visocicaguy wrote:naravno da je homoseksualnost BOLEST i nista drugo. kao i pedofilija, uostalom..
bolest ljudskog uma, koja, kad bi zahvatila kompletno covjecantstvo rezultirala bi IZUMRLOM VRSTOM u roku od samo 100-njak godina
prema tome, slobodno se moze reci da je HOMOSEKSUALNOST = GENOCID, stoga tu pojavu treba iskorijeniti, i ne dati da uopce dodje pred nas kucni prag
Tako je, tako je.
A vala, kda smo već tu, treba iskorijeniti i one crnce, svi znamo da su oni glupi, ne znaju nista osim skakat i ubijat, krat i silovat, sve ih treba na jedno mjesto, u kakav zatvor, pa ih se tamo riješiti. Ne do Bog da mi se sutra kćerka uda za kakvog crnca pa da mi unuk/a bude nako smeđkast.
A i oni cigani vala, smrde, kradu, polijevaju benzinom starice, i njih bi trebali tamo, nikakve koiristi od njih nemamo, samo smetaju društvu. Neću ni njih pred kućni prag, da mi sutra dosele u moju zgradu odmah bih ih pošamarao.
A i Židove one ne mogu, njih sa ciganima, crncima i homoselsualcima treba sve fino izmjestiti negdje da zive, a nama da ne smetaju to cemo ograditi nekakvom žicim, električnom ogradom, pa možemo naći i koga da ih čuva dok su tamo, de ne izlaze bezveze kada im je tamo ionako bolje.
-------------------------------
E to ti je ta ideologija "treba njih sve istrijebiti", čisto Hitlerovsko razmišljanje. Zar tako nisu razmišljali nacisti u II svjetskom ratu, pa ubili milione ljudi u koncentracionim logorima? Zar tako nisu razmišljali četnici za muslimane?
Najlakše je tako, hajmo ubiti sve koje nisu kao mi. A ko kaže da ti sutra nećeš biti drugačiji? Da sutra ti nećeš biti taj koji se razlikuje od ostatka društva, pa će drugi željeti tebe da istrijebe?
Ja sam heteroseksualac, ali vjerujem na pravo ljudi da biraju, sviđalo se to meni ili ne. Kao što je neko rekao, sigurno neću postati homoseksualaca ako vidim neki homoseksualni par u javnosti ili njihovu paradu.
I oni imaju prava kao i svi drugi, i ako žele javno da to ispoljavaju i to je njihovo pravo, a vi što biste prvi ištli da ih tučete svaka vam čast, nadam se da ste ponosni na sebe