Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meshtar wrote:Sloboda će na Grbavici fasovati jedno 3 komada, onako regularno. A da se ja pitam poslije toga bi trebalo namjestiti jedno dva-tri nepostojeća penala da imate za čim kukati. Potom bih od vas "ukrao" Huseinovića, jer je vakat da dođe u pravi klub:D
Nećemo opet o želji i slobodi.
Joj fakat si u pravu...ali je njima sloboda ovdje trn u oku...mozda sto cuvaju ledja slobodi....na tabeli...
jos sloboda ima dvije tekme kuci....
Meshtar wrote:Sloboda će na Grbavici fasovati jedno 3 komada, onako regularno. A da se ja pitam poslije toga bi trebalo namjestiti jedno dva-tri nepostojeća penala da imate za čim kukati. Potom bih od vas "ukrao" Huseinovića, jer je vakat da dođe u pravi klub:D
Proslo ti je to vrijeme da se iz tz ide u sa. sad ti je drugaciji vakat...sad tabela prica drugu pricu....
Raul_tz wrote:
Joj fakat si u pravu...ali je njima sloboda ovdje trn u oku...mozda sto cuvaju ledja slobodi....na tabeli...
Ovom brzinom trebat će vam još nekih 15tak godina da vam mi počnemo čuvati leđa.
Proslo ti je to vrijeme da se iz tz ide u sa. sad ti je drugaciji vakat...sad tabela prica drugu pricu....
Da, ovu sezonu...predhodnih desetak nećemo brojati. Sreća ne mjeri nam se vrijeme otkad je Sloboda bila prvak...malko bi zaostali za svijetom.
elSaik wrote:
Pa evo prošli put trener Zrinjskog reče da se na Grbavici uvijek moglo igrati, čak je i pohvalio ovo posljedne suđenje. I Malkočević također reče da se na Grbavici može igrati i da će oni doći da se nadigravaju. A ni Široki se kod nas nikada nije žalio, a kod vas se svake sezone žale. Tako da ti ta konstatacija ne stoji.
Glupo je sada tako nabrajati.. Na grbavici samo celika gledam uzivo, i znam da je svaki put bilo domacinsko sudjenje pa cak i onda kad smo dobili 3:2. Zadnji put kad je bio zijan 3:0, Boze sacuvaj. Nasi su redovno napadani u lozi od kojekakvih zajebanih sarajevskih lola, cak je i Hibic jednom napadnut.
Poenta je da svi zakljucuju po izvjestajima i po tome ko ima jaci lobi u medijima.. Onda su najvise osteceni sarajevo i siroki, i naravno zeljo.. To sto je Jovic koji se nikada nije pozalio na sudjenje rekao da su penali regularini, ne mora znaciti da je vazda regularno na grbavici. Malkocevic se ulizuje pred gostovanje, isto sto je i trener sirokog rekao da je u zenici uvijek lijepo igrati jer je super atmosfera.... Mislim da se problem nikada nece rijesiti ako svako misli da je kod njega najbolje, i kaze zaboli me, kod nas je najbolje sudjenje niko se ne zali..
Glupo je sada tako nabrajati.. Na grbavici samo celika gledam uzivo, i znam da je svaki put bilo domacinsko sudjenje pa cak i onda kad smo dobili 3:2. Zadnji put kad je bio zijan 3:0, Boze sacuvaj. Nasi su redovno napadani u lozi od kojekakvih zajebanih sarajevskih lola, cak je i Hibic jednom napadnut
De ne pricaj gluposti,molim te ...domacinsko sudjenje a vi pobjedili na Grbavici 3-2,jel ...pa pricamo o PL BiH i sudjenju i ti ovdje pises kako ste pobjedjivali Zelju na Grbavici 3-2 uz domacinsko sudjenje...jos jedna laz -zadnji put 3-0 kad ste fasovali sudjenje bilo DA BOG SACUVA,jeli
Ma hajde ti decko da ove teme,ti nis zreo za realnog i objektivnog razgovora
Nećemo opet o želji i slobodi.
Jao njihove srece ...po prvi put u istoriji bh fudbala nadjemo se ispod Slobode...stvarno je ovo dogadjaj bez presedana...tako da ja shvatam @Raula_tz i njegovu srecu
E moj Raule ccccc ...hvalis se sa tim 4 mjestom i sa tih 35 bodova kao da ste šampioni...shvatam te,godinama ti nije bilo lako.
