prvo dotjera pa spasavamIRCerka wrote:Samo sex liniju spasava...juan wrote:Slushaj mirci, neznam dal si udata, ako nisi, udaj se, ako jesi, svaku vecer i svako jutro se ne skidaj sa muza!!!
to je provjereno, lijepo, uzivanje, a i jako ucinkovito!! A jos radis nesto za porast nataliteta u BiH!! Hajr u svaku ruku
Skidanje kila po hitnom postupku
Moderator: anex
-
juan
#76 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
- SaraLe
#77 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
@Bumbi kakva si ti sa guzovimaBumbar wrote:@sara...dodje da ti pokaze
@mircy...sta ti bolan imas skinuti?![]()
![]()
...svijet nije fer, ima noge do vrata, visoka...mrsava...i sad kao ima dupe...aaaaaarrrggggg
![]()
Jeste mirc, sa PVC folijom, znojis se i topis ispod nje ko luda
Ali nemoj pretjerati, neces imati na sta sjesti
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#78 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
ma hocu da skinem samo pola kile, nista pretjerano...SaraLe wrote:@Bumbi kakva si ti sa guzovimaBumbar wrote:@sara...dodje da ti pokaze
@mircy...sta ti bolan imas skinuti?![]()
![]()
...svijet nije fer, ima noge do vrata, visoka...mrsava...i sad kao ima dupe...aaaaaarrrggggg
![]()
![]()
Jeste mirc, sa PVC folijom, znojis se i topis ispod nje ko luda![]()
Ali nemoj pretjerati, neces imati na sta sjesti
- SaraLe
#79 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ma 10 dana setnje pod PVC folijom i nestace, samo ne zaboravi ako vec budes to radila, tusiranje poslije i mazanje kremom, posto je koza osjetljiva na PVC 
- Bosanac sa dna kace
#80 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
@mivci nemoj se sta napuhat al ako ne znas sta ces sa tim tvojim pantolama dadni u kaku humanitarnu akciju vala....
-
mIRCerka
#81 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Pisacu polako da mozes procitati....Bosanac sa dna kace wrote:@mivci nemoj se sta napuhat al ako ne znas sta ces sa tim tvojim pantolama dadni u kaku humanitarnu akciju vala....
zelim da smrsam jer mi se hlace svidjaju i hocu da mi budu komotne...tako da ZNAM STA CU SA HLACAMA...
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#82 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Imala slican problem i skoro ga pa rijesila skroz! Moj odgovor: aerobik 4 puta sedmicno (step aerobik u kombinaciji sa work out-om i total body conditioning), plus 2 puta brzo hodanje na duze staze sa reduciranom, balansiranom prehranom (ne jede se nakon aerobika, ako sam bas gladna, onda neko voce i zeleni caj). Rezultati vidljivi u roku 6 sedmica! Promijenila broj pantalona prvi put nakon 4-5 godina, ali ipak sve nekako jos ostalo na svom mjestu, samo u normalnoj kolicini. Doduse, ja sam niska, pa nisam morala da skidam neki ogroman broj kila da bi se primijetio efekat. Sad imam drugi problem-sve mi veliko
Ima li tu savjeta?
Ima li tu savjeta?
-
mamica papucarka
#83 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
ja sam jutros isla u hodanje uz brdo, ali sam zato sad za rucak pojela pola velike pizze
o kakvim ba folijama govorite
imal sta za meme i stomak 
o kakvim ba folijama govorite
- SaraLe
#84 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
@Mamicemamica papucarka wrote:ja sam jutros isla u hodanje uz brdo, ali sam zato sad za rucak pojela pola velike pizze![]()
o kakvim ba folijama govoriteimal sta za meme i stomak
-
mamica papucarka
#85 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
a za memeSaraLe wrote:@Mamicemamica papucarka wrote:ja sam jutros isla u hodanje uz brdo, ali sam zato sad za rucak pojela pola velike pizze![]()
isto sto sam napisala za mircinu guzu
vazi i za tvoj stomacic
-
mIRCerka
#86 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Dusho nemam ja vremena za aerobikanjusha wrote:Imala slican problem i skoro ga pa rijesila skroz! Moj odgovor: aerobik 4 puta sedmicno (step aerobik u kombinaciji sa work out-om i total body conditioning), plus 2 puta brzo hodanje na duze staze sa reduciranom, balansiranom prehranom (ne jede se nakon aerobika, ako sam bas gladna, onda neko voce i zeleni caj). Rezultati vidljivi u roku 6 sedmica! Promijenila broj pantalona prvi put nakon 4-5 godina, ali ipak sve nekako jos ostalo na svom mjestu, samo u normalnoj kolicini. Doduse, ja sam niska, pa nisam morala da skidam neki ogroman broj kila da bi se primijetio efekat. Sad imam drugi problem-sve mi veliko![]()
Ima li tu savjeta?
