Latinica HTV1 07.04.2008
Moderator: anex
- zambaklija
#76 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Pa čujte,ja sam je pogledao i mogu reći da je stvarno realna (emisija)i bez dlake na jeziku,samo Onaj ministar (pravi ljakse) gosti su sa umjećem uspjeli izbjeći odgovoriti na neka pitanja(drugi dio) o kriminalu,zločinima i greškama rukovodstva,pogotovu o islamizaciji Armije,o sklonjanju nemuslimana sa rukovodećih mjesta itd...ah da Dragan Vikić je jedini bio neustrašiv i rekao je što se prešućuje i zataškava....ali ipak GOLEMO da je HTV1 takvo što napravio.Pitam se kada će to istočnjaci takvo što napraviti? 
- Bosanac sa dna kace
#77 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
a dje i kad je to rekla?in33sa wrote:Tatjana je rekla da je njen brat svakog dana odvodjen u centralni zatvor.
Mozda laze, cetnikusa.
- karanana
#78 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Malo off topic: Zna li iko gdje je Senad uzeo kosulju? Svidja mi se
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#79 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Lažeš ti,gledao sam emisiju od početka do kraja i to nisam čuo!!!Tatjana je veči patriota od mnogihin33sa wrote:Tatjana je rekla da je njen brat svakog dana odvodjen u centralni zatvor.
Mozda laze, cetnikusa.
- zambaklija
#80 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
fakat ni ja nisam čuo?grunt wrote:Lažeš ti,gledao sam emisiju od početka do kraja i to nisam čuo!!!Tatjana je veči patriota od mnogihin33sa wrote:Tatjana je rekla da je njen brat svakog dana odvodjen u centralni zatvor.
Mozda laze, cetnikusa.,a ovo četnikuša ti ne treba,dosta je šovinizma!!!
- karanana
#81 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
mozda in33sa govori o onoj drugoj emisiji na PTPC-u gdje se ona pojavljivala. ja nisam ni tamo to cuo ali nisam ni gledao veliki dio emisije
-
in33sa
#82 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Ma da, govorim o ovoj RTRS emisiji.
Rekla je da joj je brat odvodjen svakog dana u centralni na saslusavanje, psiholoska tortura.
I ne mislim ja ovo ozbiljno sa "cetnikusa".
Rekla je da joj je brat odvodjen svakog dana u centralni na saslusavanje, psiholoska tortura.
I ne mislim ja ovo ozbiljno sa "cetnikusa".
-
jale
#83 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
karanana wrote:Malo off topic: Zna li iko gdje je Senad uzeo kosulju? Svidja mi se
Znam ja...
Senad je za ovu emisiju (kao inace i za CD) obucen u CESAR'S-u. Oni ga oblace uglavnom. Imas ih u WISA-i, AVAZ-u i UNITIC-u. MAlo su skupi, ali kvalitet je OK.
- Better Man
#84 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Koliko ja znam Latinica uvijek ide u snimku, tj. snimi se par dana unaprijed (mislim da se snima petkom) i zato si mogao vidjeti Vikića na dva različita mjesta. Što se tiće 60 minuta neki djelovi iz studija su u snimku (obično kad prave intervju sa nekim, a on ne može biti u vrijeme emisije u studiju, pa urade intervju i snime ga ranije), a neki uživo, dok su svi prilozi u snimku.sulesavic wrote:60 minuta ide u snimku...karanana wrote:Kako je Dragan Vikic bio u isto vrijeme na dva razlicita mjesta, Sarajevu i Zagrebu?
- ZZZlica
#85 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
@in33sa: Zašto misliš da laže? jel' to nisu sarajevski Srbi odvođeni na informativne razgovore?Tatjana je rekla da je njen brat svakog dana odvodjen u centralni zatvor.
Mozda laze, cetnikusa.
jel' to nisu Caco i bratija odvodili Srbe da kopaju rovove? A možda si ti fašista? Srami se!
-
JKG
#86 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
A meni zao sto Ti dobar post pokvari netacnim navodom...LED wrote:"Covjek s hiljadu lica" Emir definitivno visak i nekompetentan, da je imo imalo morala i dostojanstva mogao je fino zahvaliti Denisu na pozivu i preporuciti da u emisiji gostuje neko ko o tome ima vise da kaze, ali ne, on nije mogo svoju zetonsku facu ne pokazati iako nidje veze..
i najveca pegla je kad zastade i poceo se izvinjavati jer mu gle suze krenule kad je vidio slike Sarajeva, ko zna, mozda to covjek prvi put i gleda i tek sad vidi sta se desavalo u Sarajevudaleeeeeeeko od Tuzle gdje je on bio "moralista" u drugom korpusu (prodavo maglu).
