to u palacinke... za prste polizati...
ili nutella i banane u palacinke...
ja eurokrem/nutellu i ostale ne mogu misliti bez palacinki...
Moderator: anex
i ja. Meni je to preslatko i jedem samo ako mi se jede nesto slatko, a nemam cokolade, keksica ili kolacamrs. zurbrigen wrote:jel linolada ona bijela krema?
ja%20eurokrem/nutellu%20i%20ostale%20ne%20mogu%20misliti%20bez%20palacinki...
ne znam, nutella na kruhu mi ne smeka. osim ako prvo namazem kruh tonom putera. a onda samo moram pomisliti na kalorije, pa mi ni to ne smeka... al sa palacinkama je 1a. tu nekako uopce ne razmisljam...mamica papucarka wrote:[/img][/size]mrs. zurbrigen wrote:jel linolada ona bijela krema?
[img]ja%20eurokrem/nutellu%20i%20ostale%20ne%20mogu%20misliti%20bez%20palacinki...%20
i ja. Meni je to preslatko i jedem samo ako mi se jede nesto slatko, a nemam cokolade, keksica ili kolaca![]()
Mada ja vise volim marmeladu sa palacinkama.![]()
Trenutno ne smijem zanocit bez Nutele, jer mala samo nju jede za uzinu u vrticu

ama sta ce vam hljeb ili palacinke (mada su pacalinke i inacemrs. zurbrigen wrote: ne znam, nutella na kruhu mi ne smeka. osim ako prvo namazem kruh tonom putera. a onda samo moram pomisliti na kalorije, pa mi ni to ne smeka... al sa palacinkama je 1a. tu nekako uopce ne razmisljam...![]()
![]()
(ova bez problema stize i do dna tegle odoh poslije tvog posta, napravih palacinke i pojedoh ihmrs. zurbrigen wrote:jel linolada ona bijela krema?
ja eurokrem/nutellu i ostale ne mogu misliti bez palacinki...
Tesssa wrote:odoh poslije tvog posta, napravih palacinke i pojedoh ihmrs. zurbrigen wrote:jel linolada ona bijela krema?
ja eurokrem/nutellu i ostale ne mogu misliti bez palacinki...![]()
![]()
mrs. zurbrigen wrote:jel linolada ona bijela krema?
mrs. zurbrigen wrote: ne znam, nutella na kruhu mi ne smeka. osim ako prvo namazem kruh tonom putera. a onda samo moram pomisliti na kalorije, pa mi ni to ne smeka... al sa palacinkama je 1a. tu nekako uopce ne razmisljam...![]()
![]()
jedina marmelada koju volim sa palacinkama je podravkin pekmez od sipka.isto super je apfelmuß - kako se to kaze na nasem? kuhane, pasirane jabuke. to i malo secera sa cimetom. joj, morat cu slijedecih dana praviti palacinke...
Il' su palacinci mali il' si ti velikaTesssa wrote:ja u prosjeku pojedem 9-10 palacinaka![]()
![]()
![]()
mogla bi i vise, al me stid![]()
![]()
ni jedno ni drugoŠeha wrote:Il' su palacinci mali il' si ti velikaTesssa wrote:ja u prosjeku pojedem 9-10 palacinaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa dobro, nije to puno... mislim, to su tri sa nutellom, tri sa pemkezom, tri sa apfelmußom i jedna onako. ma to je sasvim normalna porcija...Tesssa wrote:ni jedno ni drugoŠeha wrote:Il' su palacinci mali il' si ti velikaTesssa wrote:ja u prosjeku pojedem 9-10 palacinaka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to mi je vjecita misterija
pa kao prvo, strasno je ukusno. i kao drugo, svaka palacinka sa apfelmußom je palacinka manje sa nutellom, dakle stedimo kalorije...Tesssa wrote:sta vam je vise apfelmußom?![]()
ma kod mene su sve sa nutelom
mrs. zurbrigen wrote:pa kao prvo, strasno je ukusno. i kao drugo, svaka palacinka sa apfelmußom je palacinka manje sa nutellom, dakle stedimo kalorije...Tesssa wrote:sta vam je vise apfelmußom?![]()
ma kod mene su sve sa nutelom
lady midnight wrote: malo su tanje od ovih nashih standardnih palachinki, tako da je grizhnja savjesti zbog kalorija automatski manja,
saioSaian wrote:lady midnight wrote: malo su tanje od ovih nashih standardnih palachinki, tako da je grizhnja savjesti zbog kalorija automatski manja,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neki dan slusham neka reportazha kao nizhi obrazovni slojevi drustva ne paze na zdravu ishranu i pricha neka mama (ukucani se oko nje ja mislim od gravitacije ko trabanti okrecu) kao pa odemo na doner 3 puta sedmichno, kao to je zdravo ima unutra salate, paradajza kao to su vitamini
![]()
![]()
![]()
podsjeti me ovo sad "malo su tanje"
![]()
![]()
lady midnight wrote:saioSaian wrote:lady midnight wrote: malo su tanje od ovih nashih standardnih palachinki, tako da je grizhnja savjesti zbog kalorija automatski manja,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neki dan slusham neka reportazha kao nizhi obrazovni slojevi drustva ne paze na zdravu ishranu i pricha neka mama (ukucani se oko nje ja mislim od gravitacije ko trabanti okrecu) kao pa odemo na doner 3 puta sedmichno, kao to je zdravo ima unutra salate, paradajza kao to su vitamini
![]()
![]()
![]()
podsjeti me ovo sad "malo su tanje"
![]()
![]()
dusho
vidish da ni mama nije uvijek u pravu
![]()
![]()
ovo za trabantecesh mi posebno platiti
![]()