Da susjedi ne cuju.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- chuchumbamayumbe
#76 Re: Da susjedi ne cuju.....
Mi se uglavnom sjargamo na pod, ako nista da manje skripi! 
- Spliff.Master
#77 Re: Da susjedi ne cuju.....
molim te, u kojem naselju, preciznije u kojoj ulici zivis?milivoje wrote:Komsinica pored vristi tako glasno da cak ni muzika koju pojaca ne moze da sakrije vrisak zadovoljstva
Ona iznad je opet prica za sebe- vristanje se seli iz sobe u sobu (i dan-danas ne mogu da skontam koje poze koristi)
Udri brigu na veselje...meni nek' je dobro-a oni...pa ni njima nije mane.
Inace mi je ulaz tako jako sexualno aktivan da malo fali da sjednemo da razmjenjujemo iskustva.
Vriste svi...u isti mah![]()
![]()
da pogledam ima li kakva nekretnina u blizini za prodaju...
- medaaa
#78 Re: Da susjedi ne cuju.....
... da je neko od vas bio u studentskim domovima (posebno na Bjelavama) imao bi prica za novu Ilijadu
tamo ti je potpun dozivljaj one "cujes komsiju kako dise i ostalo
"
tamo ti je potpun dozivljaj one "cujes komsiju kako dise i ostalo
-
mamica papucarka
#79 Re: Da susjedi ne cuju.....
e i ti imas izjavachuchumbamayumbe wrote:Mi se uglavnom sjargamo na pod, ako nista da manje skripi!
cuj "sjargamo"
- mali Ninja
#80 Re: Da susjedi ne cuju.....
milivoje wrote:Komsinica pored vristi tako glasno da cak ni muzika koju pojaca ne moze da sakrije vrisak zadovoljstva
Ona iznad je opet prica za sebe- vristanje se seli iz sobe u sobu (i dan-danas ne mogu da skontam koje poze koristi)
Inace mi je ulaz tako jako sexualno aktivan da malo fali da sjednemo da razmjenjujemo iskustva.
![]()
johoooj pobratime, umro sam od smjeha
u mojoj zgradi sami hipoKondori
- dushmanka_sa
#81 Re: Da susjedi ne cuju.....
Dobro je pa barem neko vrišti. Popravljaš im prosjek. Nije bitno što je zbog kompa (nećemo nikome reći da zarad njega vrištiš.)mali Ninja wrote:milivoje wrote:Komsinica pored vristi tako glasno da cak ni muzika koju pojaca ne moze da sakrije vrisak zadovoljstva
![]()
johoooj pobratime, umro sam od smjeha![]()
![]()
![]()
![]()
u mojoj zgradi sami hipoKondorijedino ja vrištim kad me zeza komp ...
- mali Ninja
#82 Re: Da susjedi ne cuju.....
dushmanka_sa wrote: Dobro je pa barem neko vrišti. Popravljaš im prosjek. Nije bitno što je zbog kompa (nećemo nikome reći da zarad njega vrištiš.)
dobro, jerbo ako biste vi rekli moglo bi svasta bit, a mlogo su nekakvi satrapni ovde u ovoj mojoj kuci sa više kuća
-
zemo_online
#83 Re: Da susjedi ne cuju.....
zar niko nece da prizna da nesmije da bude sexa u sitne sate,da susjedi ne cuju....mozda to spada u socijalne fobije.
gdje vam je hrabrost?
gdje vam je hrabrost?
-
zemo_online
#84 Re: Da susjedi ne cuju.....
dali bi vam sex bio bolji da nemate komsije?
- Ekspanzi
#85 Re: Da susjedi ne cuju.....
ja sam ubjedjenja da je ovdje vecinom normalna raja po forumu, a normalnoj raji setest01 wrote:zar niko nece da prizna da nesmije da bude sexa u sitne sate,da susjedi ne cuju....mozda to spada u socijalne fobije.
gdje vam je hrabrost?
- South Blue Mama
#86 Re: Da susjedi ne cuju.....
Je li za tebe sexualne aktivnosti prestaju kada dobijes djecu? Pa nismo umrli ako imamo djecu brate dragi, nadje se modus vivendi i za to.Prozor wrote:kako li ce te kad budete imali djecu
-
♥ Julianna ♥
#87 Re: Da susjedi ne cuju.....
