FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Meshtar

#76 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

Epitop wrote:
zgembo_sa wrote:belissima, kako se zove stadion u visokom :D

Zove se Ivica Pekić Demon :lol: Šta je s ovom ljepoticom ili ljepotanom, naklatio se da provocira bez razloga.
Stadion se zove Luke, i kvalifikovan je za prvu ligu FBIH:-)
DobroJutroKolumbo

#77 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by DobroJutroKolumbo »

Meshtar wrote:
belissima wrote:A ha stadiona..hej pa oni imaju svoj stadion,halooooo..stadion!!!Jest da ga i oni plaćaju,jest da nema reflektore,jest da im niti jedna od 4 tribine(ako se mogu nazvati tribinama) nije ni slična a kamoli ista(što kaže Nele Karajlić:Kako neću navijati za zelju kad su im sve četiri tribine različite) :D
Zjev, činjenice.

1. Stadion je u vlasništvu FK Željezničar
2. Na stadionu su se igrale utakmice Kupa Uefa, znači zadovoljava uslove
3. Reflektore nemamo
4. Citat Neleta Karajlića...dovoljno govori samo o sebi.

Pitanje, šta vi imate od svega ovoga? čak ni Neleta više nemate:-)
Cinjenice : Stadion na Grbavici je u vlasnistvu jednog LICA...Provjeriti u "gruntu" , lazu vas , nece da vam kazu istinu!
belissima

#78 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

E stvarno je cudno kako su kroz istoriju uvijek razne garniture VLASTI "navodno" uz FUDBALSKI KLUB SARAJEVO...cudno je to...pitam se zasto?
E stvarno je cudno sto se stadion zove ASIM FERHATOVIC HASE...cudno je to...pitam se zasto?

E stvarno je i cudno sto smo aktuelni prvaci BOSNE I HERCEGOVINE....cudno je to...pitam se zasto????

Sad ce meni mali strumfovi odgovoriti,onako kako samo oni znaju.....
Meshtar

#79 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

DobroJutroKolumbo wrote:
Meshtar wrote:
belissima wrote:A ha stadiona..hej pa oni imaju svoj stadion,halooooo..stadion!!!Jest da ga i oni plaćaju,jest da nema reflektore,jest da im niti jedna od 4 tribine(ako se mogu nazvati tribinama) nije ni slična a kamoli ista(što kaže Nele Karajlić:Kako neću navijati za zelju kad su im sve četiri tribine različite) :D
Zjev, činjenice.

3. Reflektore nemamo

Cinjenice : Stadion na Grbavici je u vlasnistvu jednog LICA...Provjeriti u "gruntu" , lazu vas , nece da vam kazu istinu!
gluposti ne komentarišem iz principijelnih razloga.
Meshtar

#80 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Meshtar »

belissima wrote:E stvarno je cudno kako su kroz istoriju uvijek razne garniture VLASTI "navodno" uz FUDBALSKI KLUB SARAJEVO...cudno je to...pitam se zasto?
E stvarno je cudno sto se stadion zove ASIM FERHATOVIC HASE...cudno je to...pitam se zasto?

E stvarno je i cudno sto smo aktuelni prvaci BOSNE I HERCEGOVINE....cudno je to...pitam se zasto????

Činjenice govore da jesu uvijek uz vas. Stadion se zove tako jer je to Hase zaslužio.
zgembo_sa

#81 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by zgembo_sa »

belissima wrote:E stvarno je cudno kako su kroz istoriju uvijek razne garniture VLASTI "navodno" uz FUDBALSKI KLUB SARAJEVO...cudno je to...pitam se zasto?

I da dodam, kako to da pise Sarajevo na istocnoj tribini :D
Nego vidite vi kako cete se sa Olimpikom uskladit, kad im necete smetat :D
DobroJutroKolumbo

#82 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Meshtar wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:
Meshtar wrote:
Zjev, činjenice.

