Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Miki123

#76 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by Miki123 »

Šta joj je ono na ruci? :lol:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/03/2015 09:02, edited 2 times in total.
mofo33

#78 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by mofo33 »

a tek modrice na ruci :D a stomacine sve do kukova, de nema strech gaca i pojaseva do koljena bi sve palo mislim...
fini su VIP,nema sta, nego kakav im je tek idol?
odoh vidjeti na youtube :run:

P.S. vidjela sam "balkansku madonu" :lol: koliko uzima za pusenje?
shalaedin

#79 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by shalaedin »

protestant wrote:Ima Sekana puno publike u Sarajevu,a ko su ti obozavaoci.To je omladina zemlje ove.Mozda je njena muzika buducnost.Ja isto ne odobravam da pjeva na Skenderiji.To bi trebalo sve u Aqvu-Blazuj proslijediti.
slazem se... skart u akvu, a prave zvijezde u Skenderiju...
Saian

#80 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by Saian »

dakcu wrote:Vip na Sekinom koncertu

Image

pa koja je od ove dvije seka sad? (mislim nije da bi informacija puno promijenila ovu jezu koja mi se penje po kichmi) :shock: :shock: :shock:
uvjek dobar gost

#81 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by uvjek dobar gost »

... Emancipacija žena... kaže Muharem B. da je seka više uradila po tom pitanju nego neke grupe feministkinja... tu je Muharem valjda mislio na ovu masnicu koju jedna od djevojaka ima na ruci... ili je mislio na oblačenje ,odnosno modu populacije koja sluša Seku il slične seke....
Nem pojma nekako uvijek se sjetim sebe u tim nekim godinama... i tuga me uhvati kad skontam kad šta i kako...

Zamislimo se šta nam donosi sutra... živjeli smo kao u vremenu rokera koji su se pokazali lažnima... a zadesila nas je agresija i sve ono od 92-95... šta li će nas zadesiti kad stasaju ovi što režu vene na roke-koke------.......

sos...---...sos...---...sos...---...sos :skoljka:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#82 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote:... Emancipacija žena... kaže Muharem B. da je seka više uradila po tom pitanju nego neke grupe feministkinja... tu je Muharem valjda mislio na ovu masnicu koju jedna od djevojaka ima na ruci... ili je mislio na oblačenje ,odnosno modu populacije koja sluša Seku il slične seke....
Nem pojma nekako uvijek se sjetim sebe u tim nekim godinama... i tuga me uhvati kad skontam kad šta i kako...

Zamislimo se šta nam donosi sutra... živjeli smo kao u vremenu rokera koji su se pokazali lažnima... a zadesila nas je agresija i sve ono od 92-95... šta li će nas zadesiti kad stasaju ovi što režu vene na roke-koke------.......

Sta je to sad ispalo negativno nakon koncerta?
Nista. Sve je ostalo isto.
mamica papucarka

#83 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by mamica papucarka »

Image
ove meni izgledaju ko neke pankerke :lol:
uvjek dobar gost

#84 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by uvjek dobar gost »

mIRCerka wrote:
uvjek dobar gost wrote:... Emancipacija žena... kaže Muharem B. da je seka više uradila po tom pitanju nego neke grupe feministkinja... tu je Muharem valjda mislio na ovu masnicu koju jedna od djevojaka ima na ruci... ili je mislio na oblačenje ,odnosno modu populacije koja sluša Seku il slične seke....

Mirci sve jeste ostalo isto... negativno....
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#85 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by mIRCerka »

uvjek dobar gost wrote:
mIRCerka wrote:

Mirci sve jeste ostalo isto... negativno....
Da li smatras da je koncert Deep Purple nesto pozitivno donio? Nije.

Raja je ocejfila na koncertu, i Purple i Seke i urca palca.... meni je veci problem da se 202 borila za cenzuru, a kad je bila frka u travniku bili su najglasniji, stavise i kaznjeni su bili radi KURCEM U CELO pjesme...
ali, evo da ti budem iskrena, TAKO NAM SVIMA I TREBA.
Meni je vise Goste muka gledati tebe.......... ko i tebi mene...sta god se desava, ista grupa ljudi je tu...
Pa u klinac vise ba, ako ti 2 covjeka kazu da si pijan, poslovica kaze LEZI I VALJAJ SE....nas par stotina tvrdi da nesto ne stima, ostalim HILJADAMA STIMA...pa u cemu je stos?

:kiss:
tempora

#86 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by tempora »

Benighted wrote:Sta sad ispadne : ljudi ruralnog kova slusaju taj koncert,malogradjani se lafo zgrazaju ; a (vele)gradjani se zgrazaju na zgrazanje malogradjana ... i tako se koncert desi,pa ope,pa ope,pa ope sve isto samo sa jednom bitnom znacajkom za ubuduce -> zgrazanje na takve stvari od sad pa na dalje i ubuduce je oficijelno malogradjanska licemjerna prica i kao takva nije vise validna... znaci suti i trpi odsad se primjenjuje i na turbo folk...

splendid! :-D

Samo da te ponovim i uzgred da aplaudiram Muharemovom primitivizmu kao i onima koji misle isto.
Van Halen

#87 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by Van Halen »

Ove su uslikane na koncertu Def Lepparda, nemojte cure džaba sa Sekom poistovjećivati.
Etiketar

#88 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by Etiketar »

Seka je ista kao i Hanka i Halidi i Džinović, itd. 202 će imati moju podršku ako istu halabuku dignu kada i drugi folkeri zakupe dvoranu "Mirza Delibašić". Seka je posljedica ovih "urbanih folkera". Dakle, sjeći u korijenu :D
omar little

#89 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by omar little »

Saian wrote:

Image

pa koja je od ove dvije seka sad? (mislim nije da bi informacija puno promijenila ovu jezu koja mi se penje po kichmi) :shock: :shock: :shock:
sto je najgore saian nije nijedna. ovo su seka wannabes :D :D kako sam ja neki dan, zahvaljujuci nasem forumu, saznala iz youtube snimka seka kaze kako bi bez problema mogla predstavljati BiH!??!!? na eurovizij :? a izgleda odron, seljancura najobicnija. ja sam mislila, kol'ko su je navikali da makar izgleda dobro a ono strahota :-)
milivoje

#90 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by milivoje »

omar little wrote: sto je najgore saian nije nijedna. ovo su seka wannabes :D :D kako sam ja neki dan, zahvaljujuci nasem forumu, saznala iz youtube snimka seka kaze kako bi bez problema mogla predstavljati BiH!??!!? na eurovizij :? a izgleda odron, seljancura najobicnija. ja sam mislila, kol'ko su je navikali da makar izgleda dobro a ono strahota :-)
:thumbup:
dastonja

#91 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by dastonja »

Aj' ova lijeva i nekako, desna je katastrofa, ja mislio specijalna gosca sa marsa...
sffovac

#92 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by sffovac »

Image
jesul ovo one novi trasver-city u nasoj mahali il su samo pravo ruzne, sto god da su ?
kako se samo ronaldo zaebo :-) :lol: :lol: :lol:
savrseni krug

#93 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by savrseni krug »

ovo su vip gosce s jednog od suorganizatora koncerta
dernek.ba :D :D
metal_rules_cura

#94 Re: Muharem Bazdulj o koncertu Seke Aleksic

Post by metal_rules_cura »

uvjek dobar gost wrote:šta li će nas zadesiti kad stasaju ovi što režu vene na roke-koke------.......

I ja se to precesto pitam. Ne zbog Seke kao Seke, niti zbog Cane kao Cane, vec zbog strukture tih glava.
Post Reply