Zao mi je sto Vikicu nije dato vise vremena, mada nije neki govornik ali je heroj i patriota prije svega. Mislio sam da je Bosanac ali eto rece da je Hrvat![]()
Emisija ko i svaka prijasnja Latinica za
ovo za Emira, odlicno napisano...
-
JKG
#87 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Poslije dugo vremna, Senad je, zaista, bio na zavidnom nivou...mogao bi se i ovdje cesce predstaviti u onakvom svjetlu.nosara wrote:Samo da cestitam Senadu na objektivnosti i nivou. Ocigledno na hayatu imamo Senada "za domacu uporabu", kod Denisa nema muljanja pa se i Hadzifejs opustio.
Vikic je nenadmasan, pravi sarajlija, ziva legenda, bez mane i straha, idol sa chwille, ma nemam rijeci!
Gospodje Tatjana i Suada sasvim OK, a ono ofarbano cudo od ministra, pa vi ste to birali, drage sarajlije!
Hvala Denisu i HRT.
-
photo
#88 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
senada nikada nisam volio, ali juce nije bio los.
tatjana je bila odlicna, odmjerena i veoma iskrena. nisam gledao emisiju na ptpc.
kapicka odlicna, treba nabaviti njen komplet.
emir totalno bespotreban
steta sto vikic nije vise pricao. ljudina. rekao je da je hrvat ali da je prvo bosanac.
tatjana je bila odlicna, odmjerena i veoma iskrena. nisam gledao emisiju na ptpc.
kapicka odlicna, treba nabaviti njen komplet.
emir totalno bespotreban
steta sto vikic nije vise pricao. ljudina. rekao je da je hrvat ali da je prvo bosanac.
- zaphodia
#89 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Senad je beton. Armiran. Da nema njegove arhive, slabo bi mi mogli gledati one priloge.
Vikic (ustala da pozdravim). Kapicka s mjerom i gospodski, Mijatovicka
, tobe jarabi...
A i ja sam sinoc pomislila isto ono sto je neko gore vec napisao: gospodin ministar jedini place, jer je jedino on u onom studiu sinoc vidio opsadu Sarajeva po prvi put. A da je potresno, jeste... J**em ti bateriju po bateriju, dragi ministre...
Divan mi je bio Senad kad je ministru udario repliku o bosnjastvu, pa se ovaj pokusao izavditi s glagolskim vremenima. I sasvim je u pravu kad kaze da su mediji zapoceli rat i da ga mediji trebaju zavrsiti.
U to ime - hvala ti, Denise. Da vas je, Bog d'o, vise...
Vikic (ustala da pozdravim). Kapicka s mjerom i gospodski, Mijatovicka
A i ja sam sinoc pomislila isto ono sto je neko gore vec napisao: gospodin ministar jedini place, jer je jedino on u onom studiu sinoc vidio opsadu Sarajeva po prvi put. A da je potresno, jeste... J**em ti bateriju po bateriju, dragi ministre...
Divan mi je bio Senad kad je ministru udario repliku o bosnjastvu, pa se ovaj pokusao izavditi s glagolskim vremenima. I sasvim je u pravu kad kaze da su mediji zapoceli rat i da ga mediji trebaju zavrsiti.
U to ime - hvala ti, Denise. Da vas je, Bog d'o, vise...
- uvjek dobar gost
#90 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Joj fakat kad se ministar rasplaka... kao da nikad prije ni vidio ni čuo za opsadu... kao da nikad ništa vidio nije, kao da je jučer stigao iz bijela svijeta.... nevjerovatno... glumac,pjevač... ministar... totalna fula... bolje da su Nedžada Begovića doveli u studio...
........
........
-
neshto
#91 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
odvođeni jesu, al ruku na srce ne bez razloga...ZZZlica wrote:@in33sa: Zašto misliš da laže? jel' to nisu sarajevski Srbi odvođeni na informativne razgovore?Tatjana je rekla da je njen brat svakog dana odvodjen u centralni zatvor.
Mozda laze, cetnikusa.
jel' to nisu Caco i bratija odvodili Srbe da kopaju rovove? A možda si ti fašista? Srami se!