3. Reflektore nemamo

gluposti ne komentarišem iz principijelnih razloga.
Hoces li da pokusamo provjeriti???
belissima

#83 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Odgovor je polovičan..ipak ocjena (2)...dovoljno!!!!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#84 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

belissima wrote:Slušaj ti Mircerko ili kao se već zoveš,pročitao sam ja dosta tvojih JAKO,JAKO uvrijedljivih komentara na račun FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO,NA RAČUN NAVIJAČA FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO...i neznam stvarno šta želiš.Ako imaš veze kod administratora,slobodno im ukaži da me banuju.Ja čvrsto stojim iza svojih riječi i nisam nikome mislila ništa loše,naprotiv, mislim da uopšte nisu ništa više TEŽE od tvojih ili nekih drugih članova ovog foruma.Čuj kontam li???....Hoćeš li mi to isprašiti tur????
P.S.Pozdrav svim onim koji mogu shvatiti da postoji i druga strana medalje,i onim koji shvataju slatke šale!!!
Ja nemam veze kod administratora, vec sam administrator.
A ovo prijavljujem adminu sajta, pa se ti raspravljaj na slijedecoj koridi, jer te fino upozorih.
mIRCerka

#85 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

DobroJutroKolumbo wrote:Cinjenica je da je bellisima nekulturna, ali cinjenica je iz mog citanja svakodnevnih postova da ti Mirci dozvoljavas sebi kao Administrator foruma da potapljujes teme Zeljo - Sarajevo i onda kad se neko "upali" prijetis mu banom ...Moje skromno misljenje je da bi se ti kao Administrator trebala distancirati od teme Že. - Sa. , jer ovako djelujes destruktivno-navijacki! Ne govorim samo za ovu temu , govorim inace!
Cinjenica je da se ti pozivas na demokratiju i ljudska prava kao i slobodu govora, a istu bi da uskratis meni.
Toliko o duplim arshinima. Kad budem placena da moderiram i samo moderiram, onda cu samo moderirati a forumati necu, a dokle god neko bude krsio pravila, sve da je Samir Landzo himself, bice upozoren.
Fordas

#86 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Fordas »

Vi bas nemate pametinijeg posla nego raspravljati o tamo nekim i necijim nebulozama... Na sve ostalo odgovor je jasan
Mi smo gradski klub, nosimo ime svog grada i od kad smo osnovani igramo na najvecem stadionu u BiH i drugom najvecem na prostorima bivse Jugoslavije. Zar bi to sto ga nismo u stanju 'privatizirati (jer se ovakav kakav jeste ne moze odrzavati - a vi komsije jako dobro znate sta je odrzavanje jer ne mozete ni 2-3 cm snijega pocistiti, travu redovno sa tribina ne mozete osisati pa to moraju raditi navijaci)' trebala biti neka sramota? Dzaba vam stadion kad od njega nemate koristi, odnosno jedina vam je korist sto nas mozete nesto zezati...
P.S. Pa ipak nemate reflektore :D
Last edited by Fordas on 27/03/2008 13:18, edited 1 time in total.
belissima

#87 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Jako si prepotentna..i jos vrijedjas..dosta se ljudi zale na tebe,svejsna si toga..pusti da se salimo i prepucavamo...ako ne znas prihvatiti salu,bavi se necim drugim...imajos zanimanja..
P.S.Joj oprosti,ti si ADMINISTRATOR,NIJE SE S TOBOM SALITI!!!!!!!! :mrgreen:
mIRCerka

#88 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

belissima wrote:Jako si prepotentna..i jos vrijedjas..dosta se ljudi zale na tebe,svejsna si toga..pusti da se salimo i prepucavamo...ako ne znas prihvatiti salu,bavi se necim drugim...imajos zanimanja..
P.S.Joj oprosti,ti si ADMINISTRATOR,NIJE SE S TOBOM SALITI!!!!!!!! :mrgreen:
Belissima, jako si bezobrazna. A nova si ovdje. Sto se mene tice, crveni ti je. NE zato sto si pitarka, vec zato sto namjerno krsis pravila foruma na koja si pristala samo registracijom.
Dovidjenja prijatno.
PS Zalbe na moj rad, argumentovane, posalji na [email protected]
shana_majka

#89 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shana_majka »

mIRCerka wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Cinjenica je da je bellisima nekulturna, ali cinjenica je iz mog citanja svakodnevnih postova da ti Mirci dozvoljavas sebi kao Administrator foruma da potapljujes teme Zeljo - Sarajevo i onda kad se neko "upali" prijetis mu banom ...Moje skromno misljenje je da bi se ti kao Administrator trebala distancirati od teme Že. - Sa. , jer ovako djelujes destruktivno-navijacki! Ne govorim samo za ovu temu , govorim inace!
Cinjenica je da se ti pozivas na demokratiju i ljudska prava kao i slobodu govora, a istu bi da uskratis meni.
Toliko o duplim arshinima. Kad budem placena da moderiram i samo moderiram, onda cu samo moderirati a forumati necu, a dokle god neko bude krsio pravila, sve da je Samir Landzo himself, bice upozoren.
@mirci, ko ti taj Samir, jel' neka "fora" :-) :D
Altsa

#90 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by Altsa »

Meshtar wrote:
Zjev, činjenice.

