ti si, zaista, opojnalolita_xx wrote:mene naravno:)bubavi wrote:ovisni cega?? tebe?? znas ona izreka, Ko puno prica taj malo cini
ja puno ne pricam, u 2 recenice sam sve rekla
KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
-
bubavi
lol uzmi u obzir da kod nas ima vise zena nego ljudi, i da su ljudi vise trazeni, nemoj uzimati u Kanadi primjer sto zene vecinom se udvaraju ljudima( sto je obrnuto sprem bosnom) i sto tamo varaju otvoreno.
Znam inace da djevojke vole imati partnera cak i preko 30 , dok muskarac slabo voli djevojke iznad 30...odma nesto sumnjivo
Znam inace da djevojke vole imati partnera cak i preko 30 , dok muskarac slabo voli djevojke iznad 30...odma nesto sumnjivo
-
mamica papucarka
ja jucer upoznala tipa od 35 godina koji zivi sa zenom od 55 . Doduse ona je ocuvana bolje nego ja u 32bubavi wrote:lol uzmi u obzir da kod nas ima vise zena nego ljudi, i da su ljudi vise trazeni, nemoj uzimati u Kanadi primjer sto zene vecinom se udvaraju ljudima( sto je obrnuto sprem bosnom) i sto tamo varaju otvoreno.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
jesamlolita_xx wrote:znamkarabaja-x wrote:ti si, zaista, opojnalolita_xx wrote: mene naravno:)
ja puno ne pricam, u 2 recenice sam sve rekla
a u to si se i ti uvjerio
- anais_nin
djaba ti je to nekim crtatmamica papucarka wrote:ja jucer upoznala tipa od 35 godina koji zivi sa zenom od 55 . Doduse ona je ocuvana bolje nego ja u 32bubavi wrote:lol uzmi u obzir da kod nas ima vise zena nego ljudi, i da su ljudi vise trazeni, nemoj uzimati u Kanadi primjer sto zene vecinom se udvaraju ljudima( sto je obrnuto sprem bosnom) i sto tamo varaju otvoreno.
Znam inace da djevojke vole imati partnera cak i preko 30 , dok muskarac slabo voli djevojke iznad 30...odma nesto sumnjivoMeni oci ispale. Nego, nije nikakva bogatasica
Zena aktivna, bavi se sportom...
![]()
- anais_nin
kao prvo, nije ni Kanada na marsububavi wrote:lol uzmi u obzir da kod nas ima vise zena nego ljudi, i da su ljudi vise trazeni, nemoj uzimati u Kanadi primjer sto zene vecinom se udvaraju ljudima( sto je obrnuto sprem bosnom) i sto tamo varaju otvoreno.
And here's to you, Mrs. Robinson,
Jesus loves you more than you will know.
God bless you, please Mrs. Robinson.
Heaven holds a place for those who pray,
- anais_nin
pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcimabubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??
to sto je DRUSTVENO PRIHVATLJIVIJE vidjeti starijeg muskarca s mladjom zenskom je jedna stvar....ali ako malo otvoris oci i pogledas oko sebe skontaces da polnih razlika u ovakvim stvarima bas i neJma
-
mamica papucarka
zato sto su te mladje obicno slobodnebubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??
-
callmethebreeeze
demi moore i aston kucheranais_nin wrote:pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcimabubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??to je simptomaticno za oba pola
udari u neka doba strah od starenja, gubitka sopstvene mladosti, pa se ista pokusava produziti kroz nekog drugog....nije to ba nikakva nuklearna fizika za razumijeti
![]()
to sto je DRUSTVENO PRIHVATLJIVIJE vidjeti starijeg muskarca s mladjom zenskom je jedna stvar....ali ako malo otvoris oci i pogledas oko sebe skontaces da polnih razlika u ovakvim stvarima bas i neJmanije BiH toliko drugacija od ostatka svijeta u nekim stvarima
a eto u nekim drzavama te tete imaju i adekvatan naziv
"cougars"
![]()
-
bubavi
callmethebreeeze wrote:demi moore i aston kucheranais_nin wrote:pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcimabubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??to je simptomaticno za oba pola
udari u neka doba strah od starenja, gubitka sopstvene mladosti, pa se ista pokusava produziti kroz nekog drugog....nije to ba nikakva nuklearna fizika za razumijeti
![]()
to sto je DRUSTVENO PRIHVATLJIVIJE vidjeti starijeg muskarca s mladjom zenskom je jedna stvar....ali ako malo otvoris oci i pogledas oko sebe skontaces da polnih razlika u ovakvim stvarima bas i neJmanije BiH toliko drugacija od ostatka svijeta u nekim stvarima
"cougars"
![]()
a ti uze bas rijetku primjer, a gdje su one Richard Geere, Johnny Hallyday, Bruce Willis, Sean Connery, Harrison Ford, John Travolta itd ???
- anais_nin
ma djaba ba pricati onome ko nece da vidicallmethebreeeze wrote:demi moore i aston kucheranais_nin wrote:pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcimabubavi wrote:toga je uijek bilo nista cudno, a znas isto kao ja, da dosta muskaraca pustaju svoju partnericu za mladju!! bilo koliko godina da imao... A sto??to je simptomaticno za oba pola
![]()
"cougars"
![]()
-
callmethebreeeze
evo ja dizem tri prsta, po jedan za svaku,anais_nin wrote:ma djaba ba pricati onome ko nece da vidicallmethebreeeze wrote:demi moore i aston kucheranais_nin wrote: pa i zene cesto varaju muzeve sa mladjim muskarcimato je simptomaticno za oba pola
![]()
"cougars"
![]()
tu neJma razlika
koliko ljudi toliko cudi
ispade da su samo koke od 18 do 25 pozeljne
trebalo bi prijaviti onom velikom dijelu planete koji bali za Monicom Bellucci, Andjom i guzlom Jenny da su one "obajatile"
![]()