Ma jasta je srce mi k'o vikendica..Kad zeljeznicar svake sezone osvoji titulu..heheeheeheeheheeh
Samo se vi cuvajte te historije plaho ce vam pomoci...razumijem vas nemate drugog izbora...
Samo da napomenem.Sad sam sa utakmice Željo-Laktaši,suđenje za 10.Željo jedva dao gol pred kraj drugog poluvremena.Čvrsto stojim iza teze da je na Grbavici gostima najlakše igrati.A to ću i da potkrijepim.I da poredimo malo izjave trenera GOSTIJU.Pa da vidimo onda........ko je blesav a koga guraju kući rukama i nogama.Sad mi reče čovjek iz Željinog stručnog štaba da se na Tušnju nije moglo igrati.Pelak se gradi kod prijema lopte-faul u napadu.Željina kontra 3-4 igrača na dvojicu,sudija prekida utakmicu jer je igrač Slobode legao na travu
Oba gola su poštena bila,al tu bi bio kraj poštenju.
nikad_izvini wrote:Samo da napomenem.Sad sam sa utakmice Željo-Laktaši,suđenje za 10.Željo jedva dao gol pred u drugom poluvremenu.Čvrsto stojim iza teza da je na Grbavici gostima najlakše igrati.A to ću i da potkrijepim.I da poredimo malo izjave trenera GOSTIJU.Pa da vidimo onda........ko je blesav a koga guraju kući rukama i nogama.Sad mi reče čovjek iz Željinog stručnog štaba da se na ušnju nije moglo igrati.Pelak se gradi kod prijema lopte-faul u napadu.Željina kontra 3-4 igrača na dvojicu,sudija prekida utakmicu jer je igrač Slobode legao na travu
Pa Laktaši nisu ni igrali fudbal danas...sve im se svodilo na opstrukciju igre,izlezavanje igraca po terenu,nabijanje lopte...OPCENITO KRADJU VREMENA i malo je falilo da to prodje,srecom Rovcanin je postigao gol pa su oni pred kraj ko nesto pokusali igrati ali nigdje veze igra...tako da se u ovakvim utakmicama i ne moze komentarisati sudjenje...Zeljina igra ukratko-na silu...neko driblanje ispred gola,oponašanje brazila,momci umislili da se mogu ušetati u gol s loptom,niko (osim Wooda i Pelaka) nije niti jednom pokušao ugroziti gol van 16 metara...sve neko driblanje,neke kombinacije,uglavnom veoma loše...i jos na kraju Joldic i Dialiba bez ikakve potrebe dobiše po zuti karton
nikad_izvini wrote:Samo da napomenem.Sad sam sa utakmice Željo-Laktaši,suđenje za 10.Željo jedva dao gol pred kraj drugog poluvremena.Čvrsto stojim iza teze da je na Grbavici gostima najlakše igrati.A to ću i da potkrijepim.I da poredimo malo izjave trenera GOSTIJU.Pa da vidimo onda........ko je blesav a koga guraju kući rukama i nogama.Sad mi reče čovjek iz Željinog stručnog štaba da se na Tušnju nije moglo igrati.Pelak se gradi kod prijema lopte-faul u napadu.Željina kontra 3-4 igrača na dvojicu,sudija prekida utakmicu jer je igrač Slobode legao na travu
heheeheh....Dobro ti je taj rekao...
Joj odakle vam nadodje ta tema bolan pa sloboda dobila 9 zuti kartona a zeljo 5,sudija nam unistio pola ekipe,jos ste i huseinovica povredili....
eto zeljo jedino igra posteno,grbavica je raj...