3. Reflektore nemamo

Bas me zanima od kojih ste para sagradili grbavicu. da niste mozda od ustedevine samih igraca ili mozda od kospic butik donacija. daj vise ne serite oko toga da mi nemamo stadion a vi ste sami sebi izgradili grbavicu. dobili ste pare od grada, drzave ili neke druge drzavne institucije pa sada palamudite da ste ga vi sami podigli. raspitajte se navijaci kelje odakle vam pare za beton, konstrukcije i sve ono sto je potrebno za izgradnju jednog malog stadiona, bezbeli su i radnici radili besplatno a nije ih neko placao. stadion je uvijek bio u vlasnistvu sportskog drustva ali ste ga cistom mahinacijom i lopovlukom prepisali na n.k.Keljo. prema tome :run:
Last edited by Altsa on 27/03/2008 13:20, edited 1 time in total.
mIRCerka

#91 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

shana_majka wrote:
mIRCerka wrote:
@mirci, ko ti taj Samir, jel' neka "fora" :-) :D
:D Znas da ja imena slabo furam, jel neka fora, mislim da jeste :D jel direktor, sekretar, sta li :D ili je bivsi :D

Meni nije nista, ni rod ni pomozbog....
belissima

#92 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

Upravo citam tvoje razne postove...znas sta si ti zasluzila po tim tvojim pravilima...dozivotno iskljucenje!!!!!!!!
Ja nikome nisam nista lose rekla,salimo se,zezamo se,prepucavamo se u granicama normale...nemoj zezat...opusti se!!!!
DobroJutroKolumbo

#93 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

mIRCerka wrote:

Pa sacekaj , ako si preuzela obavezu Administratora , onda je to ozbiljna i odgovorna funkcija , a to sto nije placeno , niko te ne tjera...Ja tebi ne oduzimam slobodu govora ni u kojem slucaju, ali nemoj kad ti neko vrati istom mjerom ili gore , da se pozivas na funkciju administratora , glupo je i djecije...Ja ti ovo govorim ko iskreni prijatelj , a posto se znam dugo , ovo je znaci "licem u lice" , iskreno , ne mahalam iza ledja , prema tome mozes vidjeti da sam otvoren i iskren , nismo djeca da se prozivamo , ja ti samo skrecem paznju da trebas biti neutralna ili ako vec neces, ne pozivaj se na funkciju administratora i pusti nek onda @pape radi svoj posao! To bi bilo posteno!
shadow

#94 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shadow »

mIRCerka wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Cinjenica je da je bellisima nekulturna, ali
cinjenica je iz mog citanja svakodnevnih postova da ti Mirci
dozvoljavas sebi kao Administrator foruma da potapljujes teme Zeljo -
Sarajevo i onda kad se neko "upali" prijetis mu banom ...Moje skromno
misljenje je da bi se ti kao Administrator trebala distancirati od teme
Že. - Sa. , jer ovako djelujes destruktivno-navijacki! Ne govorim samo
za ovu temu , govorim inace!
Cinjenica je da se ti pozivas na demokratiju i ljudska prava kao i slobodu govora, a istu bi da ukratis meni.
Toliko
o duplim arshinima. Kad budem placena da moderiram i samo moderiram,
onda cu samo moderirati a forumati necu
, a dokle god neko bude krsio
pravila, sve da je Samir Landzo himself, bice upozoren.
da pocnemo skupljati lovu?

