Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
seln wrote:Je li ovo godisnji summit placipi*ki ili sta vec?
Bosanski momci, koji kao likovi u americkim sapunicama oprastaju droljama "jer ih vole"?
Greske, qrci-palci,razmisljanja...ne cini to ni jedna zato sto voli ili ne voli nekog: radi to zato sto ima sklonost ka takvim stvarima.
Inace, tema je zesci supljak i mislim da je suzana trol.
i ja se slazem sa boldiranim.
Da li pojam ''serioznost'' ima veze sa pojmom ''preseravanje''?
SVI imaju TU sklonost.
Sex je osnovna ljudska potreba, kao i hrana i pice. Ne kaze se dzaba ''basic instict''.
Smisao sexa je produzenje vrste.
Samo smo mi to doveli do savrsenstva i onda sve fino upakovali u ETIKU i MORAL.
I tako nastadose kurve i jebachi.
Selo moje ljepse od Pariza.
Sta, je li crtani vec prosao?
Idi, ba, supljiraj djeci u vrticu.
Eto, ti si nam otvorio oci da svi osjecaju potrebu za seksom.
Jos jednom, za gospodu na jeftinijim sjedistima: takve osobe imaju sklonost ka varanju partnera.
Jasnije?
seln wrote:Je li ovo godisnji summit placipi*ki ili sta vec?
Bosanski momci, koji kao likovi u americkim sapunicama oprastaju droljama "jer ih vole"?
Greske, qrci-palci,razmisljanja...ne cini to ni jedna zato sto voli ili ne voli nekog: radi to zato sto ima sklonost ka takvim stvarima.
Inace, tema je zesci supljak i mislim da je suzana trol.
i ja se slazem sa boldiranim.
Da li pojam ''serioznost'' ima veze sa pojmom ''preseravanje''?
SVI imaju TU sklonost.
Sex je osnovna ljudska potreba, kao i hrana i pice. Ne kaze se dzaba ''basic instict''.
Smisao sexa je produzenje vrste.
Samo smo mi to doveli do savrsenstva i onda sve fino upakovali u ETIKU i MORAL.
I tako nastadose kurve i jebachi.
Selo moje ljepse od Pariza.
Nismo zivotinje, i ponizavajuce je svaku ljudsku potrebu svoditi na rang zivotinjskog. Da, sex je potreba, ali za razliku od spomenutih zivotinja ljudi imaju malo komplikovanije relacije pa sa time i neke odgovornosti. Ako ih neko prekrsi, to nije do potrebe, to je do sklonosti da se to cini.
Prozor wrote:
Nismo zivotinje, i ponizavajuce je svaku ljudsku potrebu svoditi na rang zivotinjskog. Da, sex je potreba, ali za razliku od spomenutih zivotinja ljudi imaju malo komplikovanije relacije pa sa time i neke odgovornosti. Ako ih neko prekrsi, to nije do potrebe, to je do sklonosti da se to cini.
Izvinjavam se Adminu unaprijed...
Samo da kazem da su ljudi i delfini jedine dvije ...'mal ne rek'o zivotinje...koje upraznjavaju sex radi zadovoljstva.
Prozor wrote:
Izvinjavam se Adminu unaprijed...
Samo da kazem da su ljudi i delfini jedine dvije ...'mal ne rek'o zivotinje...koje upraznjavaju sex radi zadovoljstva.
poenta je da ljudi pored potrebe imaju i odgovornosti za razliku od zivotinja koje se iskljucivo razmnozavaju, neke osobe su sklonije ka prevari od drugih, to nema veze sa potrebom, nego mentalitetom i karakterom...
zene varaju jer nisu srecne i zadovoljne sa svojim partnerima.Ja sam vec 4 godine u vezi i nikada nisam osjetila privlacnost prema drugom momku.sve sto mi treba imam u svom buducem muzu.
iz iskustva mojih bliznjih:
1.ukoliko flertujes korak dalje je i fizicka prevara.
