@ ljubav_aha,
ja sam to jednom uradio, upoznao neku curu , poprico snjom, i pito je jednostavno dali hoce samnom - ona pristala na to - na pocetku sve je bilo u redu - nakon mjesec dana sam primjetio da nju zaista nista ne zanima - ali nista, nije ona ni depresivna bila , da kazes fali joj stari zivot ili porodica - ne - njoj je bilo sve svejedno.
A sto se tice mene, ja nebi to tako ponovio - da povedem neku curu sad pa sad kod sebe.
Malo vise bi sebi dao vremena da vidim koliko je stalo toj osobi da promjeni lokaciju i stime zivot svoj - i naravno koliko je stalo toj osobi do mene - ali je tesko naci to, jer mnogo raje to nevoli cuti, ni vidjeti da neki stranac (jer smatraju nas strancom) odvede "njihove" cure. Nazalost je tako, neprihvataju nas, ma da ima i mnogo nase raje koja se ponasa boze sacuvaj kad dodju u bih - znaci razumjem obe strane - ali nije potrebno i nevalja klasificirati ljude - treba gledati kakva je osoba , prije nego sto se sudi oko nje.
Za mene je najbolje otici u bosnu i jednostavno uzivati u toku odmora, provest se sa rajom, popit po pice ili dva

, zapjevati, malo se zezati i popricati. Nakon toga se vratiti i zivot dalje zivjeti - a ne ko mnogo ljudi doci dole i folirat se stime ko sta ima ili nema i koliko je neko bogat ili ne - ja nisam takav - fino je doci svojim narodom, i promjeniti "tapete" sto se kaze , i to je to - a za cure, zaista nebrinem jer kako je sudjeno tako ce i biti - bezobzira na nacionalitet, vazno je da se slazemo - to je to.
Ali da ne razvlacim, vracam se znaci na temu, mene samo zanima to kako neka cura, to moze, da napusti jednostavno sve i da ode u neku stranu zemlju ? kakav joj je motiv ? dali je samo kvalitet zivota i ljubav ? ili je neki drugi razlog u tome ?
pozdrav svima