- SaraLe
#87 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Mememamica papucarka wrote:a za memeSaraLe wrote:@Mamicemamica papucarka wrote:ja sam jutros isla u hodanje uz brdo, ali sam zato sad za rucak pojela pola velike pizze![]()
isto sto sam napisala za mircinu guzu
vazi i za tvoj stomacic
![]()
- slavkoimamodilera
#88 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
1. Ti prije toga napisa da se odrekne svega sto sadrzi ugljikohidrate, pa sad kazes da se tako covjek ne odrice ugljikohidrata... de se malo fokusiraj... i ne, ne bih rekao da su rigorozne (!!) dijete za dijabeticare i srcane bolesnike nesto sto je mircerki potrebno...jOFLA wrote:Probaj nekog doktora ubijediti da klasična dijeta za debele dijabetičare i debele srčane bolesnike koji moraju izgubiti suvišno masno tkivo (bez da dijetom naškode organizmu), probaj ga ubijediti da će im shebati probavu i da neće ništa postići.
Nema šta s...at probavu, samo joj stomak lakše radi, neopterećenije. A najlakše se tako smrša jer se čovjek ne odriče ni ugljikohidrata, ni masnoće, ni bjelančevina.
2. Normalno ako ce pojest pola tepsije pite ili pola hljeba sa poli salamom... govorim o normalnim kolicinama ugljikohidrata i tu zitarice nista nece smetati... da su nezdrave ili da ih ljudski organizam ne treba, ne bi predstavljale osnov svake ishrane svake civilizacije na ovoj planeti u posljednjih nekoliko hiljada godina... da su nam trave dovoljne, bili bismo prezivaci...jOFLA wrote:Nekom u guzove, nekom oko stomaka. Sve je to od žitarica previše kalorično odnosno sadrži više ugljikohidrata po gramu namirnice nego povrće. Povrće nije tako kalorično, sve ugljikohidrate dobije iz njeg.
3. Hormonima? HORMONIMA?!?! Iskreno, prvi put cujem da hormoni ucestvuju u razgradnji hrane u ljudskom probavnom traktu, ali kad ti je vec struka, molim te prosvijetli me...jOFLA wrote:To o mješanju proteina s ugljikohidratima nema blage veze s onim što se dešava u stomaku odnosno sa hormonima. Možemo upravo o tome i do najsitnijih detalja, upuštam se u takvu diskusiju i do prekosutra jer to mi je struka.
Vidi pod 2.jOFLA wrote:Teška hrana su joj pored premasnog, i namirnice prezasićene ugljikohidratima kao što su žitarice odnosno prerađevine žitarica.
Oko vecine ostalog se vidim slazemo, pa bih u svakom slucaju ponovio ono sto je (ne samo mircerki) zdravo i korisno... puno tekucine, aerobna tjelesna aktivnost i uravnotezena ishrana...
- CLIO
-
*mima*
#91 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Znaci da se samo udate zene sexaju......juan wrote:Slushaj mirci, neznam dal si udata, ako nisi, udaj se, ako jesi, svaku vecer i svako jutro se ne skidaj sa muza!!!
to je provjereno, lijepo, uzivanje, a i jako ucinkovito!! A jos radis nesto za porast nataliteta u BiH!! Hajr u svaku ruku
-
mIRCerka
#92 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ujutro hladna ness, bez secera... 
- video
#93 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Mislim da tema odeeee uzduz i poprijeko.Da nesto razjasnimo-postavljac ove teme(pravo sam se odrazio
)kaze da su joj farmerice uske preko nekih dijelova tijela
pa bi zbog njih trebala smrsati na istim.E sad, iz prilozenog se moze zakljuciti da je puuuunoooo lakse kupiti druge tole,nego se upustiti u avanturu sa skidanjem onoga sto se nemoze(nema sta
)skinuti.I da, na kraju da citiram:
Bumbar wrote:@mircy...sta ti bolan imas skinuti?![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
#94 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
video wrote:Mislim da tema odeeee uzduz i poprijeko.Da nesto razjasnimo-postavljac ove teme(pravo sam se odrazio)kaze da su joj farmerice uske preko nekih dijelova tijela
pa bi zbog njih trebala smrsati na istim.E sad, iz prilozenog se moze zakljuciti da je puuuunoooo lakse kupiti druge tole,nego se upustiti u avanturu sa skidanjem onoga sto se nemoze(nema sta
)skinuti.I da, na kraju da citiram:
Bumbar wrote:@mircy...sta ti bolan imas skinuti?![]()
![]()
![]()
- slavkoimamodilera
#95 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Em sto nas laze da ima sta skinut, em je jos izgleda i neka dopazuhno
dugonoga...
a ja se vamo ubi od rasprave sa joflom oko ugljikohidrata...
