F.K. Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nikad_izvini
đPITARKA_SA wrote:pa nije se rodio taj sto ce me od tribine i kluba odvojit,uzalud se nadasnikad_izvini wrote:A da postaneš kokoška zla?PITARKA_SA wrote: BOLI TE QRAC GDJE NAMA STOJI PEHAR!
jel dovoljno direktan i jasan odgovor?
sta si se svezo pehara ko drogiran..svasta lika,sere o peharu pet stranica.I da nađeš kakvog zagonđiju,al dobrog,da se maneš fudbala
![]()
a to predlozi svojima ,svakako lutaju kao i vi,malo kraljice juga malo SBL malo..nidje veze.mi svoje ime nosimo jako,jako,jaaaaaaaako dugo,nemoj ti brinuti za nas![]()
Rodio se jeste,samo ga nisi upoznala i "osjetila"
-
PITARKA_SA
nisi znao da covijek ima sposobnost baviti se s vise stvari u isto vrijeme?nikad_izvini wrote:đPITARKA_SA wrote:pa nije se rodio taj sto ce me od tribine i kluba odvojit,uzalud se nadasnikad_izvini wrote: A da postaneš kokoška zla?I da nađeš kakvog zagonđiju,al dobrog,da se maneš fudbala
![]()
a to predlozi svojima ,svakako lutaju kao i vi,malo kraljice juga malo SBL malo..nidje veze.mi svoje ime nosimo jako,jako,jaaaaaaaako dugo,nemoj ti brinuti za nas![]()
Rodio se jeste,samo ga nisi upoznala i "osjetila"Lažem,možda si ga upoznala al si ga otjerala pričom o fudbalu
Kakvi ba mi,kakav ba fudbal?Hvataj se pametnijih stvari,dok možeš.
mislim ono,mozes ti i skolovat se,radit,izlazit,pratit fudbal,bocanje,heklat..razumijes?
eto pokusaj,vidjeces da nije tako tesko,zanimat se za vise stvari
boze lika
-
nikad_izvini
Očito ti je tlinest godina,kada tako pričaš.Javi se za desetak godina,kad te oženi kakav retardus bezubi.Javi mi kako teku razgovori o fudbalu.PITARKA_SA wrote:nisi znao da covijek ima sposobnost baviti se s vise stvari u isto vrijeme?nikad_izvini wrote:đPITARKA_SA wrote: pa nije se rodio taj sto ce me od tribine i kluba odvojit,uzalud se nadas![]()
Rodio se jeste,samo ga nisi upoznala i "osjetila"Lažem,možda si ga upoznala al si ga otjerala pričom o fudbalu
Kakvi ba mi,kakav ba fudbal?Hvataj se pametnijih stvari,dok možeš.
mislim ono,mozes ti i skolovat se,radit,izlazit,pratit fudbal,bocanje,heklat..razumijes?
eto pokusaj,vidjeces da nije tako tesko,zanimat se za vise stvari![]()
boze likati si moj novi idol
![]()
![]()
Ne daj Bože da sam ti idol.Zabrinuo bih se.
-
PITARKA_SA
...kaze lik koji 6 stranica prica o tome u kojoj komodi stoji pehar
nista ti nemoj za mene da brines,ja sam okruzena ljudima koji imaju sve svoje zube,mislim ja vjerujem da ti je tesko povjerovati da nisu svi momci slika i prilika tebe
opet ti kazem,opusti se ,uzivaj,budi svestran,cemu te frustracije? 
nista ti nemoj za mene da brines,ja sam okruzena ljudima koji imaju sve svoje zube,mislim ja vjerujem da ti je tesko povjerovati da nisu svi momci slika i prilika tebe
- stochar
mislim da je paradoks da neki klub ima vise igraca na terenu nego navijaca na tribinama. po tome je FK Sarajevo zaista jedinstveno! svaka chast! skidam vam kapu! i, imaju sal u bojama protivnickog tima, takodjer za rubriku vjerovali ili ne...
hahahaha, grohotom se smijem!
hahahaha, grohotom se smijem!
