to je u narodu poznato ko "s konja na magarca"aida05 wrote:Tinejdzerka nisam,znaci volim Amelovu muziku a i on kao osoba jako mi je simpatican.....dinchy84 wrote:
cek sad...da li ti stvarno volis Amelovu muziku, ili je u pitanju teenagerska zaljubljenost u doticnog
Kao tinejdzerka pucala sam na nesto vise,recimo bila sam zaljubljena u George Mischaela....
Amel curic je urnebes
Moderator: _BataZiv_0809
- BHG
-
Rambo-Amadeus
a tu je i ergot da nam svojom visprenom i nadasve dubokoumnom analizom razjasni neke stvari (prije ovoga sam citao komentare za emira hot-a)...Ergot wrote:Ova tema je zastrasujuca, na vise nacina i na vise nivoa analize
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
Zoo je definitivno propali talenat.....Pa bas se za njega nista ne cuje!Amel se inekako cupa iz anonimnostipogresna wrote:Meni je Amel bas bezveze,kao i svi ostali multi,multi,taletni satro![]()
Pogotovo njegov vrli jaran Zoo
![]()
![]()
propali talenat.....tuzno
![]()
- Šeherzada
#80 Re: Amel curic je urnebes
.Samo ne znam zbog cega svi vi pametni uopste dolazite na ovu temu.Pustite nas maloumne da likujemo i da slusamo i branimo Amela.Nas mali mozak ni ne zna da postoji stvar koeficijenta inteligencije Zasto nas svojim pametnim izlaganjem i visokim koeficijentima ubijate u pojam?Zasto kada znate da svi mi koji slusamoAmela ne smijemo da placemo,govorimo i dzrzimo otpusene usi,jer nam kroz prazne glave pici promaha?Zasto?
Ostavite nas da trunemo u neznanju,da shvatimo koliko smo jadni,glupi i nesposobni za rasudjivanje.A da bas zato ste i tu,da nam otvorite oci jer pored velike stvari inteligencije imate i veliko razumjevanje kao i srce.Hvala Hvala svim dobrim clanovima koji imaju tu veliku stvar
.Inteligencije naravno.
Hvala za podrsku.Hvala sto nas ne omalovazavate.....
-
suncandan
#81 Re: Amel curic je urnebes
Jasta vec je urnebes, URNEBESNI PAPAK!
GLUPSON...
Kolega mu je fin, Enver.
GLUPSON...
Kolega mu je fin, Enver.
- Šeherzada
#82 Re: Amel curic je urnebes
Bilo je dovoljno i ovo sto napisa,ono ostalo ti je visak.suncandan wrote:Jasta vec je urnebes
.
- Šeherzada
#83 Re: Amel curic je urnebes
Veceras ga gledah ispred Katedrale...U evo jos mi se vrti u glavi
Ma dusha moja,gledam ga nako u kosulji kratkih rukava i sve kontam zima mu,doslo mi da se skinem da mu dam moju majicu
Ma dusha moja,gledam ga nako u kosulji kratkih rukava i sve kontam zima mu,doslo mi da se skinem da mu dam moju majicu
-
life_oh_life
#84 Re: Amel curic je urnebes
Ne znam sta si ocekivala. Pljuje se po svemu sto je nase, te ne valja muzika, te ne valja kako prica, seljak je ovaj, seljak je onaj, te ovo, te ono... Ali zato vecina ovih kvazikriticara luduje za Sekom, Darom, Miletom... A Amel ne valja... Sa ovakvima se ne vrijedi raspravljati. Go Amelaida05 wrote:.Samo ne znam zbog cega svi vi pametni uopste dolazite na ovu temu.Pustite nas maloumne da likujemo i da slusamo i branimo Amela.Nas mali mozak ni ne zna da postoji stvar koeficijenta inteligencije Zasto nas svojim pametnim izlaganjem i visokim koeficijentima ubijate u pojam?Zasto kada znate da svi mi koji slusamoAmela ne smijemo da placemo,govorimo i dzrzimo otpusene usi,jer nam kroz prazne glave pici promaha?Zasto?Ostavite nas da trunemo u neznanju,da shvatimo koliko smo jadni,glupi i nesposobni za rasudjivanje.A da bas zato ste i tu,da nam otvorite oci jer pored velike stvari inteligencije imate i veliko razumjevanje kao i srce.Hvala Hvala svim dobrim clanovima koji imaju tu veliku stvar
![]()
![]()
![]()
![]()
.Inteligencije naravno.
Hvala za podrsku.Hvala sto nas ne omalovazavate.....
