Uvijek i oduvijek zene biraju...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zemo_online

#76 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by zemo_online »

Ćelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju? :D :D :D :oops:
p.s. pici, mene niko nije nagazio :D Ja vjerujem u ljubaf :D

sad ce tridesete,ne cekaj zadnji voz.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#77 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by pici »

Ćelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju? :D :D :D :oops:
ma to meni srculence moje tepa :D nego kad cemo se na kafi naci,ja,aida,ćelava i ljubav_aha....ja castim :D
ljubav_aha

#78 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by ljubav_aha »

pici wrote:
ma to meni srculence moje tepa :D nego kad cemo se na kafi naci,ja,aida,ćelava i ljubav_aha....ja castim :D
pici,nemoras sam castiti,bitno je da se uzviva uz kaficu i dobor drustvo ;-)
pici

#79 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by pici »

ljubav_aha wrote:
pici wrote:
pici,nemoras sam castiti,bitno je da se uzviva uz kaficu i dobor drustvo ;-)
jaooooo danas ludnice u gradu pa nemozes proci ulicom :D baste krcate,a trebaaaaaaaa ŠA IMA,jaooooooo,bukvalno muski RAJ :D .....slatkice to je najvaznije dobro i veselo drustvance,jednom se zivi :wink:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#80 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by Šeherzada »

Jesam,ja to njemu malo tepam..... :D Vidis bona kako mi je sladak :kiss:
A picicu,ja sam za kafu-kada god,samo mislim da cu biti u manjini-jedina ja ne vjerujem u ljubaF :D
Šeherzada

#81 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by Šeherzada »

Ćelava cura wrote: @aida, tvog druga pichicha avatar je u najmanju ruku bezze, ako ne i malo perverzan, nimalo cudno s obzirom da covjek zivi u kupleraju :D
:mrgreen: :D :zoka:
Ma hajde on bar prizna da zivi u kupleraju pa cemo mu pogledati kroz prste! :D
ljubav_aha

#82 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by ljubav_aha »

aida05 i celava cura,pici vas je lijepo pozvao na kafu,ne znate se ni zavhaliti,vec,naprotiv,raspricale ste se o nebitnim detaljima,ostavite materijala za pricu uz kafu :mrgreen:
pici

#83 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by pici »

ljubav_aha wrote:aida05 i celava cura,pici vas je lijepo pozvao na kafu,ne znate se ni zavhaliti,vec,naprotiv,raspricale ste se o nebitnim detaljima,ostavite materijala za pricu uz kafu :mrgreen:
:thumbup: ljubav_aha ma svaka ti je zlatna,kako je krenulo kafa nam ne gine :D
pici

#84 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by pici »

Ćelava cura wrote:
test01 wrote:

sad ce tridesete,ne cekaj zadnji voz.
Ne vezi mi shuhvu, bas se dobro osjecam. :D A kad uopste stize taj zadnji voz? Ima li zadnjeg voza? Meni nekad davno rekose da ima redovna linija, najvaznije je da imas love za kartu, je l' :D :D :D
Sto me podsjeti na jednu pricu, istinitu...Tamo nekad '97. ili '98. nisam vise sigurna, uletio frajer u kafic, i pita "Ima li koja cura da bi se udavala?" -Javi se ova jedna babina kci i rece da bez natezanja...Eno ih i danas zajedno..Babo zetu i posao nasao..Imaju dvoje djece...Cini mi se da se dobro slazu...
@aida, tvog druga pichicha avatar je u najmanju ruku bezze, ako ne i malo perverzan, nimalo cudno s obzirom da covjek zivi u kupleraju :D
@ pichic, ako nas odemo s tobom na kafu, pocheches vjerovati u ljubav, pozelices da se smiris i imas djecu u serijatskom braku, a to ne zelimo :mrgreen: :D :zoka:
ja sam otvoren za sve opcije :D
Šeherzada

#85 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by Šeherzada »

ljubav_aha wrote:aida05 i celava cura,pici vas je lijepo pozvao na kafu,ne znate se ni zavhaliti,vec,naprotiv,raspricale ste se o nebitnim detaljima,ostavite materijala za pricu uz kafu :mrgreen:
Pa pozvao je i tebe.A kako je krenulo,ja i celava ispadamo-samo cete vi na kafu :D
ljubav_aha

#86 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by ljubav_aha »

pici wrote:
pici,hvala,jedino je neophodno vjesto plivanje preko BARE :)
pici

#87 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by pici »

ljubav_aha wrote:
pici wrote:
pici,hvala,jedino je neophodno vjesto plivanje preko BARE :)
jaooooooo sto se sada izvlace :D ćelava nije u SA,ljuvav je preko BARE e jedino mi srculence aida ostaje kao sagovornik u caskanju FACE TO FACE na kafi :D ma nema veze mozemo je i ovdje uz caskanje
Image
Image
Šeherzada

