samo sam se malo zezala sa tobom, a ti odmah rafalnu paljbu osu na mene.
Nemoj mi se ljutiti..............
šalila sam se malo neukusno znam,
necu vise ...................
ciao............
Zaključak:BECHO wrote:Zakljucak: BH-Muslimani i velika vecina djece iz mijesanih brakova su jedini pravi i iskreni Bosanci i Hercegovci (svaka cast pojedincima iz druga dva naroda)!
sta fali covjeku. evo kad ukinemo konst. prava okupatorima imamo 40% vise sredstava iz budzeta da olaksamo poslovanje manjim firmama. toliko ode na administraciju , a da ne pricam o zelji kod istih da se BiH raspadne i podjeli. ne kontas, vidis koliko si zbunjen sa uvodnom recenicom u kojoj ja ne volim sebe i svoje najmilije. nisi ba iz mog okruga, a evo da ja pogodim da si iz "rs"???Satriani wrote:Ti stvarno ne volis ni sebe ni svoje najmilije.Nego koliko nam je ono novih viznih aranzmana uvedeno u zadnje 2 godine?Koliko smo ono pilica poklali i pobacali zbog njegove politike?Koliko je ono malih preduzeca progutala njegova politika?Nemoj ziv bio , haj sto nas lazes s tim , al sto bolan sebe.Dzenan_Bozalija wrote:Adnana Terzica za predsjednika!
Tvoje namjere nisu nista manje opasne. Da tvoje komentare cita neko neupucen u stanje u BH izvukao bi zakljucak da je za stanje u BiH najvise kriva SDA, pa malo manje SDS a skoro nikako HDZ. Vidis kako je taj HDZ jedina svijetla tacka u BiH.Fair Life wrote:RoadRunner, da ti skrenem paznju da je tema "Adnan Terzic - Izdajnik Opasnih Namjera", dakle SDA jer on je njezin pulen, a ne Fair Life.
Ziv ti meni i zdrav bio !
Covjeku ne fali nista ,samo znanje o ekonomskoj politici.A njegova ekonomska politika vrti se samo oko budzeta, vidim ni tvoji pogledi ne sezu dalje.Budzet je preraspodjela vrijednosti,budzetom se ne razvija ekonomija nego stvarnjem nove vrijednosti , a on nije sposoban da stvori ambijent za proizvodnju.Cak sta vise istakao se u gusenju domace poljoprivredne proizvodnje i pokazujuci koliko shvaca vaznost bilateralnog sporazuma.Al sta ti ja imam pricati o tome, ti ionako imas dovoljno svojih predrasuda,cim mislis da sam iz RSa.Dzenan_Bozalija wrote:sta fali covjeku. evo kad ukinemo konst. prava okupatorima imamo 40% vise sredstava iz budzeta da olaksamo poslovanje manjim firmama. toliko ode na administraciju , a da ne pricam o zelji kod istih da se BiH raspadne i podjeli. ne kontas, vidis koliko si zbunjen sa uvodnom recenicom u kojoj ja ne volim sebe i svoje najmilije. nisi ba iz mog okruga, a evo da ja pogodim da si iz "rs"???Satriani wrote:Ti stvarno ne volis ni sebe ni svoje najmilije.Nego koliko nam je ono novih viznih aranzmana uvedeno u zadnje 2 godine?Koliko smo ono pilica poklali i pobacali zbog njegove politike?Koliko je ono malih preduzeca progutala njegova politika?Nemoj ziv bio , haj sto nas lazes s tim , al sto bolan sebe.Dzenan_Bozalija wrote:Adnana Terzica za predsjednika!
Danas sam se ubila od posla (molim vodoliju da se ne smije toj izjavi) i nisam ni stigla da procitam sve "bisere" forumasha tako da malo kaskam za vama al nema veze nadoknadicu ja to sutramargareta wrote:ciao mIRCekice
![]()
sto si mi to ti tako zakoFrnula okicama,
jel' mi te to neko nasekiro?
Što mi to kolutas tako bonicko?
Nicam te navikla da si takva!?