-
life_oh_life
#85 Re: Amel curic je urnebes
Doslo ti ili si to i uradila???aida05 wrote:Veceras ga gledah ispred Katedrale...U evo jos mi se vrti u glavi![]()
- Šeherzada
#86 Re: Amel curic je urnebes
Ma doslo mi samo,uradila bih da nije bilo onolike guzve.....Zato ako nekako uspijem da ga sacekam u haustoru(znam gdje zivi)i uhvatim samog,skinucu si majicu.....naravno da ga zagrnem.Mozda bude dzentlmen pa me povede kuci i pocasti sokomlife_oh_life wrote:Doslo ti ili si to i uradila???aida05 wrote:Veceras ga gledah ispred Katedrale...U evo jos mi se vrti u glavi![]()
Ma dusha moja,gledam ga nako u kosulji kratkih rukava i sve kontam zima mu,doslo mi da se skinem da mu dam moju majicu![]()
![]()
PRIZNAJ!
![]()
![]()
![]()
- Vainglorious
#87 Re: Amel curic je urnebes
Mladost - ludost...aida05 wrote:Ma doslo mi samo,uradila bih da nije bilo onolike guzve.....Zato ako nekako uspijem da ga sacekam u haustoru(znam gdje zivi)i uhvatim samog,skinucu si majicu.....naravno da ga zagrnem.Mozda bude dzentlmen pa me povede kuci i pocasti sokomlife_oh_life wrote:Doslo ti ili si to i uradila???aida05 wrote:Veceras ga gledah ispred Katedrale...U evo jos mi se vrti u glavi![]()
Ma dusha moja,gledam ga nako u kosulji kratkih rukava i sve kontam zima mu,doslo mi da se skinem da mu dam moju majicu![]()
![]()
PRIZNAJ!
![]()
![]()
![]()
- Šeherzada
#88 Re: Amel curic je urnebes
A sto je to ludost?Pa lijepo ponudim covjeku majicu da ne ozebe,ispadnem fina a drugi kazu da sam ludaVainglorious wrote: Mladost - ludost...
- Vainglorious
#89 Re: Amel curic je urnebes
hahaha... Pa problem je sto ces ti da ozebesh... A on, kako zakljucismo, seljak, ne dzentlmen... I belajaida05 wrote:A sto je to ludost?Pa lijepo ponudim covjeku majicu da ne ozebe,ispadnem fina a drugi kazu da sam ludaVainglorious wrote: Mladost - ludost...Nisam rekla da cu ga silovati(to mogu samo u snovima_)
Ja kad sam bio tvojih godina, majicu bih zrtvovao samo nindza kornjači
- sffovac
#90 Re: Amel curic je urnebes
aida05 da ti nisi klon od UBL
ova tema mi skroz lici na onu o Rizzi, samo ovdje jos nema armiranog betona
ova tema mi skroz lici na onu o Rizzi, samo ovdje jos nema armiranog betona
- Amazonka27
#91 Re:
stochar wrote:meni je amel bezveze, ja najvolim dadu causevica i al' dina! oni su neprevazidjeni! nije mi los ni rizzo ruza, volim i almu cardzic, a najsladja mi je selma muhedinovic! ah da, i maja milinklovic mi je cool!
- Amazonka27
#92 Re: Amel curic je urnebes
Bez zajebancije...Amel je raja i nije papak, ima i finih pjesmica...ja mu zelim svu srecu ovog svijeta
-
sofist
#93 Re: Re:
A gdje u svemu tome Don Almir?Amazonka27 wrote:stochar wrote:meni je amel bezveze, ja najvolim dadu causevica i al' dina! oni su neprevazidjeni! nije mi los ni rizzo ruza, volim i almu cardzic, a najsladja mi je selma muhedinovic! ah da, i maja milinklovic mi je cool!![]()
- Neelix
#94 Re: Amel curic je urnebes
sta bi tek za Rizzu uradilaaida05 wrote:A sto je to ludost?Pa lijepo ponudim covjeku majicu da ne ozebe,ispadnem fina a drugi kazu da sam ludaVainglorious wrote: Mladost - ludost...Nisam rekla da cu ga silovati(to mogu samo u snovima_)
- Šeherzada
#95 Re: Amel curic je urnebes
Rizzu ne volim.A Amel mi je kralj,doduse slatko sam se nasmijala kad je sinoc pred svom onom rajom rekao Đe
(umjesto gdje)ali nema veze.Volim ja njega i takvog pa taman me izradio dala bih mu.....majicu mislim 
- Neelix
#96 Re: Amel curic je urnebes
cuj rizzu ne voli
rizzohulnice, pokaj se

- Šeherzada
#97 Re: Amel curic je urnebes
Ne kajem se.....Znas sta kazu,poslije ...nema kajanja
Evo kajem se dog gledam spot sto stvarno nisam skinula majicu,mozda bi me primjetio u onoj masi
http://de.youtube.com/watch?v=TpgtsMdmqzY
A ovdje je jos sladji........Doduse ima nesto i za musku populaciju,lijepa djevojka,naravno ko je gledao nju,a ja ocito nisam
http://de.youtube.com/watch?v=cgqNl2U7M ... re=related
Evo kajem se dog gledam spot sto stvarno nisam skinula majicu,mozda bi me primjetio u onoj masi
http://de.youtube.com/watch?v=TpgtsMdmqzY
A ovdje je jos sladji........Doduse ima nesto i za musku populaciju,lijepa djevojka,naravno ko je gledao nju,a ja ocito nisam
http://de.youtube.com/watch?v=cgqNl2U7M ... re=related
-
hadis
#98 Re: Amel curic je urnebes
Kod nas je ocito zavladao opasan sindrom zvani ''Pljujmo domace divimo se tudjem''
Pa da krenem, pljujemo po muzicarima, po sportistima, po umjetnicima i sve to nam postalo dosadno pa smo sad poceli pljuvati i po onima koji ne dolaze iz Sarajeva i kao fol sad smeta dal je rekao DJE ili GDJE!
