imam 10 viskadinchy84 wrote:sta se ti crnjacis?Neelix wrote:26
Koliko Vam je godina?
-
callmethebreeeze
ooo. bolje vas naslilady midnight wrote:previshe za forum, premalo za umrijet', a za zhivot prekrhkoSaian wrote:pu, pu, pu, glooho i coravo bilomamica papucarka wrote: 28, imam krkih 25
![]()
![]()
![]()
![]()
, i ne pocinjite o sijedima, ako Boga znate
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
meni je vec nekoliko godina punih 25![]()
:D deklarativno, dabome
uglavnom, sa freelance lifestyleom, slobodom uma i kretanja te hercegovachkom genetskom strukturom i ne meRe bit' drugachije:D:D
dje ste, narode
kakav je "freelance lifestyle", ociju ti? to ono zivot od danas do sutra, nikad se nema para, vazda frka s rokovima, ma bjaaazi.
- lady midnight
guten abend, herr faustFaust wrote:vecer, lady.lady midnight wrote:previshe za forum, premalo za umrijet', a za zhivot prekrhkoSaian wrote: pu, pu, pu, glooho i coravo bilo, imam krkih 25
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uglavnom, sa freelance lifestyleom, slobodom uma i kretanja te hercegovachkom genetskom strukturom i ne meRe bit' drugachije:D:D
dje ste, narodecuj, 25, pa i ja imam vise od tebe.
nemoj mi samo reci da si sumnjao
- lady midnight
niposhto, to ti je ono kad mozhesh gdje hocesh kad hoceshcallmethebreeeze wrote:ooo. bolje vas naslilady midnight wrote:previshe za forum, premalo za umrijet', a za zhivot prekrhkoSaian wrote: pu, pu, pu, glooho i coravo bilo, imam krkih 25
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dje ste, narode![]()
kakav je "freelance lifestyle", ociju ti? to ono zivot od danas do sutra, nikad se nema para, vazda frka s rokovima, ma bjaaazi.
@faust:
recimo da ti vjerujem
nego, dok se ja otpakivam
-
callmethebreeeze
ne trebaju, zivim takolady midnight wrote:niposhto, to ti je ono kad mozhesh gdje hocesh kad hoceshcallmethebreeeze wrote:ooo. bolje vas naslilady midnight wrote: previshe za forum, premalo za umrijet', a za zhivot prekrhko![]()
![]()
dje ste, narode![]()
kakav je "freelance lifestyle", ociju ti? to ono zivot od danas do sutra, nikad se nema para, vazda frka s rokovima, ma bjaaazi.![]()
, vazda imash para
:D, a rokove mozhesh sam pomjerati kako zhelish
![]()
:D trebaju li dalja objashnjenja?
@faust:
recimo da ti vjerujem:D
nego, dok se ja otpakivammog'o bi ti ponovo onu kafanu otvoriti
da malo pojasnim zashto je sumnja u korijenu svake zdrave filozofije
:D
nego, koliko ono rece da ti je godina
- DaysleepeR
i meni je zao sto cu vas razocarati ali to vam nije nikakva prednostBaby Jane wrote:Zao mi je sto cu te razocarati, ali ima nas jos mladjih od tebedinchy84 wrote:jesam li ja to najmladja![]()
- Tesssa
nisam ja razocarana nimaloDaysleepeR wrote:i meni je zao sto cu vas razocarati ali to vam nije nikakva prednostBaby Jane wrote:Zao mi je sto cu te razocarati, ali ima nas jos mladjih od tebedinchy84 wrote:jesam li ja to najmladja![]()
- Faust
A ko će sad kafanu tražiti... Eno imas ZeMsku, one vole filozofiju...lady midnight wrote:@faust:
recimo da ti vjerujem:D
nego, dok se ja otpakivammog'o bi ti ponovo onu kafanu otvoriti
da malo pojasnim zashto je sumnja u korijenu svake zdrave filozofije
:D
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
19

-
mamica papucarka
vidi, vidi, nece niko da kaze, a ja se izlanuh
Mogla sam se jos prodavat ko Mama29 
- DaysleepeR
što je kod tebe penzija uranilaBaby Jane wrote:Rece peMzioner, pokusavajuci da se utjesiDaysleepeR wrote:i meni je zao sto cu vas razocarati ali to vam nije nikakva prednostBaby Jane wrote:Zao mi je sto cu te razocarati, ali ima nas jos mladjih od tebe![]()
![]()
![]()
![]()
samo skontaj da ja mogu sve sto mozes i ti samo sam mudriji i iskusniji
a kladimo se da je moj zivot 100 puta ludji i dinamicniji od tvog mladalackog
- uvjek dobar gost
Taman mi je godina da mogu nasmijati Nikolinu P. i razbiti joj neke predrasude o Sarajevu, ali u isto vrijeme pokazati joj da u njemu ima i gorih stvari od prljavih čučavaca u okolini....