Željo i samo Željo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
A ismijavaju nas-sto su nastali od nas, sto nas je jedan minut djelio do finala sa realom madrid,sto smo uopste igrali se new castle-om,sto smo doveli santos sa peleom...sta covjek da kaze na toHajd ba pusti ih, oni nas ismijavaju sto smo doveli Santos! Zamisli te patetike
- BocaJuniors
heh drug mojxon_sa wrote:Hajd ba pusti ih, oni nas ismijavaju sto smo doveli Santos! Zamisli te patetike
- Neelix
taj neko odigra prvi fudbal na otvorenom prije rata, dok su se zeljine pickice po podrumima skrivale!BocaJuniors wrote:heh drug mojxon_sa wrote:Hajd ba pusti ih, oni nas ismijavaju sto smo doveli Santos! Zamisli te patetikebio je tu i Inter 3:3 (mislim godinu ili dvije poslije Santosa), pa iza rata na ovamo Wolfsburg 2:0 na Grbavici, Sturm 1:1, dolazio Partizan 0:6, Dinamo -prekid ovdje, zijan gore 0-4. A jebi ga neko sa Unproforom i još mu Slaven Belupo otkaže... cccc...
nikad vama neko poput MANCHESTER UNITEDA nece doci na ono prkno od stadiona...
-
Majstorinho
nekako mi izgeleda pateticno sto vi strumfovi ismijavate tu utakmicu sa UNPROFOR-om. Halo delegati? Imate li vi mozga? Taj dan kad se igrala ta utakmica, grad je bio okruzen agresorskim snagama... I ne vidim ko bi to drugi pristao da odigra tekmu, osim stranih mirovnjaka. Fakat i ti juniore... Pretjerano... Seres. Izvini, nije mi stalo da te vrijedjam, ali si ovim pretjerao. Ovo nije smijesno. Svaka cast unproforu sto je pristao da odigra tu utakmicu. Nema sta da nas pitare bude stid sto smo igrali tu tekmu sa unproforom. To je bio pocetak necega... Jer vrlo lako se moglo desiti da nestane bordo tim... Vrlo lako su oni "brdjani" mogli da zauzmu grad, i sad bi ja i ti pisali po forumima iz nekog izbjeglickog centra... Zato, pazi malo sta pises.BocaJuniors wrote:A jebi ga neko sa Unproforom .
-
Majstorinho
Konkretno pitanje, trazi konkretan odgovor. Kazes "Mi". Kakve ti veze imas s tim? Jesi li ti bio tad rodjen? Ja mislim da nisi ni bio u planu da nastanes...elSaik wrote:Jarane. Mi zamalo da igramo finale Kupa UEFA. Jel sad bolje zvuči?cico x wrote:najvise volim kad kazu da im je uspjeh "mi zamalo da igramo sa realom"
a mi zamalo manchestera da prodemo !
-
Majstorinho
PatetičnoBoogyS57 wrote:pa toliko vrijedite da je unprofor vas ubio hehehe .
![]()
![]()
pitari - mogli ste se zvati pizzari.pica pita isto ti to
- BocaJuniors
šta'š neko na prvu liniju i u podrum, a neko u saudiju i tursku uz nekadašnjeg generalnog sponzora SDA... I ko je tu pič ispao, de reci...Neelix wrote:taj neko odigra prvi fudbal na otvorenom prije rata, dok su se zeljine pickice po podrumima skrivale!BocaJuniors wrote:heh drug mojxon_sa wrote:Hajd ba pusti ih, oni nas ismijavaju sto smo doveli Santos! Zamisli te patetikebio je tu i Inter 3:3 (mislim godinu ili dvije poslije Santosa), pa iza rata na ovamo Wolfsburg 2:0 na Grbavici, Sturm 1:1, dolazio Partizan 0:6, Dinamo -prekid ovdje, zijan gore 0-4. A jebi ga neko sa Unproforom i još mu Slaven Belupo otkaže... cccc...
![]()
nikad vama neko poput MANCHESTER UNITEDA nece doci na ono prkno od stadiona...
NI DRŽAVE, NI VLASTI SVE,
NISU MOGLI DA TE UGASE...
- pitarozder
sutra ce se znat viseLSD wrote:Dosta vise suplje...nego ima li kakvih novosti u vezi kluba![]()
Sta je ovo.. samo odlasci,ima li kakvih dolazaka![]()
Sta se desava s klubom..ovo su pitarske sihre,nema drugog objasnjenja.
