uvjek dobar gost wrote:Ovo je bit...atko wrote:@vesna55, mogu kao covjek da razumim Vasu zivotnu pricu, mogu da osjetim i zaljenje, ali po meni to je najgori osjecaj i umjesto zaljenja ja cu Vas radije naruziti i to debelo naruziti![]()
Ovo sto ste rekili:Ovo je kukavicluk, ovo nije dostojanstvo, dodjite na prve slijedece proteste, procitajte vase probleme javno, recite da cete to poslati u obliku pisma i svim relevantnim vlastodrscima... nemojte da lijezete uspravite se!!!vesna55 wrote: Leći ću u čist krevet i dostojanstveno umrijeti.
Ja radim i doprinosim ovom drustvu, i pored toga pojavim se na svakim protestima jer zelim da moji doprinosi idu onima kojima trebaju a ne za njihove kabinete i auta... dodjem da to kazem jasno i glasno... ZATO DODJITE I VI I RECITE JASNO I GLASNO DA STE RAVNOPRAVAN SUBJEKT OVOG DRUSTVA I DA VAS NIKO NECE PONIZAVATA ISPOD SVAKOK MINIMUMA LJUDSKOG DOSTOJANSTVA! I ne samo vi povedite i prve komsije sumnajm da je i njima bas dobro
Onog momenta kad pred vladajuce strukture izadje 100 000 ljudi i kada samo kihne napravice oluju koja ce ih oduvati
Kljuc je u nama ... zato neka svi dignu guzice !
A što se tiče javnih preduzeća... par pitanja...
Ko je na čelu tih preduzeća?
Rade li ta preduzeća kako treba?
Gdje su pare od donacija?
Jesu li ta preduzeća zaista javna?
Ko upravlja tim preduzećima?
......
mogu samo reci sljedece: koliko ljudi (citaj porodica) prima placu od tih istih preduzeca?
nema sumnje, direktorima je dobro, ali da se vratimo na neplacanje racuna - recimo da mi sad bojkotujemo RAD? ili da bojkotujemo i neplacamo struju ... pa evo, bojkotuj bh telekom ili nemoj placati kablovsku, bice pa-pa sarajevo-x forum a i pa-pa sve ostale internet pogodnosti... kako to tacno doprinosi promjeni u vlasti?