Glupo je sada tako nabrajati.. Na grbavici samo celika gledam uzivo, i znam da je svaki put bilo domacinsko sudjenje pa cak i onda kad smo dobili 3:2. Zadnji put kad je bio zijan 3:0, Boze sacuvaj. Nasi su redovno napadani u lozi od kojekakvih zajebanih sarajevskih lola, cak je i Hibic jednom napadnut
De ne pricaj gluposti,molim te ...domacinsko sudjenje a vi pobjedili na Grbavici 3-2,jel ...pa pricamo o PL BiH i sudjenju i ti ovdje pises kako ste pobjedjivali Zelju na Grbavici 3-2 uz domacinsko sudjenje...jos jedna laz -zadnji put 3-0 kad ste fasovali sudjenje bilo DA BOG SACUVA,jeli
Ocito ti nisi zreo za objektivnog razgovora na ovu temu kad ne znas razlikovati objektivno sudjenje. Ja sam samo napomenuo da toliko ne uzdizete sudjenje na Grbavici. Poenta je da je sudjenje lose, u velikoj vecini slucajeva. Ali isto tako, problem postaje i to da kad sudije nisu krive, da se pravi od toga problem. Sve se to moze rijesiti, samo malo volje i zelje nekih ljudi treba..
Ocito ti nisi zreo za objektivnog razgovora na ovu temu kad ne znas razlikovati objektivno sudjenje. Ja sam samo napomenuo da toliko ne uzdizete sudjenje na Grbavici. Poenta je da je sudjenje lose, u velikoj vecini slucajeva. Ali isto tako, problem postaje i to da kad sudije nisu krive, da se pravi od toga problem. Sve se to moze rijesiti, samo malo volje i zelje nekih ljudi treba..
Buraz,ti pojma nemas sta pricas...bolje je da ne komentarises nikako,vjeruj mi...bezveze samo pokazujes svoje komplekse.
ima li ko da je bio u lištici danas
zanima me kakvo je danas bilo sudjenje i dali je pritisak dao rezultate
ili se jelic pobrinuo da niko od hordi ne udje u lišticu pa tako da nema svjedoka a vjerovatno su i kamere bile u kvaru
i nije bilo pritisaka na sudije u svlacionicama je sve bilo cisto
samo su malu pometnju izazvale koverte cudnog sadrzaja.Kazem cudnog jer doticni arbitri nisi navikli na takvu debljinu istih
savrseni krug wrote:ima li ko da je bio u lištici danas
zanima me kakvo je danas bilo sudjenje i dali je pritisak dao rezultate
ili se jelic pobrinuo da niko od hordi ne udje u lišticu pa tako da nema svjedoka a vjerovatno su i kamere bile u kvaru
i nije bilo pritisaka na sudije u svlacionicama je sve bilo cisto
samo su malu pometnju izazvale koverte cudnog sadrzaja.Kazem cudnog jer doticni arbitri nisi navikli na takvu debljinu istih
moze svasta biti al treba cekat pregled to jest samo golove da vidimo,nije malo 3 crvena podjeliti pa to ni colina nije radio
nikad_izvini wrote:Samo da napomenem.Sad sam sa utakmice Željo-Laktaši,suđenje za 10.Željo jedva dao gol pred kraj drugog poluvremena.Čvrsto stojim iza teze da je na Grbavici gostima najlakše igrati.A to ću i da potkrijepim.I da poredimo malo izjave trenera GOSTIJU.Pa da vidimo onda........ko je blesav a koga guraju kući rukama i nogama.Sad mi reče čovjek iz Željinog stručnog štaba da se na Tušnju nije moglo igrati.Pelak se gradi kod prijema lopte-faul u napadu.Željina kontra 3-4 igrača na dvojicu,sudija prekida utakmicu jer je igrač Slobode legao na travu
heheeheh....Dobro ti je taj rekao...
Joj odakle vam nadodje ta tema bolan pa sloboda dobila 9 zuti kartona a zeljo 5,sudija nam unistio pola ekipe,jos ste i huseinovica povredili....
eto zeljo jedino igra posteno,grbavica je raj...
A šta misliš da se nije igralo na Tušnju,koliko bi bilo crvenih kartona.Shvatam da je pobjeda bitna,al sad objašnjavati krađu,da je "na Grbavici raj",kao što jeste naspram mase drugih gostovanja je notorna glupost i neobjektivnost.
Rekoh lijepo,idemo sa ARGUMENTIMA.Znači,izjava trenera Laktaša,pa Zrinjskog,pa Slobode u prvom dijelu.Neko se bunio? Za razliku od gostovanja i krađa na većini ostalih stadiona.