Halo bolan pa sta je s vama ljudi moji? Dokle vise. Ocito je velika vecina ovdje vrlo frustrirana cjelokupnim stanjem u BiH pa se fatili Coma i pice po forumima.
Navodno su se svi ti kvazistrucnjaci i kvazikriticari rodili uz najpopularnije zvijezde engleskog govornog podrucja.hahaaha! Sve se bojim da je tako.
O Amelu Curicu sve najbolje, tip je jednostavan i ne glumi nista. Dakle ponasa se onako kakav je u stvarnom zivotu. Svaka mu cast za to. Ima super glas, ne znam dal pise pjesme i dal svira gitaru al to i nije vazno. Covjek je krenuo s malo laganijom muzikom jer je ipak tako jeftinije napraviti album. Pa covjek nema tolike pare da sad pravi Rock boom na Balkanu, a osim toga ovo vrijeme nije vrijeme Rocka vec Turbofolka i zato budimo sretni sto se nije okrenuo Folku!
Kazete da je papak i mahalas, a nesto kontam pa zar vam Edo Maajka nije isti takav?
Zar je Tifa drugaciji, a svi znamo ko je i sta je?
Amele ako skontas kako se pali Com i budes nekad ovo citao, samo da znas da nas ima puno koji te podrzavamo. Samo naprijed!!!!
Pa da krenem, pljujemo po muzicarima, po sportistima, po umjetnicima i sve to nam postalo dosadno pa smo sad poceli pljuvati i po onima koji ne dolaze iz Sarajeva i kao fol sad smeta dal je rekao DJE ili GDJE!
Halo bolan pa sta je s vama ljudi moji? Dokle vise. Ocito je velika vecina ovdje vrlo frustrirana cjelokupnim stanjem u BiH pa se fatili Coma i pice po forumima.
Navodno su se svi ti kvazistrucnjaci i kvazikriticari rodili uz najpopularnije zvijezde engleskog govornog podrucja.hahaaha! Sve se bojim da je tako.
O Amelu Curicu sve najbolje, tip je jednostavan i ne glumi nista. Dakle ponasa se onako kakav je u stvarnom zivotu. Svaka mu cast za to. Ima super glas, ne znam dal pise pjesme i dal svira gitaru al to i nije vazno. Covjek je krenuo s malo laganijom muzikom jer je ipak tako jeftinije napraviti album. Pa covjek nema tolike pare da sad pravi Rock boom na Balkanu, a osim toga ovo vrijeme nije vrijeme Rocka vec Turbofolka i zato budimo sretni sto se nije okrenuo Folku!
Kazete da je papak i mahalas, a nesto kontam pa zar vam Edo Maajka nije isti takav?
Zar je Tifa drugaciji, a svi znamo ko je i sta je?
Amele ako skontas kako se pali Com i budes nekad ovo citao, samo da znas da nas ima puno koji te podrzavamo. Samo naprijed!!!!
- Šeherzada
#99 Re: Amel curic je urnebes
Ja sam prva na listi.....
Amele,ako oni ne znaju ja znam da si studirao informatiku i da znas upaliti komp.I ako slucajno ovo citas,sto je vrlo moguce,sjeti se debele blagajnice koja ti je rekla da si zaradio sevapa sto dolazis u moju prodavnicu i svaki dan me pitas sta ces jesti!Ta ista debela nas je slikala.....Vjerovatno znas ko sam!A ako znas,ti znas da te ja puno lolim
Amele,ako oni ne znaju ja znam da si studirao informatiku i da znas upaliti komp.I ako slucajno ovo citas,sto je vrlo moguce,sjeti se debele blagajnice koja ti je rekla da si zaradio sevapa sto dolazis u moju prodavnicu i svaki dan me pitas sta ces jesti!Ta ista debela nas je slikala.....Vjerovatno znas ko sam!A ako znas,ti znas da te ja puno lolim