djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

BHG wrote:
callmethebreeeze wrote:
BHG wrote: ma ja bi rado...al ako cemo na kafu u pivnicu...i mozda na kobasice ako je dama gladna :D
one ljute kobasice su strava dobre povedi mene, stipu nju, ja necu zanovijetati:D
lec gou bejbi ;-) :D
al' fino da se ponasas! jesi cuo.
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

MAMICA PAPUCARKA, kriticna je vise nego sto mislis :D :D :D ali moram nesto priznati, nisu nase bosnje toliko bas losi, ako nista imaju smisao za humor, nekima odavde sam se bas nasmijala :D
BHG

Post by BHG »

callmethebreeeze wrote:
BHG wrote:
callmethebreeeze wrote: one ljute kobasice su strava dobre povedi mene, stipu nju, ja necu zanovijetati:D
lec gou bejbi ;-) :D
al' fino da se ponasas! jesi cuo.
narafno...bez podrigivanja...cak cu se i istusirat :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

mahalusha80 wrote:MAMICA PAPUCARKA, kriticna je vise nego sto mislis :D :D :D ali moram nesto priznati, nisu nase bosnje toliko bas losi, ako nista imaju smisao za humor, nekima odavde sam se bas nasmijala :D
ebo smisao za humor, kad podriguje dok prica vic :P
funaki

Post by funaki »

mamica papucarka wrote:
mahalusha80 wrote:MAMICA PAPUCARKA, kriticna je vise nego sto mislis :D :D :D ali moram nesto priznati, nisu nase bosnje toliko bas losi, ako nista imaju smisao za humor, nekima odavde sam se bas nasmijala :D
ebo smisao za humor, kad podriguje dok prica vic :P
:lol: :lol: :lol:
obuca

Post by obuca »

a tek runo ispod pazuha :lol:
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

joj nemoj miih vise gaditi :D dosta smo ih oblatili danas, nadam se da ce ove kritike uorditi plodom :D
mamica papucarka

mahalusha80 wrote:joj nemoj miih vise gaditi :D dosta smo ih oblatili danas, nadam se da ce ove kritike uorditi plodom :D
jasta sigurno. evo otsli su se svi malo plaknut :D garant ce nas poslusat :lol:
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

aaaaaaa runo ispod pazuha mi je najdraze :lol:
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

mamica papucarka wrote:
mahalusha80 wrote:joj nemoj miih vise gaditi :D dosta smo ih oblatili danas, nadam se da ce ove kritike uorditi plodom :D
ma kakvi plaknut ... nije mi jos vrijeme za januarsko kupanje ... :D
Prozor

Post by Prozor »

Dirty Harry wrote:
mamica papucarka wrote:
ma kakvi plaknut ... nije mi jos vrijeme za januarsko kupanje ... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

:shock: stvarno moram obratiti paznju na pravopis, ustvari ne , moram samo malo skratiti nokte :D mozda si u pravu , sigurno su decki otisli da se obriju , okupaju , namirisu itd takve vas volimo :-D
sulesavic

Post by sulesavic »

mahalusha80 wrote::shock: stvarno moram obratiti paznju na pravopis
Nemoj. ©ta æemo mi pravopisci raditi...
mahalusha80 wrote:moram samo malo skratiti nokte

Higijena?
mahalusha80 wrote: mozda si u pravu , sigurno su decki otisli da se obriju , okupaju , namirisu itd
Vara¹ se...
Last edited by sulesavic on 16/01/2008 14:07, edited 1 time in total.
Dori

Post by Dori »

Moram jos nesto ubaciti.....evo ja radim vec 8 godina sa Amerikancima, Englezima, Svabama, Francuzima, Svedjanima, Novezanima, Dancima, Italijanima, Spancima, Kanadjanima, Turcima, Portugalcima, Austrijancima, Madjarima, Holandjanima, Belgijancima....i ko zna s kim jos.
Da znaju biti sarmeri to stoji......ali ipak i dalje mislim da nema vecih lafaca od nasih Bosanaca.
Svaka cast svakome, ali ipak su nasi momci 10x veci muskarci od bilo kojeg stranca kojeg sam ja upoznala.....Naravno izuzetaka ima na svakoj strani.....
BHG

Post by BHG »