I modus operandiSouth Blue Mama wrote:Je li za tebe sexualne aktivnosti prestaju kada dobijes djecu? Pa nismo umrli ako imamo djecu brate dragi, nadje se modus vivendi i za to.Prozor wrote:kako li ce te kad budete imali djecu
-
zelenashica
#88 Re: Da susjedi ne cuju.....
šta ba paziti,....naprotiv uživam da im cickam.....test01 wrote:Dali pazite i koliko da susjedi ne cuju kada ste u strastvenom zagrljaju s dragom/im ili vam to nije bitno.
Dali pozelite da uopce nemate susjede tada?Ili ovo rjesavate na nacin da pustite muziku ili....?
Narocito u sitnim satima,kad je potpuna tisina i sve se cuje.
- South Blue Mama
#89 Re: Da susjedi ne cuju.....
jakakoJulianna wrote:I modus operandiSouth Blue Mama wrote:Je li za tebe sexualne aktivnosti prestaju kada dobijes djecu? Pa nismo umrli ako imamo djecu brate dragi, nadje se modus vivendi i za to.Prozor wrote:kako li ce te kad budete imali djecu
- vjesticanametli
#90 Re: Da susjedi ne cuju.....
a sto ne bi culi
mozda oni ne mogu pa nek makar slusaju..................samo mi bude smjesno kad sljedece jutros sretnem tetu iz stana do ili ispod mog ...................nabacis kez i rekneš JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
♥ Julianna ♥
#91 Re: Da susjedi ne cuju.....
Lako ću za tetu, ali šta kad sretnem čikuvjesticanametli wrote:a sto ne bi culimozda oni ne mogu pa nek makar slusaju..................samo mi bude smjesno kad sljedece jutros sretnem tetu iz stana do ili ispod mog ...................nabacis kez i rekneš JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- vjesticanametli
#92 Re: Da susjedi ne cuju.....
isto samo se smijes

-
♥ Julianna ♥
#93 Re: Da susjedi ne cuju.....
a ha i hodam unatrag

- Meshtar
#94 Re: Da susjedi ne cuju.....
Julianna wrote:Lako ću za tetu, ali šta kad sretnem čikuvjesticanametli wrote:a sto ne bi culimozda oni ne mogu pa nek makar slusaju..................samo mi bude smjesno kad sljedece jutros sretnem tetu iz stana do ili ispod mog ...................nabacis kez i rekneš JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
![]()
Čiko će biti obradovan kvalitetom svog komšiluka
-
♥ Julianna ♥
#95 Re: Da susjedi ne cuju.....
Pa mi još treba da pozvoni i pita ima li komšinica šećera, jer je njemu nestaloMeshtar wrote:Julianna wrote:Lako ću za tetu, ali šta kad sretnem čikuvjesticanametli wrote:a sto ne bi culimozda oni ne mogu pa nek makar slusaju..................samo mi bude smjesno kad sljedece jutros sretnem tetu iz stana do ili ispod mog ...................nabacis kez i rekneš JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
![]()
Čiko će biti obradovan kvalitetom svog komšiluka
- vjesticanametli
#96 Re: Da susjedi ne cuju.....
trazice da mu posudis durex 2u1 
-
♥ Julianna ♥
#97 Re: Da susjedi ne cuju.....
Može dobiti samo Wash & go 2 u 1 
- vjesticanametli
#98 Re: Da susjedi ne cuju.....
Last edited by vjesticanametli on 05/11/2008 14:26, edited 1 time in total.
-
♥ Julianna ♥
#99 Re: Da susjedi ne cuju.....
Susjed je došao po šećer 
- maybelline
#100 Re: Da susjedi ne cuju.....
Za zvukove tokom sexa komsije se nisu zalile, ali jednom mi je dosla kona ispod mene, penzionerka neka i navalila sa uvredama! Te kako smo mi vaki i naki, te kako mi radimo ovdje bog zna sta, pomjeramo namjestaj, lupkamo po stolu (?!), prijetimo ubistvima... blablabla... Ne moram ni spomenuti koliko je losa izolacija u mojoj zgradi! Ja ostala bez teksta... I onda skontam, jadna teta nema drugog posla nego slusati omladinu sta rade... I komsije ce uvijek biti komsije... Zato se meni svidja onaj zapadni sistem gdje ti ni ne znas ko ti je komsija, a pogotovo te nije briga sta komsija misli o tvojim seksualnim navikama ili bilo cemu drugom... Naravno, dok god se postuje kucni red