mIRCerka wrote:Ne nego Ne budi isti kao onaj koji ti se gadiSaraLe wrote:Jel to po onoj narodnojmIRCerka wrote:mala od skandala, evo da budem konkretna.
To sto serbiancafe ili sa-rs ili neki drugi forum pustaju, ili jos gore, kuraze pozive na linc, ne daje nama za pravo da isto radimo na saxu.
I nema opravdanja tipa DA VIDIS STA TAMO RADE...![]()
Ko tebe kamenom, ti njega hljebom![]()
to za kamen i hljeb sam ja rekla kolegama koji bi one sto ih bunare u tramvaju vodili na pitu kafu i kolace
Istraga na chat kanalu "Bosnia"
- SaraLe
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
Posebice jer ga redovno čitaju(znam neke paranoike koji "vole" x-com),a pošto nisu glupi,prepoznaju i stil iza nickova i pozadinu, a često i autora.
Ovo je , za razliku od bolčaterije,čaršijski minder portal sa malo jačim igračima.
Usput, ako ih zasvrbi provokacija ili komentar---bujrum svim metodama..
.Ne znam baš nikog ko vodi portal, ali ne bih sjedio skrštenih ruku da krene haranga, tako mi Ergotovih mačaka&i opcije"ban user"
Više volim virtualni komšiluk ovog sajta nego sipiće,osiće,mupiće i ostalu ulizičku bagru.Ko ih .ebe.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Nisam znala da Ergot ima mackedr.gog wrote:..nema niko muda da zakuha sa ovim portalom,i to jeftinim podmetanjem.
Posebice jer ga redovno čitaju(znam neke paranoike koji "vole" x-com),a pošto nisu glupi,prepoznaju i stil iza nickova i pozadinu, a često i autora.
Ovo je , za razliku od bolčaterije,čaršijski minder portal sa malo jačim igračima.
Usput, ako ih zasvrbi provokacija ili komentar---bujrum svim metodama..
.Ne znam baš nikog ko vodi portal, ali ne bih sjedio skrštenih ruku da krene haranga, tako mi Ergotovih mačaka&i opcije"ban user"![]()
Više volim virtualni komšiluk ovog sajta nego sipiće,osiće,mupiće i ostalu ulizičku bagru.Ko ih .ebe.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
[/quote]Nisam znala da Ergot ima macke
ih,ima čitavu kolekciju!!!!,posebno kad ja uhvatim vaziti o svom omiljenom Džizusu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25
a ako možeš otvorit zaključanu temu "sekularizam u opasnosti" vidićeš kolekcije