Vidi jofla, ti predlazes da potpuno izbaci bilo kakve zitarice i preradjevine zitarica, sve vodjeno klasikom naseg obroka od pola tepsije kljukuse, hrpe mesa, rize, krompira statijaznamstavecne... ja hocu samo da kazem da nema potrebe za tim, treba samo biti umjeren u svemu, pa i u izjedanju bahlje...
Sve sto je potrebno je uravnoteziti ishranu i izbaciti zaista stetne namirnice (tipa gaziranih sokova, namirnica bogatih saharozom, umjetnim bojama i sl.)... mada moram priznati da mi opet nista oko onih hormona nisi pojasnio kao objasnjenje zasto je moja teza (koja opet nije samo moja vec je dugo poznata) o tome da ne treba u prehrani mijesati ugljikohidrate sa proteinima, besmislena...
O un-diet i slicnim konc-logorima ishrane zaista ne bih ni komentarisao...
Vidi jofla, ti predlazes da potpuno izbaci bilo kakve zitarice i preradjevine zitarica, sve vodjeno klasikom naseg obroka od pola tepsije kljukuse, hrpe mesa, rize, krompira statijaznamstavecne... ja hocu samo da kazem da nema potrebe za tim, treba samo biti umjeren u svemu, pa i u izjedanju bahlje...
Sve sto je potrebno je uravnoteziti ishranu i izbaciti zaista stetne namirnice (tipa gaziranih sokova, namirnica bogatih saharozom, umjetnim bojama i sl.)... mada moram priznati da mi opet nista oko onih hormona nisi pojasnio kao objasnjenje zasto je moja teza (koja opet nije samo moja vec je dugo poznata) o tome da ne treba u prehrani mijesati ugljikohidrate sa proteinima, besmislena...
O un-diet i slicnim konc-logorima ishrane zaista ne bih ni komentarisao...
-
mIRCerka
#96 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
ma video petlja ba, ne vidi dobro, nisam rekla da sam debela ko tenk, nego me fakat interesuju vjezbe koje ste probali i koje djeluju brzo, a zelim zategnuti i malo skinuti sa guze i istovremno zategnuti bedra...sinoc sam probala neke vjezbe sto mi je anais savjetovala, danas sjedim postranCe malo boli sjedalica, znaci da je upalilo 
- video
#97 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ma hajd,mozda je neko imao koristi od ovoga (mada mislim da je admin-u i bio to cilj-nek se nesto prica a usto i korisno).
-
*mima*
#98 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
mIRCerka wrote:ma video petlja ba, ne vidi dobro, nisam rekla da sam debela ko tenk, nego me fakat interesuju vjezbe koje ste probali i koje djeluju brzo, a zelim zategnuti i malo skinuti sa guze i istovremno zategnuti bedra...sinoc sam probala neke vjezbe sto mi je anais savjetovala, danas sjedim postranCe malo boli sjedalica, znaci da je upalilo
De mirci ne pegaj vise..............ti nesto da zategnes ili skines viska........Sta si umislila.......Ja garantujem da ti nista nemas viska niti da zateses. A te brzinske vjezbe ne postoje........ne nasjedaj kao debil. Jedini nacin je onda teretana i vjezbe za odredjene dijelove ali sa strucnim osobom.
- slavkoimamodilera
#99 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Mirci:mima wrote:De mirci ne pegaj vise..............ti nesto da zategnes ili skines viska........Sta si umislila.......Ja garantujem da ti nista nemas viska niti da zateses. A te brzinske vjezbe ne postoje........ne nasjedaj kao debil. Jedini nacin je onda teretana i vjezbe za odredjene dijelove ali sa strucnim osobom.

- video
#100 Re: Skidanje kila po hitnom postupku
Ocito je neko nafuro il joj nabio kompleks na te gluposti.Da se ja pitam,tema bi bila kako nabaciti par kila i popuniti tamo gdje trebamima wrote:De mirci ne pegaj vise..............ti nesto da zategnes ili skines viska........Sta si umislila.......Ja garantujem da ti nista nemas viska niti da zateses. A te brzinske vjezbe ne postoje........ne nasjedaj kao debil. Jedini nacin je onda teretana i vjezbe za odredjene dijelove ali sa strucnim osobom.