situacija u sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

pita

#76 Re: situacija u sarajevu

Post by pita »

newone wrote:
paratrooper wrote:
aminchev2 wrote:niko ne uziva u zivotu
da vidis debelih, aman jarabi
jel im to geneticki ili su takve nafake ?
Ma kakva genetika ba! Nafaka dobra u zivotu; posao, dobra plata, relativno jeftina hrana po supermarketima pa se onda ubijaju picama, stejkovima, przenim krompiricima, Italijanskom tjesteninom sa mesnim okruglicama,...., gledam ja to isto i u Americi svaki dan i to vec godinama.
A onda nemogu do prvog coska iza kuce bez automobila.
Blago se njima :D ...hocu i ja malo krumpira i pive i dobar auto
salihh

#77 Re: situacija u sarajevu

Post by salihh »

pita wrote:...

Kad me ljudi pitaju o posjeti Sarajeva jim kaze da se sami odluce...nisam siguran da ne bi izgubio povjerenje kod njih....
Kazem posjetite Indiju, kinu, burmu, juznu ameriku...
eto, to vam je "sarajlija"
inace su indija, burma, juzna amerika sinonimi za cistocu, red, demokraciju itd...

kompleksas
:-)
:D
pita

#78 Re: situacija u sarajevu

Post by pita »

salihh wrote:

Kad me ljudi pitaju o posjeti Sarajeva jim kaze da se sami odluce...nisam siguran da ne bi izgubio povjerenje kod njih....
inace su indija, burma, juzna amerika sinonimi za cistocu, red, demokraciju itd...

kompleksas
Zanima me ako si se kada pomjerio iz svoje mahale...pa ti zivis covjece u nadrealizmu...blago se tebi :D
salihh

#79 Re: situacija u sarajevu

Post by salihh »

pita wrote:
salihh wrote:

kompleksas
Zanima me ako si se kada pomjerio iz svoje mahale...pa ti zivis covjece u nadrealizmu...blago se tebi :D
:wink:
Post Reply