Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sta mislite da se kojim slucajem ovo desilo u Sarajevu, da su demolirana tri automobila HR registarskih oznaka i da je ispisano USTASE? Mislim da bi na NOVA TV opet bilo - muslimani mucki napali Hrvate u Sarajevu.
ma ne bi... u sarajevu bi srbi im ukrali auta i odvukli ih u lukavicu ili na pale... ne bi ih demolirali...
a onda bi ih, na njihovo opce iznenadjenje, nazvali i trazili otkupninu, i to u kunama...
Znaš tek sam sad primjetila tvoju lokaciju i jednostavno se ne mogu ljutiti više na tebe. Sve ti je oprošteno
Ljudi koji to rade pa autima, nasim ili njihovim, koji se mlate po Ferhadiji, maltretiraju nekog granapdziju u Jablanici...NISU ljudi s kojima komuniciram u normalnom zivotu a siguran sam ni mnogi na ovom forumu. To su 0,0001% ljudi koji svojim NEdjelima privuku paznju na sebe i uglavnom su japija na kojoj policije zaradjuju hljeb.
Zbog toga ja ne zelim svoj zivot provesti u cahuri, ljetovati na Borackom jezeru,nikad opet ne vidjeti Dubrovnik, cekati auta neprijatelskih drzava da im "vratim" istom mjerom.
To jednostavno nije zivot kojim zelim zivjeti pa sve i da je tih pojava vise ne bih se odrekao svog normalnog zivota i svih normalnih ljudi u njemu. Glupo mi je to uopste i naglasavati.
Mahalac wrote:Ljudi koji to rade pa autima, nasim ili njihovim, koji se mlate po Ferhadiji, maltretiraju nekog granapdziju u Jablanici...NISU ljudi s kojima komuniciram u normalnom zivotu a siguran sam ni mnogi na ovom forumu. To su 0,0001% ljudi koji svojim NEdjelima privuku paznju na sebe i uglavnom su japija na kojoj policije zaradjuju hljeb.
Zbog toga ja ne zelim svoj zivot provesti u cahuri, ljetovati na Borackom jezeru,nikad opet ne vidjeti Dubrovnik, cekati auta neprijatelskih drzava da im "vratim" istom mjerom.
To jednostavno nije zivot kojim zelim zivjeti pa sve i da je tih pojava vise ne bih se odrekao svog normalnog zivota i svih normalnih ljudi u njemu. Glupo mi je to uopste i naglasavati.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Sta mislite da se kojim slucajem ovo desilo u Sarajevu, da su demolirana tri automobila HR registarskih oznaka i da je ispisano USTASE? Mislim da bi na NOVA TV opet bilo - muslimani mucki napali Hrvate u Sarajevu.
ma ne bi... u sarajevu bi srbi im ukrali auta i odvukli ih u lukavicu ili na pale... ne bi ih demolirali...
a onda bi ih, na njihovo opce iznenadjenje, nazvali i trazili otkupninu, i to u kunama...
Znaš tek sam sad primjetila tvoju lokaciju i jednostavno se ne mogu ljutiti više na tebe. Sve ti je oprošteno
nemas se razloga ljutiti na mene... ja volim dalmaciju, volim i dalmatince, barem one koje dobro poznajem i koji su mene dobro upoznali... da ima stoke... ima, to valja reci... i idu mi na kurac...
isto kao sto mi idu na kurac i nasi idioti u golfovima dvicama koji glasaju za harisa... posteno ?
jeza u ledja wrote:
Jos kad im cujes onaj nOaglasak, mjesavinu dalmatinsko-hercegovacko-crnogorskog.... 'Oooođe'
jest, jest...jesil ti iđe otamo rodom...?
Imao sam jednom davno zeMsku iz.....kako se ono zvase.... Pejtona? Ovako neko novije naselje. Helem, i danas imam njena pisma puna tog 'đ' i nekih drugih sintaksickih vratolomija Preko nje sam se upoznao sa carima Dubrovacke mahale. Ma ima to sve svoje, i lijepe i ruzne osobine. U svakom slucaju drazi mi je Dubrovnik deset puta od ostatka Dalmacije (ako se on uopste moze nazvati Dalmacijom). Uostalom, mnoge Sarajlije imaju jake veze sa Dubrovnikom, ili kuce/stanove dole, ili porodicu, ili prijatelje.
Mahalac wrote:Ljudi koji to rade pa autima, nasim ili njihovim, koji se mlate po Ferhadiji, maltretiraju nekog granapdziju u Jablanici...NISU ljudi s kojima komuniciram u normalnom zivotu a siguran sam ni mnogi na ovom forumu. To su 0,0001% ljudi koji svojim NEdjelima privuku paznju na sebe i uglavnom su japija na kojoj policije zaradjuju hljeb.
upravo tako... ako cemo mjeriti ljude po kretenima poput npr. navijaca... onda bi se klali na svakom koraku... baska sto saraljije, tako omiljeni u ostatku zemlje ne bi mogli dobaciti dalje od hadzica, semizovca i breze a da ne budu bijeni ili gore...
upravo tako... ako cemo mjeriti ljude po kretenima poput npr. navijaca... onda bi se klali na svakom koraku... baska sto saraljije, tako omiljeni u ostatku zemlje ne bi mogli dobaciti dalje od hadzica, semizovca i breze a da ne budu bijeni ili gore...
Ma da,hajmo svesti ovaj dogadaj na nivo navijaca...recimo incident navijaca zelje i sarajeva?Ovo je malo krupnije od izgreda navijaca...ali,hajde da ponovim opet isto pitanje...kad se to kod nas tako nesto desilo,recimo u Mostaru...kada?
Ma da,hajmo svesti ovaj dogadaj na nivo navijaca...recimo incident navijaca zelje i sarajeva?Ovo je malo krupnije od izgreda navijaca...ali,hajde da ponovim opet isto pitanje...kad se to kod nas tako nesto desilo,recimo u Mostaru...kada?
hm, desavale su se puno gore stvari, npr. kada je hrvatska igrala protiv brazila...
nisam ovo uporedio sa izgredom navijaca po obimu, znacaju i motivu djela, vec po nedostatku inteligencije pocinitelja...
Alfons Kauders wrote:
mah... rekoh ja da su dalmatinci prgavi... a susjeda to potvrdi... ali ne marim, to mi se nekako i dopada kod njih... jebi ga, iskrenost...
a ne ko vi sarajlije "jaaaraneee, paashaaa moj", a mater bi za marku prodali
Alfons Kauders wrote:
mah... rekoh ja da su dalmatinci prgavi... a susjeda to potvrdi... ali ne marim, to mi se nekako i dopada kod njih... jebi ga, iskrenost...
a ne ko vi sarajlije "jaaaraneee, paashaaa moj", a mater bi za marku prodali