,tada ga prozovi na fix.tj kućni telefon
garant je zauzet i tad nemaš više šta da sumnjaš
garant je zauzet i tad nemaš više šta da sumnjaš
-
KYLIE
#78 Re: Kako prepoznati prevaru?
dobro ima ti ta mjesta nisi ti ni malo cudan, samo sto stvari nekad nisu jednostavneKjajević Majko wrote:Samo ne vidim poentu biti s nekim, ne vjerovati mu i ne pričati s njim o tome. Možda sam ja čudan.
-
midja
#79 Re: Kako prepoznati prevaru?
ma prevaru je lako prepoznati to se nauči, samo nije jednostavno prihvatiti
-
Kjajević Majko
#80 Re: Kako prepoznati prevaru?
A kako ti misliš prepoznati prevaru ako nećeš o tome pričati s njim? Nadati se da ćeš na mobitelu naći neku poruku i sl.?KYLIE wrote:dobro ima ti ta mjesta nisi ti ni malo cudan, samo sto stvari nekad nisu jednostavne
Prevara je laž, ako ga znaš kad laže i uhvatiš to je jedini siguran znak.
Zato je teško i prihvatiti prevaru zbog laži, jer one povrijede a ne nevjernost.
-
KYLIE
#81 Re: Kako prepoznati prevaru?
i sta ti ocekujes kao ishod te price? priznanje? malo morgen, najjace sto mozes izvuci je : ''ma znas da ja ne bi nikad'' ili ''ma ko ti je to rekao kazi mi'' i slicno
-
Kjajević Majko
#82 Re: Kako prepoznati prevaru?
Nisam ni mislio da ćeš mu banuti sa pitanjem: "Ej jel to ti imaš nešto sa strane?".
Žensko si valjda znaš izvući informacije. (I ovo nemoj shvatiti kao šovinizam.)
-
midja
#83 Re: Kako prepoznati prevaru?
kyli još jedan savjet
ako imaš neku osobu od povjerenja a da je dotični ne poznaje ,fino objasniš da sumnjaš da te dragi vara pa neka ga malo uprati .
pa šta ti kaže kaže...
ako imaš neku osobu od povjerenja a da je dotični ne poznaje ,fino objasniš da sumnjaš da te dragi vara pa neka ga malo uprati .
pa šta ti kaže kaže...
- tech10
#84 Re: Kako prepoznati prevaru?
Njegove gache su ti najbolji indikator, k'o lakmus papir. 
-
njeka
#85 Re: Kako prepoznati prevaru?
Ti bi tech mogao otvoriti neku labaratoriju za analizu tih tjelesnih izlučevina

- otherside
#86 Re: Kako prepoznati prevaru?
Vidi sto se ovaj izbirikao za otkrivanje muskih prevara... hm...sto li?tech10 wrote:Njegove gache su ti najbolji indikator, k'o lakmus papir.
- ljubav_aha
#87 Re: Kako prepoznati prevaru?
prevaru je moguce otkriti ako dobro poznajes osobu,ovdje konkretno mislim o prevarama u duzim vezamamidja wrote:ma prevaru je lako prepoznati to se nauči, samo nije jednostavno prihvatiti
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#88 Re: Kako prepoznati prevaru?
Ma on to po sebi prica.Vjeruj mi na rijec,uvjek sam njegovu prevaru otkrivala-po gacamaotherside wrote:Vidi sto se ovaj izbirikao za otkrivanje muskih prevara... hm...sto li?tech10 wrote:Njegove gache su ti najbolji indikator, k'o lakmus papir.
-
KYLIE
#89 Re: Kako prepoznati prevaru?
u vezi tog izvlacenja informacija sve sto sam uspjela izvuci je agresivna odbrana u vidu napada i pokretanja sumnje u vezi mene ??!!!Kjajević Majko wrote:Nisam ni mislio da ćeš mu banuti sa pitanjem: "Ej jel to ti imaš nešto sa strane?".![]()
-
Kjajević Majko
#90 Re: Kako prepoznati prevaru?
A šta ja znam, agresivno reagiram kad hoću skrenuti pažnju s pravog problema, bilo kakvog...a sad ti najbolje znaš kakav je inače.
Jel ljubomoran? Ako jeste, izvedi ga i uradi nešto što ga inače izludi, pa ako ostane ravnodušan nema boljeg znaka.
Jel ljubomoran? Ako jeste, izvedi ga i uradi nešto što ga inače izludi, pa ako ostane ravnodušan nema boljeg znaka.
-
COCA_COLA
#91 Re: prevara
i koliko vas ima na umu da prevari partnera/cu? Nesto ste mi se usutili....
- lolita_xx
#92 Re: prevara
ja prvo moram da nadjem partnera/icu pa cu onda znatiCOCA_COLA wrote:i koliko vas ima na umu da prevari partnera/cu? Nesto ste mi se usutili....
- fishtrija
#93 Re: prevara
daj ba ista tema ko i ova maloprije... ko da ne čitate ništa nego kako vam prahne otvarate šta vam volja...
- Irm@
#94 Re: prevara
vishe nije ni bitno, a?lolita_xx wrote:ja prvo moram da nadjem partnera/icu pa cu onda znatiCOCA_COLA wrote:i koliko vas ima na umu da prevari partnera/cu? Nesto ste mi se usutili....
- dushmanka_sa
#95 Re: Kako prepoznati prevaru?
Ako postoje bilo kakve sumnje da je prevara ucinjena sjesti i reci u lice. Nema se tu sta prepoznavati. Bolje pitati odmah, i znati da si u krivu ili pravu, nego cekati da ti se prevara sama servira pod nos.
- ladyada
#96 Re: Kako prepoznati prevaru?
pregledaj mobilni .....ako su sve poruke izbrisane .........nesto je trulo u zemlji danskoj.............ja sam svog na to uhvatila , prvo porico .............a meni to sve nesto nejasno i sumnjivo.........pa jos jednom na razgovor..........i onda je sve prizno ......
- Pikova-dama
#97 Re: Kako prepoznati prevaru?
Prevaru ne mozes prepoznati ako ne poznajes dovoljno svoga momka (ili curu). A i ako poznajes...tesko, ali sanse su ti vece. Tu pravila ne postoje, cosmopolitan ne pomaze, savjeti ne znace nista...Nazalost, to je stvar koja je dosta individualna. Ne volim osvete, ali : What goes around comes around
...pa nek izvoli 
-
KYLIE
#98 Re: Kako prepoznati prevaru?
ma bas takoPikova-dama wrote:Prevaru ne mozes prepoznati ako ne poznajes dovoljno svoga momka (ili curu). A i ako poznajes...tesko, ali sanse su ti vece. Tu pravila ne postoje, cosmopolitan ne pomaze, savjeti ne znace nista...Nazalost, to je stvar koja je dosta individualna. Ne volim osvete, ali : What goes around comes around...pa nek izvoli
- bug
#99 Re: Kako prepoznati prevaru?
redovno citas sa-x lifestyle 
kako prepoznati prevaru, kako se
zabavljati sa strancem, kako prici, kako otici
hiljadu zasto
hiljadu zato, samo citaj

kako prepoznati prevaru, kako se
-
mojgrad
#100 Re: Kako prepoznati prevaru?
Dioda wrote:tech10 wrote:Cim pocne da redovno mijenja gache samoincijativno, a da mu ti ne kazes, nesto je sumljivo. I ako se cesto brije i koristi dezodorans, sto prije nije radio.![]()
![]()
A sta ako je uvijek bez opomene redovno mijenjao donji ves??