2.ukoliko dodjes u iskustvo da prevaris tada ozbiljno treba da razmislis koliko si sretna u toj vezi.
3.kada si vec prevarila gubis nesto do cega ti i onako nije stalo.
Mi, seln I, miloscu bozjom kralj podforuma, izdajemo edikt:
-naravno da se ljudi hebu radi cejfa, aali nije cejf u varanju partnera. Ako nekome jeste, taj je supak.
-naravno da ljudi imaju instinkte i zelje za promjenom partnera. Takovi se pak ne trebahu vezivati, no ostati slobodno i staviti do znanja da su na raspolaganju
svim pripadnicima suprotnog spola.
-takodje preporucujem svim zagovornicima instikta i ostalih insekata da se ozene/udaju, zive u braku desetak godina i onda stave zenu/muza na javno raspolaganje. bracni drug i majka priroda ce im blagodariti, a oni sami ce pak liberalno tolerirati rasturacinu pred ocima njihovim.
Pisano na forumu, dne 29.4. ljeta gospodnjeg 2008
Last edited by seln on 29/04/2008 16:32, edited 1 time in total.
seln wrote:Mi, seln I, miloscu bozjom kralj podforuma, izdajemo edikt:
-naravno da se ljudi hebu radi cejfa, aali nije cejf u varanju partnera. Ako nekome jeste, taj je supak.
-naravno da ljudi imaju instinkte i zelje za promjenom partnera. Takovi se pak ne trebahu vezivati, no ostati slobodno i staviti do znanja da su na raspolaganju
svim pripadnicima suprotnog spola.
-takodje preporucujem svim zagovornicima instikta i ostalih insekata da se ozene/udaju, zive u braku desetak godina i onda stave zenu/muza na javno raspolaganje. bracni drug i majka priroda ce im blagodariti, a oni sami ce pak liberalno tolerirati rasturacinu pred ocima njihovim.
Pisano na forumu, dne 29.4. ljeta gospodnjeg 12008
Napokon se slazemo.
P.S.
Jos da ne predje u sarkazam...
zene varaju jer nisu srecne i zadovoljne sa svojim partnerima.
Da ne tabirimo ostale teze, ostanimo na ovoj.
Zasto se onda kurvanjski guze sa strane, umjesto da se rastanu od partnera sa kojim nisu sretne i pronadju nekog drugog, posteno i legitimno?
Zasto mnoge od njih, kao pokajnicke kujice, presute nevjeru i vrate se partneru, jer se ispostavilo da je onaj drugi zelio samo malo znojenja i nista vise?
Zasto se onda kurvanjski guze sa strane, umjesto da se rastanu od partnera sa kojim nisu sretne i pronadju nekog drugog, posteno i legitimno?
Zasto mnoge od njih, kao pokajnicke kujice, presute nevjeru i vrate se partneru, jer se ispostavilo da je onaj drugi zelio samo malo znojenja i nista vise?
Vidis, ja se isto to pitam? Zasto jednostavno ne naprave prekid veze i svako svojim putem?
mislim da previse gledaju spanske serije....
mIRCerka wrote:
Vidis, ja se isto to pitam? Zasto jednostavno ne naprave prekid veze i svako svojim putem?
Da nije ono: ''Ja tebe volim al' je njegov...mal' ne rekoh-duzi''
ma neee, sigurno je sigurno. Ako uspije sa novim, onda ce hrabro istupiti pred partnera i sve mu reci u lice.
Ako ne uspije, onda ce mudro sutjeti i ostati sa starim.
Ponekad ne mogu toliko jesti koliko bih mogao povracati.
Drugariceučiteljice!!! Mugul ja?
Zato što se radi o egocentričnim osobama koje varaju jer im se može, a kaju se samo kada ih uhvate.
Drugariceučiteljice!!! Mugul ja?
Zato što se radi o egocentričnim osobama koje varaju jer im se može, a kaju se samo kada ih uhvate.