I ne treba, neka je veselo, neka se skakuce i asikuje po sjelima, a i prelimakarabaja-x wrote:to je naš ponos, ja sam davno već predložio da nam himna bude kakvo kolo, mislim to je naše, autenitčno, prirodno, narodno, i niko to ne može da nam uzmefantom slobode wrote: znao sam da se radi o kolu, garant ono gluho glamocko, ono je onako popularno![]()
![]()
![]()
kod nas su uvijek bila popularna kulturno-umjetnicka drustva, bilo ih je i na ZOI na sletu, ne moze se bez toga, to ti je slika drustva![]()
POVLASTENI NIKOVI VELIKOG FORUMA
- fantom slobode
- Bonnie-Clydova mala
fantom slobode wrote:znao sam da se radi o kolu, garant ono gluho glamocko, ono je onako popularnoBonnie-Clydova mala wrote:Evo ja se javljam, da ne mislite da sam povlaštenaUmjetnik a wrote:a što se ne javljaju ovi povlašteni, a i usput da vidim koliko imam postova hihihi
Ne slažem se s tvojim zaključkom o ovom forumu. Ja sam živi dokaz, kad kod sam htjela da kažem šta mislim mogla sam i rekla sam kome god sam htjela, a nisam dobila "šut kartu" ...
Prema tome, relax i samo skoči u kolo, ovdje ima dobre raje i super zezze
![]()
![]()
![]()
kod nas su uvijek bila popularna kulturno-umjetnicka drustva, bilo ih je i na ZOI na sletu, ne moze se bez toga, to ti je slika drustva![]()
hahahahaha...umrijeh
- Dirty Harry
Pih ... broj postova ...
godine staža su mjerilo

godine staža su mjerilo
- Bonnie-Clydova mala
Jedina mana ovog foruma - sad sam se sjetila - je što svaka priča o nekom problemu ode na zezanciju, ali nakon koje ti više problem i ne izgleda tako veliki
Kao ovo na prim. sad
Kao ovo na prim. sad
-
HiBreeD
A ja sam tek neki dan (tema:Odgoj djece) skont'o da ti imas dvoje djece...dobra si ti, pumpas ove postove pravomamica papucarka wrote:dobra ideja. Majke mi ja se slagiram kad vidim koliko imam postova. Koja sam ja luzerka brate dragivisocicaguy wrote:ma jednostavn je ba ovo rijesiti: ukinuti ispis broja postova...
- Bonnie-Clydova mala
Iskopaj...samo nemoj nossulesavic wrote:Hajd, nek neko iskopa kakav yutjub ovog Glamočkog...
-
Umjetnik a
a šta dobijaju ti povlašteni 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
gledam ovu omladinu kako pljuju po svemu što je naše, pale se na one razne turbo folkoraše hiphopere i drogeraše, pričaju neke strane jezike, i kontam, nikad mi nećemo biti neko kad ne poštujemo i ne cijenimo svoje, i uvjek će nam bit ovako kako nam je sve dok ne poćnemo poštovati svojefantom slobode wrote:I ne treba, neka je veselo, neka se skakuce i asikuje po sjelima, a i prelimakarabaja-x wrote:to je naš ponos, ja sam davno već predložio da nam himna bude kakvo kolo, mislim to je naše, autenitčno, prirodno, narodno, i niko to ne može da nam uzmefantom slobode wrote: znao sam da se radi o kolu, garant ono gluho glamocko, ono je onako popularno![]()
![]()
![]()
- fantom slobode
Zezamo seBonnie-Clydova mala wrote:Jedina mana ovog foruma - sad sam se sjetila - je što svaka priča o nekom problemu ode na zezanciju, ali nakon koje ti više problem i ne izgleda tako veliki![]()
Kao ovo na prim. sad
- DaysleepeR
-
sulesavic
DaysleepeR wrote:Srpske narodne igre iz Srpske: Glamocko nijemo kolo †
http://www.youtube.com/watch?v=RfdjDbm0L3w
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sulesavic wrote: Auuu. Da vidite sta yutjub ponudi za Glamoè...
- fantom slobode
e da te sada vide Vehabije, odmah bi ti bio zziikkk, oni nama najvece probleme prave i za sve su kriviDaysleepeR wrote:Srpske narodne igre iz Srpske: Glamocko nijemo kolo †
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Bonnie-Clydova mala
sulesavic wrote:Bonnie-Clydova mala wrote:Iskopaj...samo nemoj nossulesavic wrote:Hajd, nek neko iskopa kakav yutjub ovog Glamočkog...![]()
Kako to reče, prst mi sam krenu prema glavi...