Dena wrote:Moram jos nesto ubaciti.....evo ja radim vec 8 godina sa Amerikancima, Englezima, Svabama, Francuzima, Svedjanima, Novezanima, Dancima, Italijanima, Spancima, Kanadjanima, Turcima, Portugalcima, Austrijancima, Madjarima, Holandjanima, Belgijancima....i ko zna s kim jos.
Da znaju biti sarmeri to stoji......ali ipak i dalje mislim da nema vecih lafaca od nasih Bosanaca.
Svaka cast svakome, ali ipak su nasi momci 10x veci muskarci od bilo kojeg stranca kojeg sam ja upoznala.....Naravno izuzetaka ima na svakoj strani.....
yea..you tell her girl...hebote sta se vise natakarila na bosnje... :bih:
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

joj moram jose nsto ispricati, nadam se da mi nece zanjeriti :D jedan lik onako super izgleda sve ok (fizicki!) smeko se sa jednom curom iz aquarius-a, smeko,smeko,smeko.....i cura mu u neka doba pridje, a on da bi se napravio faca ili vec sta kaze njoj(citiram): znas sta , ja bih te samo mogao zguziti :?
komentar????
cura je ostala paf :shock:
bosanski sarm :-?
obuca

Post by obuca »

mahalusha80 wrote:aaaaaaa runo ispod pazuha mi je najdraze :lol:
drago mi je. jer onda mozes da mu pletes pletenice dok lezite jedno pored drugog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mamica papucarka

mahalusha80 wrote:joj moram jose nsto ispricati, nadam se da mi nece zanjeriti :D jedan lik onako super izgleda sve ok (fizicki!) smeko se sa jednom curom iz aquarius-a, smeko,smeko,smeko.....i cura mu u neka doba pridje, a on da bi se napravio faca ili vec sta kaze njoj(citiram): znas sta , ja bih te samo mogao zguziti :?
komentar????
bar je iskren :lol: joj supka braco draga :D
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

lafaca od bosanaca???? mora da imam tezak ukus, ali ja sam se nagledala pravih lafaca , ali ne ovdje :shock: sigurno ne, a eto hvala bogu radis sa strancima pa znas na sta mislim
mahalusha80

Post by mahalusha80 »

[
bar je iskren :lol: joj supka braco draga :D[/quote]
bar je seljak nafurani, to ti je ono ako i na sta lici takav je :-x
BHG

Post by BHG »

mahalusha80 wrote:joj moram jose nsto ispricati, nadam se da mi nece zanjeriti :D jedan lik onako super izgleda sve ok (fizicki!) smeko se sa jednom curom iz aquarius-a, smeko,smeko,smeko.....i cura mu u neka doba pridje, a on da bi se napravio faca ili vec sta kaze njoj(citiram): znas sta , ja bih te samo mogao zguziti :?
komentar????
pa sta je ocekivala u aquariusu....barem u onom sto je ostalo od te kafane... :roll:
mamica papucarka

mahalusha80 wrote:[
bar je iskren :lol: joj supka braco draga :D
bar je seljak nafurani, to ti je ono ako i na sta lici takav je :-x[/quote]

pa nadjite onda nekog sto nije faca, ali dobra mu dusa. Ono sto se kaze, dobar ko kruh, ili neodoljiv :P
Last edited by mamica papucarka on 16/01/2008 14:14, edited 1 time in total.
Dori

Post by Dori »

mahalusha80 wrote:Da znaju biti sarmeri to stoji......ali ipak i dalje mislim da nema vecih lafaca od nasih Bosanaca.
lafaca od bosanaca???? mora da imam tezak ukus, ali ja sam se nagledala pravih lafaca , ali ne ovdje :shock: sigurno ne, a eto hvala bogu radis sa strancima pa znas na sta mislim
Jesi mala ljubila do sada?
Jesi, jesi, al bosanca nisi...

;-)
luciferino

Post by luciferino »

Pa fino ženo spengaj strangera i mirna Bosna. Nema od kukanja ništa, promijeniti ih nećeš. Nego fino u akciju ako misliš da ti stranjski više odgovaraju i ako možeš nekog uloviti. Ja jesam i dobro mi. :P
madner

Post by madner »

Pa šta je trebao, reč da bi je ženio pa poslje prevario? Otvoren dečko.

Bosanski šarm je više sirov nego prefinjen
:D
Post Reply