kad smo kod toga, sta ste se upalili kokuzi iz novog sarajeva, vi i vas stadion? koji stadion? gdje ste vi vidjeli stadion? Golubarnik na kojem su postavljene/montirane 4 nazovimo ih tribine, sve razlicite, samo jedna uslovna za gledati tekmu (jug) i sad se nasli kurchiti. Ne moramo nikad imati svoj vlastiti, metar poznatih evropskih ekipa je u istoj situaciji, roma i lazio igraju na gradskom, inter i milan djele stadion a eto mi ne mozemo pfff...libo nas neka stvar, igramo na lijepom i uslovnom stadionu, vi se nastavite kofrciti i hvaliti necim sto niko ziv nebi...umrite na onom kokosinjcu sto ga nazvaste dolina cupova buahaha...prije ce biti odron-dolina :D
shana_majka

#95 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by shana_majka »

@mirci, znaci "nikakva pljacka od coj'ka" :lol:
@belliisima, mirci ti je bona nasha (bordo 100%) samo te malo pali k'o i ostale simpatizere zelje :mrgreen:
nosara

#96 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by nosara »

Igracete na tom uslovnim stadionu sve dok se vlast ne promijeni, a onda cete morat platit dugove koji su astronomski ili cete morat trazit neki drugi tudji stadion dok se ne snadjete za svoj "golubarnik". Kako? Pa otimacinom i lopovlukom, ko i dosad.
mIRCerka

#97 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by mIRCerka »

DobroJutroKolumbo wrote:
mIRCerka wrote:

Pa sacekaj , ako si preuzela obavezu Administratora , onda je to ozbiljna i odgovorna funkcija , a to sto nije placeno , niko te ne tjera...Ja tebi ne oduzimam slobodu govora ni u kojem slucaju, ali nemoj kad ti neko vrati istom mjerom ili gore , da se pozivas na funkciju administratora , glupo je i djecije...Ja ti ovo govorim ko iskreni prijatelj , a posto se znam dugo , ovo je znaci "licem u lice" , iskreno , ne mahalam iza ledja , prema tome mozes vidjeti da sam otvoren i iskren , nismo djeca da se prozivamo , ja ti samo skrecem paznju da trebas biti neutralna ili ako vec neces, ne pozivaj se na funkciju administratora i pusti nek onda @pape radi svoj posao! To bi bilo posteno!
Da budem neutralna? Dakle, ti zelis uskratiti meni mogucnost diskutovanja na forumu, osim ako nije vezano za pravila foruma. Aferim, da i to vidim :D

Mozda nisu juce upratio, belissima je dva puta upozorena radi vrijedjanja sugovornika, dok nijedan drugi pitar nije. Cisto sumnjam da bi isto ovako reagovao da je u pitanju upozoreni strumf. Opet moram reci, toliko o arshinima.PS U odsustvu resornog moderatora, prisutni moderatori pokrivaju i njihove coskove.
zgembo_sa

#98 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by zgembo_sa »

Belissima hajd priznaj koji banovani njanjo si :D
belissima

#99 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by belissima »

[quote="nosara"]Igracete na tom uslovnim stadionu sve dok se [b]VLAST[/b]ne promijeni, a onda cete morat platit dugove koji su astronomski ili cete morat trazit neki drugi tudji stadion dok se ne snadjete za svoj "golubarnik". Kako? Pa otimacinom i lopovlukom, ko i dosad.[/quote]

Ti zaboravio da su oni uvijek uz nas!!!! :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#100 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO

Post by hrasno38 »

belissima wrote:Upravo citam tvoje razne postove...znas sta si ti zasluzila po tim tvojim pravilima...dozivotno iskljucenje!!!!!!!!
Ja nikome nisam nista lose rekla,salimo se,zezamo se,prepucavamo se u granicama normale...nemoj zezat...opusti se!!!!
Kad neko mjesto nazoves "krmetnjakom" onda znaci da svi oni koji se tamo nadju su krmad. To jeste uvreda koja ne moze proci bez glasnog i jasnog odgovora da nekoga vrijedjas. Prepucavanje bi trebalo da bude u granicama normale ali ti bi i te kako morala sam da prepoznas koja je to granica a sa krmetnjakom si je zaista presla. Dotakla si bar sto se mene tice sveto mijesto gdje sam se borio za ovaj grad i gdje je mnogo mojih prijatelja ostavilo zivote. Stadion Grbavica nije samo sportski objekat nego mjesto gdje je 4 godine bila prva linija odbrane grada i gdje su mnogi Manijaci i Pitari svoje zivote zalozili. Ubuduce malo razmisljaj svojom glavom ako ti uopste sluzi za tu svrhu.
Post Reply