#88 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by Šeherzada »

O pichichu moj,drugi put kad me vidis pred Katedralom nedaj da ti zamaknem medju gomilom ljudi vec sjedi u prvu bastu i cekaj sa kafom :kiss:
pici

#89 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by pici »

od danas moj mozak i srce samo registruju srculence na ramenu i u njemu slovo P :D
Image
zemo_online

#90 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by zemo_online »

Jos jedna napomena za sve cure blizu tridesetima ili su tek zagazile-vrijeme brze prolazi,a u cetrdesetima puno puno brze.
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#91 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by anjusha »

I sta imam od toga sto sam izabrala, sto se kako kazes u svom uvodnom postu -onako- uvijek i ponovo borim, sto trazim nacine, i sto suptilno, njezno, drsko i bezobrazno mu pokazujem i govorim kako treba da me voli, kad on to jednostavno ne vidi, ne zna i ne cuje me? Da se borim jos? Da budem glasnija, jasnija ili da odustanem i izaberem opt i ponovo nekog drugog?
Šeherzada

#92 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by Šeherzada »

Pici-svakako registruj i vidjeces me :)
Test-sto bolan navracas cure u tridesetim da se ubijaju?Umjesto da ih tjesis sa rijecima"Nikada nije kasno za objesiti se",ti tako bacas u crnjak.Gdje ce ti dusa? :?
pici

#93 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by pici »

anjusha wrote:I sta imam od toga sto sam izabrala, sto se kako kazes u svom uvodnom postu -onako- uvijek i ponovo borim, sto trazim nacine, i sto suptilno, njezno, drsko i bezobrazno mu pokazujem i govorim kako treba da me voli, kad on to jednostavno ne vidi, ne zna i ne cuje me? Da se borim jos? Da budem glasnija, jasnija ili da odustanem i izaberem opt i ponovo nekog drugog?
uhhhhh ovdje ko da gledam buducu kilometarsku raspravu....al post i tegoba tj pitanje ti je na mjestu .......tacno u sridu.
To se zove svakodnevnica ili veza tj brak :D ako je jednome partneru monotono u vezi i nesto ne stima,dok drugi partner(u ovom slucaju zenmska) pokusava to da promjeni ili spasi.Po meni prosto nemoguca misija,jer znas li koliko treba ljubavi da imas prema njemu i strpljenja da bi se on pokrenuo......huuuuu mnoooooogoooo.Znaci hladan tuš ,ne bukvalno nego mora da shvati sta ima i sta moze da nema :D tj tebe.
pici

#94 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by pici »

aida05 wrote:Pici-svakako registruj i vidjeces me :)
Test-sto bolan navracas cure u tridesetim da se ubijaju?Umjesto da ih tjesis sa rijecima"Nikada nije kasno za objesiti se",ti tako bacas u crnjak.Gdje ce ti dusa? :?
hocem od danas pred katedralom radari i sonari usmjereni sa guzova i sisa na ramena :D
Šeherzada

#95 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by Šeherzada »

pici wrote: hocem od danas pred katedralom radari i sonari usmjereni sa guzova i sisa na ramena :D
:lol: Ok pičiću.Ispred Katedrale prodjem skoro svako vece :-)
zemo_online

#96 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by zemo_online »

Ćelava cura wrote::D :D Ho'sh se test01 zenit? ;-) :mrgreen: :mrgreen:
U cemu je razlika biti ozenjen i biti u vezi? Ja je ne vidim,osim zakonskih obaveza.Ja sam od malena radio sta hocu i ostajem na tom kursu.Ma kad vidim jadnike kako se promjene?
-Sta ja znam sta je tebi mama ili nana pricala,Celava?
zemo_online

#97 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by zemo_online »

pa i si moj tip.
goran5

#98 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by goran5 »

to ti je potraznja i ponuda

muskarci se udaraju nogama u dupe dabi fascinirali zenu, a ona samo kaze ili pokaze "hocu - necu", jer zna da ce sutra i prekosutra itd ... neko da joj
se udvara ponovo i opet ce moci da bira (naravno ako nije gabor )

a onda se one najlijepse smire negdje a one druge same malo spuste standarde, a muskarci sa vremenom gube volju pa se situacija na "lovemarketu" promjeni

kad bi muskarci odbijali a zene trazile situacija bi se promjenila u korist muskaraca ali je to kolektivno neizvodivo

a to da zene biraju to ti je valjda vec jasno ....zato psiholozi kazu da je stopa samoubistava kod muskaraca veca 10 puta nego kod zena , bas zato sto one biraju u ljubavi

uh , odoh vec u duboku filozofiju :mrgreen:
zemo_online

#99 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by zemo_online »

Vidis kako su to rijesili u islamskim zemljama.Tamo muskarci biraju.
kenanz

#100 Re: Uvijek i oduvijek zene biraju...

