Blago se njimanewone wrote:Ma kakva genetika ba! Nafaka dobra u zivotu; posao, dobra plata, relativno jeftina hrana po supermarketima pa se onda ubijaju picama, stejkovima, przenim krompiricima, Italijanskom tjesteninom sa mesnim okruglicama,...., gledam ja to isto i u Americi svaki dan i to vec godinama.paratrooper wrote:jel im to geneticki ili su takve nafake ?aminchev2 wrote:niko ne uziva u zivotu
da vidis debelih, aman jarabi
A onda nemogu do prvog coska iza kuce bez automobila.
situacija u sarajevu
-
pita
#76 Re: situacija u sarajevu
-
salihh
#77 Re: situacija u sarajevu
eto, to vam je "sarajlija"pita wrote:...
Kad me ljudi pitaju o posjeti Sarajeva jim kaze da se sami odluce...nisam siguran da ne bi izgubio povjerenje kod njih....
Kazem posjetite Indiju, kinu, burmu, juznu ameriku...
inace su indija, burma, juzna amerika sinonimi za cistocu, red, demokraciju itd...
kompleksas
-
pita
#78 Re: situacija u sarajevu
Zanima me ako si se kada pomjerio iz svoje mahale...pa ti zivis covjece u nadrealizmu...blago se tebisalihh wrote:eto, to vam je "sarajlija"pita wrote:...
Kad me ljudi pitaju o posjeti Sarajeva jim kaze da se sami odluce...nisam siguran da ne bi izgubio povjerenje kod njih....
inace su indija, burma, juzna amerika sinonimi za cistocu, red, demokraciju itd...
kompleksas
![]()
-
salihh
#79 Re: situacija u sarajevu
pita wrote:Zanima me ako si se kada pomjerio iz svoje mahale...pa ti zivis covjece u nadrealizmu...blago se tebisalihh wrote:eto, to vam je "sarajlija"pita wrote:...
kompleksas
![]()