al' fino da se ponasas! jesi cuo.BHG wrote:lec gou bejbicallmethebreeeze wrote:one ljute kobasice su strava dobre povedi mene, stipu nju, ja necu zanovijetati:DBHG wrote: ma ja bi rado...al ako cemo na kafu u pivnicu...i mozda na kobasice ako je dama gladna![]()
djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
-
mahalusha80
MAMICA PAPUCARKA, kriticna je vise nego sto mislis
ali moram nesto priznati, nisu nase bosnje toliko bas losi, ako nista imaju smisao za humor, nekima odavde sam se bas nasmijala 
-
mamica papucarka
ebo smisao za humor, kad podriguje dok prica vicmahalusha80 wrote:MAMICA PAPUCARKA, kriticna je vise nego sto mislis![]()
![]()
ali moram nesto priznati, nisu nase bosnje toliko bas losi, ako nista imaju smisao za humor, nekima odavde sam se bas nasmijala
-
funaki
mamica papucarka wrote:ebo smisao za humor, kad podriguje dok prica vicmahalusha80 wrote:MAMICA PAPUCARKA, kriticna je vise nego sto mislis![]()
![]()
-
mahalusha80
joj nemoj miih vise gaditi
dosta smo ih oblatili danas, nadam se da ce ove kritike uorditi plodom 
-
mamica papucarka
jasta sigurno. evo otsli su se svi malo plaknutmahalusha80 wrote:joj nemoj miih vise gaditidosta smo ih oblatili danas, nadam se da ce ove kritike uorditi plodom
-
mahalusha80
aaaaaaa runo ispod pazuha mi je najdraze 
- Dirty Harry
ma kakvi plaknut ... nije mi jos vrijeme za januarsko kupanje ...mamica papucarka wrote:jasta sigurno. evo otsli su se svi malo plaknutmahalusha80 wrote:joj nemoj miih vise gaditidosta smo ih oblatili danas, nadam se da ce ove kritike uorditi plodom
garant ce nas poslusat
- Prozor
Dirty Harry wrote:ma kakvi plaknut ... nije mi jos vrijeme za januarsko kupanje ...mamica papucarka wrote:jasta sigurno. evo otsli su se svi malo plaknutmahalusha80 wrote:joj nemoj miih vise gaditidosta smo ih oblatili danas, nadam se da ce ove kritike uorditi plodom
garant ce nas poslusat
-
mahalusha80
-
sulesavic
Nemoj. ©ta æemo mi pravopisci raditi...mahalusha80 wrote:stvarno moram obratiti paznju na pravopis
mahalusha80 wrote:moram samo malo skratiti nokte
Higijena?
Vara¹ se...mahalusha80 wrote: mozda si u pravu , sigurno su decki otisli da se obriju , okupaju , namirisu itd
Last edited by sulesavic on 16/01/2008 14:07, edited 1 time in total.
- Dori
Moram jos nesto ubaciti.....evo ja radim vec 8 godina sa Amerikancima, Englezima, Svabama, Francuzima, Svedjanima, Novezanima, Dancima, Italijanima, Spancima, Kanadjanima, Turcima, Portugalcima, Austrijancima, Madjarima, Holandjanima, Belgijancima....i ko zna s kim jos.
Da znaju biti sarmeri to stoji......ali ipak i dalje mislim da nema vecih lafaca od nasih Bosanaca.
Svaka cast svakome, ali ipak su nasi momci 10x veci muskarci od bilo kojeg stranca kojeg sam ja upoznala.....Naravno izuzetaka ima na svakoj strani.....
Da znaju biti sarmeri to stoji......ali ipak i dalje mislim da nema vecih lafaca od nasih Bosanaca.
Svaka cast svakome, ali ipak su nasi momci 10x veci muskarci od bilo kojeg stranca kojeg sam ja upoznala.....Naravno izuzetaka ima na svakoj strani.....
- BHG
yea..you tell her girl...hebote sta se vise natakarila na bosnje...Dena wrote:Moram jos nesto ubaciti.....evo ja radim vec 8 godina sa Amerikancima, Englezima, Svabama, Francuzima, Svedjanima, Novezanima, Dancima, Italijanima, Spancima, Kanadjanima, Turcima, Portugalcima, Austrijancima, Madjarima, Holandjanima, Belgijancima....i ko zna s kim jos.
-
mahalusha80
joj moram jose nsto ispricati, nadam se da mi nece zanjeriti
jedan lik onako super izgleda sve ok (fizicki!) smeko se sa jednom curom iz aquarius-a, smeko,smeko,smeko.....i cura mu u neka doba pridje, a on da bi se napravio faca ili vec sta kaze njoj(citiram): znas sta , ja bih te samo mogao zguziti
komentar????
cura je ostala paf
bosanski sarm
komentar????
cura je ostala paf
bosanski sarm
-
mamica papucarka
bar je iskrenmahalusha80 wrote:joj moram jose nsto ispricati, nadam se da mi nece zanjeritijedan lik onako super izgleda sve ok (fizicki!) smeko se sa jednom curom iz aquarius-a, smeko,smeko,smeko.....i cura mu u neka doba pridje, a on da bi se napravio faca ili vec sta kaze njoj(citiram): znas sta , ja bih te samo mogao zguziti
![]()
komentar????
cura je ostala paf![]()
bosanski sarm
-
mahalusha80
lafaca od bosanaca???? mora da imam tezak ukus, ali ja sam se nagledala pravih lafaca , ali ne ovdje
sigurno ne, a eto hvala bogu radis sa strancima pa znas na sta mislim
lafaca od bosanaca???? mora da imam tezak ukus, ali ja sam se nagledala pravih lafaca , ali ne ovdje
-
mahalusha80
[
bar je iskren
joj supka braco draga
[/quote]
bar je seljak nafurani, to ti je ono ako i na sta lici takav je
bar je iskren
bar je seljak nafurani, to ti je ono ako i na sta lici takav je
- BHG
pa sta je ocekivala u aquariusu....barem u onom sto je ostalo od te kafane...mahalusha80 wrote:joj moram jose nsto ispricati, nadam se da mi nece zanjeritijedan lik onako super izgleda sve ok (fizicki!) smeko se sa jednom curom iz aquarius-a, smeko,smeko,smeko.....i cura mu u neka doba pridje, a on da bi se napravio faca ili vec sta kaze njoj(citiram): znas sta , ja bih te samo mogao zguziti
![]()
komentar????
cura je ostala paf![]()
bosanski sarm
-
mamica papucarka
bar je seljak nafurani, to ti je ono ako i na sta lici takav jemahalusha80 wrote:[
bar je iskrenjoj supka braco draga
pa nadjite onda nekog sto nije faca, ali dobra mu dusa. Ono sto se kaze, dobar ko kruh, ili neodoljiv
Last edited by mamica papucarka on 16/01/2008 14:14, edited 1 time in total.
- Dori
Jesi mala ljubila do sada?mahalusha80 wrote:Da znaju biti sarmeri to stoji......ali ipak i dalje mislim da nema vecih lafaca od nasih Bosanaca.
lafaca od bosanaca???? mora da imam tezak ukus, ali ja sam se nagledala pravih lafaca , ali ne ovdjesigurno ne, a eto hvala bogu radis sa strancima pa znas na sta mislim
Jesi, jesi, al bosanca nisi...
-
luciferino
Pa fino ženo spengaj strangera i mirna Bosna. Nema od kukanja ništa, promijeniti ih nećeš. Nego fino u akciju ako misliš da ti stranjski više odgovaraju i ako možeš nekog uloviti. Ja jesam i dobro mi.