Post by kenanz »

Tako je govorio Zaratustra.
O starim i mladim ženicama

»Što se provlačiš tako strašljivo kroz suton, Zaratustra?
I šta skrivaš tako oprezno ispod svog
ogrtača? « »Je li možda kakvo blago, šta su ti ga poklonili? Ili je dete, što se rodilo? Ili ideš
sada i sam možda stazama kradljivaca, ti prijatelj zlih?« – Jeste, dragi brate! reče Zaratustra,
blago je ovo, što su mi ga poklonili: jedna mala istina, nju eto nosim uza se. Nego, ona je
nemirna kao kakvo derište; i ako joj ne zapušim usta viče iz sveg grla. »Kad sam danas išao
svojim putem, u čas kada sunce seda, srete me jedna stara žena, i ovako govoraše mojoj duši:
»Često je besedio Zaratustra i pred nama ženama, ali nam još nikad nije prozborio o samoj
ženi.« A ja joj odvratih: »o ženi treba govoriti samo pred muškima«. »Govori i preda mnom o
ženi, reže ona: ja sam stara pa ću odmah sve zaboraviti.« I ja se odazvah želji stare žene, i
ovako joj govorah: Na ženi je sve zagonetka, i sve na ženi ima jedno rešenje: ono se zove
trudnoća. Muškarac je za ženu sredstvo: cilj je uvek dete. Nego, šta je žena za muškarca?
Pravi muškarac traži dvoje: opasnosti i igre. Zato traži ženu, kao najopasniju igračku.
Muškarac treba da bude odgajan za rat, a žena za odmor ratniku: sve ostalo je ludost. Za
preslatko voće – ne mari ratnik. Zato mari za ženu; opora je još i najslađa žena. Žena bolje
razume decu nego muškarca, ali je muškarac više dete nego što je žena. U pravom muškarcu
skriveno je dete: a dete hoće da se igra. Na noge, dakle, žene, pa mi pronađite to dete u
muškarcu! Žena treba da je igracka, dragi kamen, obasjana vrlinama jednoga sveta koji još
nije tu. Zvezdin sjaj treba da se blista u vašoj ljubavi! Vaša nada treba da bude: »daj mi da
mogu roditi natčoveka! « Neka bude hrabrosti u vašoj vrlini! Svojom ljubavlju treba da
navaljujete na onog koji vam uliva strah. U vašoj ljubavi treba da je vaša čast! Slabo zna inače
žena šta je to čast. A evo šta treba da bude vaša čast: da uvek više ljubite nego što vas ljube, i
da nikad niste na drugom mestu u tom pogledu. Muškarac treba da se boji žene koja ljubi: ona
će tada podneti svaku žrtvu, i sve je drugo za nju tada bez vrednosti. Muškarac treba da se
boji žene koja mrzi: jer muškarac je u dnu svoje duše samo zao, a žena je onda rđava. Koga
mrzi žena ponajvećma? – Evo kako govoraše željezo magnetu: »mrzim te ponajvećma što
privlačiš a nisi dosta jak da privučeš«. Sreća muškarčeva zove se: hoću. Sreća ženina zove se:
on hoće. »Eto, u ovaj isti čas postao je svet savršen!« – misli žena kad je poslušna što ljubi od
sveg srca.Jer žena mora da sluša, i mora da traži dubinu za svoju površinu. Površna je duša
ženina, pokretna burna skrama nad plitkom vodom. A narav muškarca je duboka, njena bujica
šumi kroz podzemne pećine, žena sluti njenu snagu, ali je ne shvata. – Na to mi odgovori
starica: »Mnogo lepih stvari reče Zaratustra, naročito za one koji su dosta mladi za to.
čudnovato, Zaratustra malo poznaje žene a ipak pravo govori o njima! Da li je to možda stoga
što je kod žene sve mogućno? A sad, u ime zahvalnosti, uzmi jednu malu istinu! Dosta sam
stara da je mogu dati! Zamotaj je dobro, i zapuši joj usta: inače će da viče iz sveg grla ova
mala istina.« »Daj mi, ženo, tvoju malu istinu!« rekoh. A starica reče tad ovo: »

Ti ideš k ženama?
Ne zaboravi bič!« – ;-)
Post Reply