- stochar
ja dva-tri puta pokrenuo temu o Želji, i pehari, zagondzije i kojekakvi seratori uletili i unistili ih, a ja ih fino molio da se ostave 'off topica'. helem, ja sam i dalje na temi, o paradoksu tima koji ima vise igraca na terenu nego gledalaca na tribinama...strong69 wrote:Daj ba, ostavite se off topica vise. Pehara, "zagondzija" i Zelje... Tema je FK Sarajevo. Jos jedna koja ce biti zatvorena jer svaku temu userete pa tako i ovu.
- pitt
kolega.....pa nije ti ovo tema o zeljistochar wrote:ja dva-tri puta pokrenuo temu o Želji, i pehari, zagondzije i kojekakvi seratori uletili i unistili ih, a ja ih fino molio da se ostave 'off topica'. helem, ja sam i dalje na temi, o paradoksu tima koji ima vise igraca na terenu nego gledalaca na tribinama...strong69 wrote:Daj ba, ostavite se off topica vise. Pehara, "zagondzija" i Zelje... Tema je FK Sarajevo. Jos jedna koja ce biti zatvorena jer svaku temu userete pa tako i ovu.
(morao sam
-
nikad_izvini
Dok nisam bio "aktivni" član foruma,često sam čitao isti.Tema Željo,pitara bilo kao da je Željo jedini klub u Sarajevu,kao da Sarajevo ne postoji
Kada počneš isto na pitarskoj temi,onda je to nepošteno i nepravedno
Jadni,ugroženi
To baš nije pošteno,kao ni život
@pitarka_sa: izvinjavam se na uvredama,ali nisam mogao da odolim(moram malo adminu da se dodvorim
) da ne prokomentarišem.Ipak,mislim da si mlada još,da ćeš shvatiti da fudbal nije baš toliko bitan u životu
Naš pogotovo
Nego,šta bi sa peharom? Jel promijenio kafanu?
izvinjavam se,restoran 
Kada počneš isto na pitarskoj temi,onda je to nepošteno i nepravedno
Jadni,ugroženi
To baš nije pošteno,kao ni život
@pitarka_sa: izvinjavam se na uvredama,ali nisam mogao da odolim(moram malo adminu da se dodvorim
Nego,šta bi sa peharom? Jel promijenio kafanu?
- Topla voda
nista dok im majstorinho ne otvori temu...
ne bi se sami sjetili.
a bordouze je za vas "gospodin bordouze"
ne bi se sami sjetili.
a bordouze je za vas "gospodin bordouze"
- strong69
Grujić ostaje u Sarajevu
Potencijalni reprezentativac BiH Vladan Grujić u nedjelju se priključio pripremama Sarajeva u Karaotoku.
Grujić se u ponedjeljak (28. 01. 2008.) uključio u trenažni proces, kaže sportski direktor Sarajeva Senad Merdanović.
Kako saznajemo, Grujić još nije verifikovao novi ugovor sa Sarajevom, ali je dogovorio sve detalje, a potpis će uslijediti po povratku bordo tima u naš glavni grad.
Izvor: fcsarajevo.ba
Potencijalni reprezentativac BiH Vladan Grujić u nedjelju se priključio pripremama Sarajeva u Karaotoku.
Grujić se u ponedjeljak (28. 01. 2008.) uključio u trenažni proces, kaže sportski direktor Sarajeva Senad Merdanović.
Kako saznajemo, Grujić još nije verifikovao novi ugovor sa Sarajevom, ali je dogovorio sve detalje, a potpis će uslijediti po povratku bordo tima u naš glavni grad.
Izvor: fcsarajevo.ba
-
Ripicipi
Ma nije Nisko takav, on samo s vremena na vrijeme dodje u svlacionicu, malo ih nashamara i ode kucitestament wrote:Evo za stoku,drogu,crno-belog i ostale jedno pitanje:Hoćete li postavljati pitanje gdje je pehar kad vi osvojite titulu tamo neke 2028 godine,kad ga nisko postavi u princezu??
-
LSD
Ma kakav ba vas pehar
...sta vam je,ne budite djeca...ko kakvi klinci se lozite na komad lima ili zeljeza,jos vam taj izvjesni Muco odnese sebi u kafanu...i imate pravo nesto druge prozivati...bjezi ba testament,ja sam mislio da si ozbiljniji momak i gledas realno na neke stvari a ti loziona prava na pehar...razocarao si duboko