Ponavljam,Grbavica je raj što se tiče suđenja i želio bih da Želji sude u gostima kao što gostima sude na Grbavici.Onda bi prvenstvo bilo regularno.
elSaik wrote:
Pa evo prošli put trener Zrinjskog reče da se na Grbavici uvijek moglo igrati, čak je i pohvalio ovo posljedne suđenje. I Malkočević također reče da se na Grbavici može igrati i da će oni doći da se nadigravaju. A ni Široki se kod nas nikada nije žalio, a kod vas se svake sezone žale. Tako da ti ta konstatacija ne stoji.
Glupo je sada tako nabrajati.. Na grbavici samo celika gledam uzivo, i znam da je svaki put bilo domacinsko sudjenje pa cak i onda kad smo dobili 3:2. Zadnji put kad je bio zijan 3:0, Boze sacuvaj. Nasi su redovno napadani u lozi od kojekakvih zajebanih sarajevskih lola, cak je i Hibic jednom napadnut.
Poenta je da svi zakljucuju po izvjestajima i po tome ko ima jaci lobi u medijima.. Onda su najvise osteceni sarajevo i siroki, i naravno zeljo.. To sto je Jovic koji se nikada nije pozalio na sudjenje rekao da su penali regularini, ne mora znaciti da je vazda regularno na grbavici. Malkocevic se ulizuje pred gostovanje, isto sto je i trener sirokog rekao da je u zenici uvijek lijepo igrati jer je super atmosfera.... Mislim da se problem nikada nece rijesiti ako svako misli da je kod njega najbolje, i kaze zaboli me, kod nas je najbolje sudjenje niko se ne zali..
Dobili 2:3 uz domaćinsko suđenje Vi mora da ste neka super ekipa Kad je bio zijan 3:0 Željo vas je pregazio.Vaši su napadani jer su zeničani počeli sa MARKALAMA I DIZANJEM TRI PRSTA.Šta želite,cvijet i tufahiju?
Evo,pročitaj izjave trenera Zrinjskog,Laktaša koji su gostovali ova zadnja dva kola.Nema pritužbi.Što se ne bi moglo reći za Zenicu.Ne znam ko se nije bunio,odnosno,malo je takvih.Ili je i to medijski lobi pa lažu povodom trenerskih izjava
Stipu šupljaka molim te.A vidjećeš kakvo će biti suđenje na tekmi Željo-Čelik...........
Rekao sam mnogo outa do sada,volio bih da Želji sude u gostima kao što gostima sude na Grbavici.Prvenstvo bi bilo regularno.
elSaik wrote:
Dobili 2:3 uz domaćinsko suđenje Vi mora da ste neka super ekipa Kad je bio zijan 3:0 Željo vas je pregazio.Vaši su napadani jer su zeničani počeli sa MARKALAMA I DIZANJEM TRI PRSTA.Šta želite,cvijet i tufahiju?
Evo,pročitaj izjave trenera Zrinjskog,Laktaša koji su gostovali ova zadnja dva kola.Nema pritužbi.Što se ne bi moglo reći za Zenicu.Ne znam ko se nije bunio,odnosno,malo je takvih.Ili je i to medijski lobi pa lažu povodom trenerskih izjava
Stipu šupljaka molim te.A vidjećeš kakvo će biti suđenje na tekmi Željo-Čelik...........
Rekao sam mnogo outa do sada,volio bih da Želji sude u gostima kao što gostima sude na Grbavici.Prvenstvo bi bilo regularno.
Ma jarane,pusti ove velike rodoljube iz Zenice...nek pisu sta hoce...bezveze trosis energiju objasnjavajuci neke osnovne stvari covjeku koji to ne moze i ne zeli shvatiti.
Ocito su se mnogi razocarali nakon izjave Musemica poslije tekme u Sirokom.Kad on da takvu izjavu onda mozemo bit uvjereni kakvo je sudjenje dole bilo.
since1921 wrote:Ocito su se mnogi razocarali nakon izjave Musemica poslije tekme u Sirokom.Kad on da takvu izjavu onda mozemo bit uvjereni kakvo je sudjenje dole bilo.
Zenicani jeste li razocarani?
Zasto bi bili razocarani? Mozda mu se prijetilo Mi znamo da ovi levati nemaju na sta da se zale.. tako da ga mogu sisat.. i bajke pricati nekome drugom..