Auuu. Da vidite sta yutjub ponudi za Glamoč...
- DaysleepeR
šta će ba bit?fantom slobode wrote:e da te sada vide Vehabije, odmah bi ti bio zziikkk, oni nama najvece probleme prave i za sve su kriviDaysleepeR wrote:Srpske narodne igre iz Srpske: Glamocko nijemo kolo †
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bice ban, a bogami i Jelacic
![]()
![]()
haj se ti malo umij, neka te je vrućina izgleda spopala
- fantom slobode
- fantom slobode
prati video i plakni se za veceras, mozda ti kakva naleti, samo nemoj u Drinu...DaysleepeR wrote:šta će ba bit?fantom slobode wrote:e da te sada vide Vehabije, odmah bi ti bio zziikkk, oni nama najvece probleme prave i za sve su kriviDaysleepeR wrote:Srpske narodne igre iz Srpske: Glamocko nijemo kolo †
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj se ti malo umij, neka te je vrućina izgleda spopala
- DaysleepeR
ti nisi upratio da je danas krsna slava polovine nam domovinefantom slobode wrote:prati video i plakni se za veceras, mozda ti kakva naleti, samo nemoj u Drinu...DaysleepeR wrote:šta će ba bit?fantom slobode wrote: e da te sada vide Vehabije, odmah bi ti bio zziikkk, oni nama najvece probleme prave i za sve su krivi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj se ti malo umij, neka te je vrućina izgleda spopala![]()
![]()
![]()
![]()
to ja u cast toga
- fantom slobode
omaldina ko omladina (ovo prvo namjerno:) samo da im se zabavljat' nista ne paze tradiciju.Turbo je u modi, jos ako je Volkswagen nigdje kraja pricama, kao kod Plavog orkestra.A evo i ovi nikovi, pravi ili dupli, a bogami i trodupli, rade kao ludi, ubise se virtualno popravljajuci svoj ego, a bogami i ego svojih bliznjih.karabaja-x wrote:gledam ovu omladinu kako pljuju po svemu što je naše, pale se na one razne turbo folkoraše hiphopere i drogeraše, pričaju neke strane jezike, i kontam, nikad mi nećemo biti neko kad ne poštujemo i ne cijenimo svoje, i uvjek će nam bit ovako kako nam je sve dok ne poćnemo poštovati svojefantom slobode wrote:I ne treba, neka je veselo, neka se skakuce i asikuje po sjelima, a i prelimakarabaja-x wrote: to je naš ponos, ja sam davno već predložio da nam himna bude kakvo kolo, mislim to je naše, autenitčno, prirodno, narodno, i niko to ne može da nam uzme
Treba opet sletove organizovati, pa neka je onako veselo, samo ne znam ko ce baklju nositi, bojim se oprzice se usput.
- fantom slobode
evo ti pa uzivaj, kada vec pratis:DaysleepeR wrote:ti nisi upratio da je danas krsna slava polovine nam domovinefantom slobode wrote:prati video i plakni se za veceras, mozda ti kakva naleti, samo nemoj u Drinu...DaysleepeR wrote: šta će ba bit?
haj se ti malo umij, neka te je vrućina izgleda spopala![]()
![]()
![]()
![]()
to ja u cast toga
http://video.google.nl/videoplay?docid= ... &plindex=0
- fantom slobode
seka wrote:zar nisu dubrovacki trubadurisulesavic wrote:Nije, to ja Alka Vujica...seka wrote:
obrni je okreni je iz naseg sela nijeil´ je ovo lindjo
![]()
![]()
![]()
p.s. ´
gdje je ober ni(t)kov![]()
![]()
p.p.s. nadam se da necu dobiti dozivotni za ovo gore![]()
- DaysleepeR
Hvala ti na ovome!fantom slobode wrote:evo ti pa uzivaj, kada vec pratis:DaysleepeR wrote:ti nisi upratio da je danas krsna slava polovine nam domovinefantom slobode wrote: prati video i plakni se za veceras, mozda ti kakva naleti, samo nemoj u Drinu...![]()
![]()
![]()
![]()
to ja u cast toga
http://video.google.nl/videoplay?docid= ... &plindex=0