- Topla voda
#92 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
oko ove na rtrs-u
cuj svaki dan odvodjen u centralni zatvor,pa koliko je to onda puta bio tamo..1200?
sto ne mogu pretjerivanja.
ispade ko da niko nije davao signale iz grada,ko da niko nije imao oruzje dobiveno od sds-a,ko da niko nije imao radio veze u stanovima i ko da nije bilo snajperista po zgradama u gradu.
eto ispade da se zbog stanova to dogadjalo.kako trivijalno.pa svakako je na hiljade stanova ostalo prazno.svi su bili ludi za zauzet stan na dobrinji il u svrakinu ,jer lijepo je bilo zivjeti tamo od 92-95 ,i svi ti koji pricaju price,mogli bi nesto malo vise reci o sebi,jesu li imali oruzje,gdje su im bila djeca,mozda na trebevicu i zasto se oni ostali ?
e pa ,ostale su uglavnom babe i dede i cuvale stanove dok njihova djeca,njihova familija na tenkovima ne udje u grad.
ostali zbog stanova i da docekaju jna,a ne zbog opredjeljenja.
ko je ostao zbog opredjeljenja nije imao problema.
cuj svaki dan odvodjen u centralni zatvor,pa koliko je to onda puta bio tamo..1200?
ispade ko da niko nije davao signale iz grada,ko da niko nije imao oruzje dobiveno od sds-a,ko da niko nije imao radio veze u stanovima i ko da nije bilo snajperista po zgradama u gradu.
eto ispade da se zbog stanova to dogadjalo.kako trivijalno.pa svakako je na hiljade stanova ostalo prazno.svi su bili ludi za zauzet stan na dobrinji il u svrakinu ,jer lijepo je bilo zivjeti tamo od 92-95 ,i svi ti koji pricaju price,mogli bi nesto malo vise reci o sebi,jesu li imali oruzje,gdje su im bila djeca,mozda na trebevicu i zasto se oni ostali ?
e pa ,ostale su uglavnom babe i dede i cuvale stanove dok njihova djeca,njihova familija na tenkovima ne udje u grad.
-
0.7.1.
#93 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
ide li taj link za snimak emisije... 
- Meshtar
#94 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Jest, super bi to bilo da nisu stradali i oni koji su ostali zbog opredjeljenja (vidi pod Caco, odrubio je glavu momku iz njegove jedinice).Topla voda wrote:oko ove na rtrs-u
- slavkoimamodilera
#95 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Otkud ti znas? Jesi to ti bio jedan od onih koji su odlucivali koga "ispitivati" a koga ne? Ako nisi zacepi, jer blage veze nemas o cemu pricas...neshto wrote:odvođeni jesu, al ruku na srce ne bez razloga...
Edit: on topic: jel neko snimio slucajno latinicu u kakvoj digitali da moze okacit?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#96 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Radni vod na Dobrinji je bio sastavljen od nemuslimana i neposlusnih muslimana.neshto wrote:odvođeni jesu, al ruku na srce ne bez razloga...ZZZlica wrote:@in33sa: Zašto misliš da laže? jel' to nisu sarajevski Srbi odvođeni na informativne razgovore?Tatjana je rekla da je njen brat svakog dana odvodjen u centralni zatvor.
Mozda laze, cetnikusa.
Nije im se moglo vjerovati, kazu, mozda su izdajice. A to tvoje NE BEZ RAZLOGA je isto ko gadjanje Velusica...
-
photo
#97 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
[quote="mIRCerka
odvođeni jesu, al ruku na srce ne bez razloga...
Radni vod na Dobrinji je bio sastavljen od nemuslimana i neposlusnih muslimana.
Nije im se moglo vjerovati, kazu, mozda su izdajice. A to tvoje NE BEZ RAZLOGA je isto ko gadjanje Velusicaquote]
jos samo da neko pita Ko je poceo rat?
drzite se teme, a to je emisija
odvođeni jesu, al ruku na srce ne bez razloga...
Radni vod na Dobrinji je bio sastavljen od nemuslimana i neposlusnih muslimana.
Nije im se moglo vjerovati, kazu, mozda su izdajice. A to tvoje NE BEZ RAZLOGA je isto ko gadjanje Velusicaquote]
jos samo da neko pita Ko je poceo rat?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#98 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
A Emisija je bila sigurno o kukicanju i Vilerovim goblenima...photo wrote:
jos samo da neko pita Ko je poceo rat?![]()
![]()
![]()
-
in33sa
#99 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
A tema emisije je Sarajevo u ratu, zar ne.
Mozda bi najbolje bilo zaboraviti sve, kad bi postojalo neko dugme na ljudima, reset dugme. Pa sve ispocetka.
Ali poznavajuci nas, nama bi se i to dugme izlizalo od silnog resetovanja. Ne to Mile, ne granatama po civilima, e jebiga hajd opet ispocetka.
ali oni su poceli prvi, znate...
haj opet
Mozda bi najbolje bilo zaboraviti sve, kad bi postojalo neko dugme na ljudima, reset dugme. Pa sve ispocetka.
Ali poznavajuci nas, nama bi se i to dugme izlizalo od silnog resetovanja. Ne to Mile, ne granatama po civilima, e jebiga hajd opet ispocetka.
ali oni su poceli prvi, znate...
haj opet
- Meshtar
#100 Re: Latinica HTV1 07.04.2008
Nije problem ovdje što je neko počeo, problem je što nije završeno.