Istraga na chat kanalu "Bosnia"

SaraLe

Post by SaraLe »

mIRCerka wrote:
SaraLe wrote:
mIRCerka wrote:mala od skandala, evo da budem konkretna.
To sto serbiancafe ili sa-rs ili neki drugi forum pustaju, ili jos gore, kuraze pozive na linc, ne daje nama za pravo da isto radimo na saxu.
I nema opravdanja tipa DA VIDIS STA TAMO RADE...
Jel to po onoj narodnoj :roll:
Ko tebe kamenom, ti njega hljebom :D :-)
Ne nego Ne budi isti kao onaj koji ti se gadi :D

to za kamen i hljeb sam ja rekla kolegama koji bi one sto ih bunare u tramvaju vodili na pitu kafu i kolace :D
:faraon1:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

Post by dr.gog »

:D ..nema niko muda da zakuha sa ovim portalom,i to jeftinim podmetanjem.
Posebice jer ga redovno čitaju(znam neke paranoike koji "vole" x-com),a pošto nisu glupi,prepoznaju i stil iza nickova i pozadinu, a često i autora.
Ovo je , za razliku od bolčaterije,čaršijski minder portal sa malo jačim igračima.
Usput, ako ih zasvrbi provokacija ili komentar---bujrum svim metodama..
.Ne znam baš nikog ko vodi portal, ali ne bih sjedio skrštenih ruku da krene haranga, tako mi Ergotovih mačaka&i opcije"ban user" :D
Više volim virtualni komšiluk ovog sajta nego sipiće,osiće,mupiće i ostalu ulizičku bagru.Ko ih .ebe.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

dr.gog wrote::D ..nema niko muda da zakuha sa ovim portalom,i to jeftinim podmetanjem.
Posebice jer ga redovno čitaju(znam neke paranoike koji "vole" x-com),a pošto nisu glupi,prepoznaju i stil iza nickova i pozadinu, a često i autora.
Ovo je , za razliku od bolčaterije,čaršijski minder portal sa malo jačim igračima.
Usput, ako ih zasvrbi provokacija ili komentar---bujrum svim metodama..
.Ne znam baš nikog ko vodi portal, ali ne bih sjedio skrštenih ruku da krene haranga, tako mi Ergotovih mačaka&i opcije"ban user" :D
Više volim virtualni komšiluk ovog sajta nego sipiće,osiće,mupiće i ostalu ulizičku bagru.Ko ih .ebe.
Nisam znala da Ergot ima macke :D
artzy

Post by artzy »

Ovo ko kad kazes bomba na aerodromu... trojica skacu i bacaju te na pod...
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

Post by dr.gog »

Nisam znala da Ergot ima macke :D
[/quote]

ih,ima čitavu kolekciju!!!!,posebno kad ja uhvatim vaziti o svom omiljenom Džizusu :lol: :lol:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25

a ako možeš otvorit zaključanu temu "sekularizam u opasnosti" vidićeš kolekcije :lol: :lol: samo što je stao na Zoom-ovu minu :D
BHCluster

Post by BHCluster »

Ma kaka ovo ti je kao ovo ti je kao spisak sto je SPONA napravila o NEKIM poginulim srpskim zrtvama u srebrenici.

Izvjesni ovaj
Izvjesni onaj itd..........................................
Post Reply