Ćelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju?![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. pici, mene niko nije nagazioJa vjerujem u ljubaf
sad ce tridesete,ne cekaj zadnji voz.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ćelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju?![]()
![]()
![]()
![]()
ma to meni srculence moje tepaĆelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju?![]()
![]()
![]()
![]()
pici,nemoras sam castiti,bitno je da se uzviva uz kaficu i dobor drustvopici wrote:ma to meni srculence moje tepaĆelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju?![]()
![]()
![]()
![]()
nego kad cemo se na kafi naci,ja,aida,ćelava i ljubav_aha....ja castim
jaooooo danas ludnice u gradu pa nemozes proci ulicomljubav_aha wrote:pici,nemoras sam castiti,bitno je da se uzviva uz kaficu i dobor drustvopici wrote:ma to meni srculence moje tepaĆelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju?![]()
![]()
![]()
![]()
nego kad cemo se na kafi naci,ja,aida,ćelava i ljubav_aha....ja castim
Jesam,ja to njemu malo tepam.....Ćelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju?![]()
![]()
![]()
![]()
Ma hajde on bar prizna da zivi u kupleraju pa cemo mu pogledati kroz prste!Ćelava cura wrote: @aida, tvog druga pichicha avatar je u najmanju ruku bezze, ako ne i malo perverzan, nimalo cudno s obzirom da covjek zivi u kupleraju![]()
![]()
![]()
ljubav_aha wrote:aida05 i celava cura,pici vas je lijepo pozvao na kafu,ne znate se ni zavhaliti,vec,naprotiv,raspricale ste se o nebitnim detaljima,ostavite materijala za pricu uz kafu
ja sam otvoren za sve opcijeĆelava cura wrote:Ne vezi mi shuhvu, bas se dobro osjecam.test01 wrote:Ćelava cura wrote:Aida, jesi li ti to rekla il mi se pricinio pichitju?![]()
![]()
![]()
![]()
sad ce tridesete,ne cekaj zadnji voz.A kad uopste stize taj zadnji voz? Ima li zadnjeg voza? Meni nekad davno rekose da ima redovna linija, najvaznije je da imas love za kartu, je l'
![]()
![]()
![]()
Sto me podsjeti na jednu pricu, istinitu...Tamo nekad '97. ili '98. nisam vise sigurna, uletio frajer u kafic, i pita "Ima li koja cura da bi se udavala?" -Javi se ova jedna babina kci i rece da bez natezanja...Eno ih i danas zajedno..Babo zetu i posao nasao..Imaju dvoje djece...Cini mi se da se dobro slazu...
@aida, tvog druga pichicha avatar je u najmanju ruku bezze, ako ne i malo perverzan, nimalo cudno s obzirom da covjek zivi u kupleraju![]()
@ pichic, ako nas odemo s tobom na kafu, pocheches vjerovati u ljubav, pozelices da se smiris i imas djecu u serijatskom braku, a to ne zelimo![]()
![]()
Pa pozvao je i tebe.A kako je krenulo,ja i celava ispadamo-samo cete vi na kafuljubav_aha wrote:aida05 i celava cura,pici vas je lijepo pozvao na kafu,ne znate se ni zavhaliti,vec,naprotiv,raspricale ste se o nebitnim detaljima,ostavite materijala za pricu uz kafu
pici,hvala,jedino je neophodno vjesto plivanje preko BAREpici wrote:ljubav_aha wrote:aida05 i celava cura,pici vas je lijepo pozvao na kafu,ne znate se ni zavhaliti,vec,naprotiv,raspricale ste se o nebitnim detaljima,ostavite materijala za pricu uz kafuljubav_aha ma svaka ti je zlatna,kako je krenulo kafa nam ne gine
jaooooooo sto se sada izvlaceljubav_aha wrote:pici,hvala,jedino je neophodno vjesto plivanje preko BAREpici wrote:ljubav_aha wrote:aida05 i celava cura,pici vas je lijepo pozvao na kafu,ne znate se ni zavhaliti,vec,naprotiv,raspricale ste se o nebitnim detaljima,ostavite materijala za pricu uz kafuljubav_aha ma svaka ti je zlatna,kako je krenulo kafa nam ne gine

uhhhhh ovdje ko da gledam buducu kilometarsku raspravu....al post i tegoba tj pitanje ti je na mjestu .......tacno u sridu.anjusha wrote:I sta imam od toga sto sam izabrala, sto se kako kazes u svom uvodnom postu -onako- uvijek i ponovo borim, sto trazim nacine, i sto suptilno, njezno, drsko i bezobrazno mu pokazujem i govorim kako treba da me voli, kad on to jednostavno ne vidi, ne zna i ne cuje me? Da se borim jos? Da budem glasnija, jasnija ili da odustanem i izaberem opt i ponovo nekog drugog?
hocem od danas pred katedralom radari i sonari usmjereni sa guzova i sisa na ramenaaida05 wrote:Pici-svakako registruj i vidjeces me![]()
Test-sto bolan navracas cure u tridesetim da se ubijaju?Umjesto da ih tjesis sa rijecima"Nikada nije kasno za objesiti se",ti tako bacas u crnjak.Gdje ce ti dusa?
pici wrote: hocem od danas pred katedralom radari i sonari usmjereni sa guzova i sisa na ramena
U cemu je razlika biti ozenjen i biti u vezi? Ja je ne vidim,osim zakonskih obaveza.Ja sam od malena radio sta hocu i ostajem na tom kursu.Ma kad vidim jadnike kako se promjene?Ćelava cura wrote:![]()
Ho'sh se test01 zenit?
![]()
![]()