Moda u sarajevskim buticima
Moderator: anex
- CLIO
#76 Re: Moda u sarajevskim buticima
Bjaaaazi reci ce ljudi da se samo hvalisemo a nije tako. 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#77 Re: Moda u sarajevskim buticima
mene 3 majice od viskoze kostale 30 KM, djvidjaju mi se pravo, jedna cipkana skroz, jedna normala, i treca nesto fazonirana, jebi ga nemam usb kablO ovdje da slikavam 
- tech10
#78 Re: Moda u sarajevskim buticima
187 zvuci bolje nego noga 41. Tebi bi onaj policajac naplatio masazu stopala duplo.mIRCerka wrote: ovdje Jeta sumadinacsa 187 cm visine, mislim da bih izgledala presmijesno da nosim 38 cipele...
![]()
sad za ovu uvredu koju samo krv moze sprati, zelim i PLAVU masku za iphone...
-
mIRCerka
#79 Re: Moda u sarajevskim buticima
CROCOP je moj djug a meni vec ionako ima ko masirat stopalatech10 wrote:187 zvuci bolje nego noga 41. Tebi bi onaj policajac naplatio masazu stopala duplo.mIRCerka wrote: ovdje Jeta sumadinacsa 187 cm visine, mislim da bih izgledala presmijesno da nosim 38 cipele...
![]()
sad za ovu uvredu koju samo krv moze sprati, zelim i PLAVU masku za iphone...
- tech10
#80 Re: Moda u sarajevskim buticima
Jesu li ti i prsti dugacki ko u ove?

- CLIO
#81 Re: Moda u sarajevskim buticima
KIKI RIKI to ona marka sa ArizonemIRCerka wrote:ja imam bajramsko odijelo od 150 km, i trenutno mi spada jer sam smrsala (vidi tek tog hvaljenja)CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam.![]()
![]()
![]()
Ljudi moji, sve je sivo crno zlatno, evo jutros nadjoh jednu sarenu radnju, na Grbavici, KIKI RIKI sve sareno bogtemazo ko da si u dzungli, odo na pauzi vidjet sta da kupim malena
-
mIRCerka
#82 Re: Moda u sarajevskim buticima
Nisu... jel ti imas mozda foot fetish?tech10 wrote:Jesu li ti i prsti dugacki ko u ove?
- vjesticanametli
#83 Re: Moda u sarajevskim buticima
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
mIRCerka
#84 Re: Moda u sarajevskim buticima
http://www.kikiriki.baCLIO wrote:KIKI RIKI to ona marka sa ArizonemIRCerka wrote:ja imam bajramsko odijelo od 150 km, i trenutno mi spada jer sam smrsala (vidi tek tog hvaljenja)CLIO wrote:Mnogi se tu hvale. Ja to ne volim i ja imam odijelo od 1200 KM al to nikome ne pricam.![]()
![]()
![]()
Ljudi moji, sve je sivo crno zlatno, evo jutros nadjoh jednu sarenu radnju, na Grbavici, KIKI RIKI sve sareno bogtemazo ko da si u dzungli, odo na pauzi vidjet sta da kupim malena
Turska roba, prvi butik otvoren na Arizoni, nisu update sajt, al ebesh ga
- tech10
#85 Re: Moda u sarajevskim buticima
Ja? Ne. Ali znam nekoga ko ima.mIRCerka wrote: Nisu... jel ti imas mozda foot fetish?
-
mIRCerka
#86 Re: Moda u sarajevskim buticima
ko ko kotech10 wrote:Ja? Ne. Ali znam nekoga ko ima.mIRCerka wrote: Nisu... jel ti imas mozda foot fetish?
- tech10
#87 Re: Moda u sarajevskim buticima
Nije sa foruma. 
-
mIRCerka
#88 Re: Moda u sarajevskim buticima
Jesi mi kupiJo ajfon i kad mi ga donosis?tech10 wrote:Nije sa foruma.
- tech10
#89 Re: Moda u sarajevskim buticima
Najvaznije je da ti se underwear mechuje. 
-
mIRCerka
#90 Re: Moda u sarajevskim buticima
mIRCerka wrote:Jesi mi kupiJo ajfon i kad mi ga donosis?tech10 wrote:Nije sa foruma.koje boje fakat, da idem kupovat odjecu da se MECHUJE...
- tech10
#91 Re: Moda u sarajevskim buticima
Bas sad gledam, izbacili su novu verziju sa vecim ekranom za Yetije, jer su sa onim malim ekranom Yetiji imali problema.Boja ce biti rozo ko one gache sto Kinezi prodaju. 
Last edited by tech10 on 29/04/2008 16:09, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
#92 Re: Moda u sarajevskim buticima
slazes li me, letices nazad u dijasporu ko raketa!tech10 wrote:Bas sad gledam, izbacili su novu verziju sa vecim ekranom za Yetije, jer su sa onim malim ekranom Yetiji imali problema.Boja ce biti rozo.
PS Kupila sam 2 crne majice
- tech10
#93 Re: Moda u sarajevskim buticima
Znaci i ti se oblacis na Plus sizes. 
-
mIRCerka
#94 Re: Moda u sarajevskim buticima
DAJ VISE PROCITAJ TEMU I MOJE KUKANJE!tech10 wrote:Znaci i ti se oblacis na Plus sizes.
Duga a tanka, samo siroka oko kukova, 187 cm visine 66-68 kg tezine, KO OLIVA uzas ne mogu se obuci nigdje normalno!
- milivoje
#95 Re: Moda u sarajevskim buticima
12 kg tezi-7 cm veci...vjeruj da znam kako ti je.mIRCerka wrote: Duga a tanka, samo siroka oko kukova, 187 cm visine 66-68 kg tezine, KO OLIVA uzas ne mogu se obuci nigdje normalno!
- tech10
#96 Re: Moda u sarajevskim buticima
Od Yetija do Kiklopa samo tanka nit nas dijeli. 
-
mIRCerka
#98 Re: Moda u sarajevskim buticima
samo stisni bez ajfona doci...tech10 wrote:Od Yetija do Kiklopa samo tanka nit nas dijeli.
-
mIRCerka
#100 Re: Moda u sarajevskim buticima
whatever, samo donesitech10 wrote:![]()
![]()