LaCici wrote:Evo nadjoh da doktor Al Tawil u svojoj poliklinici radi sve preglede stitnjace, pa ima li neko isustva s njim i kakve su mu cijene?
Sad sam i ja ovo pregledala i ja cu otic kod njih na kontrolu.
Moderator: anex
LaCici wrote:Evo nadjoh da doktor Al Tawil u svojoj poliklinici radi sve preglede stitnjace, pa ima li neko isustva s njim i kakve su mu cijene?
A jesi li pomislila na to da je žena možda na godišnjem?LaCici wrote:Jel ova dr Zelija ima neki termin kada je se moze dobiti na telefon? Zovem je vec dva dana po 5 puta, ne javlja se
cijena je za komplet, tsh, t3 i t4 - tako je standardno (btw. u luzanima je 27 KM).*mima* wrote:Haj.....pa nam javi....
kako mislis? radila sam uzv stitne i hormone stitne, nekoliko puta i svaki put ok, hvala Bogu. ali nisam isla kod Al Tawila, mada o njemu samo najbolje po iskustvu clanova porodice*mima* wrote:Pa dobro.....nije strasno....................wewa.....jesi ti sve zavrsila?
ma pomislih da me prozivas sto sam "svakom loncu poklopac" - ko je supalj pod usi...*mima* wrote:To sam mislila.....uradila si sve nalaze i sve je ok.......![]()
Narucila sam se danas, za 10 dana mi je kontrola.*mima* wrote:Eleonora......idi prekontrolisi stitnu.
onda idi, ziva bila - i ne prepadaj posteni svijet*mima* wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
budale.......ma nisam te prozivala.......I mene interesuje...jer sam operisala stitnu a nisam dugo bila na kontroli.
wewa wrote:onda idi, ziva bila - i ne prepadaj posteni svijet*mima* wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
budale.......ma nisam te prozivala.......I mene interesuje...jer sam operisala stitnu a nisam dugo bila na kontroli.
![]()
![]()
![]()
nije majka muju karala sto se kockao*mima* wrote:wewa wrote:onda idi, ziva bila - i ne prepadaj posteni svijet*mima* wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam imala namjeru da prepadam...............
zove se biohemijsko-mikrobioloska laboratorija luzani, blizu su brajlovica i rade hormone stitne za 27 kmpilica wrote:Može li mi samo neko reći koja je to laboratorija u Lužanima, kako se zove ? Izgleda da samo tamo rade elektrolite, a trebaju mi i hormoni štitne.