- BocaJuniors
bilesi su ga branili varesanovici & co.Majstorinho wrote:nekako mi izgeleda pateticno sto vi strumfovi ismijavate tu utakmicu sa UNPROFOR-om. Halo delegati? Imate li vi mozga? Taj dan kad se igrala ta utakmica, grad je bio okruzen agresorskim snagama... I ne vidim ko bi to drugi pristao da odigra tekmu, osim stranih mirovnjaka. Fakat i ti juniore... Pretjerano... Seres. Izvini, nije mi stalo da te vrijedjam, ali si ovim pretjerao. Ovo nije smijesno. Svaka cast unproforu sto je pristao da odigra tu utakmicu. Nema sta da nas pitare bude stid sto smo igrali tu tekmu sa unproforom. To je bio pocetak necega... Jer vrlo lako se moglo desiti da nestane bordo tim... Vrlo lako su oni "brdjani" mogli da zauzmu grad, i sad bi ja i ti pisali po forumima iz nekog izbjeglickog centra... Zato, pazi malo sta pises.BocaJuniors wrote:A jebi ga neko sa Unproforom .
ps. ko mi se to upalio ko kutnjak???
-
Majstorinho
Varesanovici? Juniore, imas li ti imalo obraza?BocaJuniors wrote:bilesi su ga branili varesanovici & co.Majstorinho wrote:nekako mi izgeleda pateticno sto vi strumfovi ismijavate tu utakmicu sa UNPROFOR-om. Halo delegati? Imate li vi mozga? Taj dan kad se igrala ta utakmica, grad je bio okruzen agresorskim snagama... I ne vidim ko bi to drugi pristao da odigra tekmu, osim stranih mirovnjaka. Fakat i ti juniore... Pretjerano... Seres. Izvini, nije mi stalo da te vrijedjam, ali si ovim pretjerao. Ovo nije smijesno. Svaka cast unproforu sto je pristao da odigra tu utakmicu. Nema sta da nas pitare bude stid sto smo igrali tu tekmu sa unproforom. To je bio pocetak necega... Jer vrlo lako se moglo desiti da nestane bordo tim... Vrlo lako su oni "brdjani" mogli da zauzmu grad, i sad bi ja i ti pisali po forumima iz nekog izbjeglickog centra... Zato, pazi malo sta pises.BocaJuniors wrote:A jebi ga neko sa Unproforom .
ps. ko mi se to upalio ko kutnjak???![]()
![]()
- BocaJuniors
dovoljno
ps. ode tema u kurac.
pss. nema me više na ovim prepucavačkim temama. ne valja sa svakim ni polemiku voditi.
pozzdrav
ps. ode tema u kurac.
pss. nema me više na ovim prepucavačkim temama. ne valja sa svakim ni polemiku voditi.
pozzdrav
-
elSaik
Majstorinho wrote:Konkretno pitanje, trazi konkretan odgovor. Kazes "Mi". Kakve ti veze imas s tim? Jesi li ti bio tad rodjen? Ja mislim da nisi ni bio u planu da nastanes...elSaik wrote:Jarane. Mi zamalo da igramo finale Kupa UEFA. Jel sad bolje zvuči?cico x wrote:najvise volim kad kazu da im je uspjeh "mi zamalo da igramo sa realom"
a mi zamalo manchestera da prodemo !
Majstorinho wrote: Nema sta da nas pitare bude stid sto smo igrali tu tekmu sa unproforom
PS Ima li neko za raspravu a da neće sam sebi pobijati argumente, tvrdnje, pitanja...
-
Majstorinho
Ja sam bio ziv i zdrav kad je ta tekma bila na kosevu. Ja se sjecam te tekme.. Naravno nisam bio na stadionu, jer sam imao 10-11 godina, ali sjecam se preko novina... Jel ti dovoljan taj argument?elSaik wrote:Majstorinho wrote:Konkretno pitanje, trazi konkretan odgovor. Kazes "Mi". Kakve ti veze imas s tim? Jesi li ti bio tad rodjen? Ja mislim da nisi ni bio u planu da nastanes...elSaik wrote: Jarane. Mi zamalo da igramo finale Kupa UEFA. Jel sad bolje zvuči?Majstorinho wrote: Nema sta da nas pitare bude stid sto smo igrali tu tekmu sa unproforom
PS Ima li neko za raspravu a da neće sam sebi pobijati argumente, tvrdnje, pitanja...
-
Majstorinho
Upravo sam dosao prije sat i po iz grada, i bio sam sa samo takvim trebicama, onakvim trebicama koje ti u svom zivotu neces vidjet...BoogyS57 wrote:SMISAO ZA HUMOR KAZES ..
E MAJSTOKLINJO ...
HOLO BA PA JEL VI IMATE STA DA PRCITE NON STOP STE NA ONLINE I KO NEKE TETKICE DAJ BA PUSTI ME NA MIRU I VI I VASI PIZZARI
-
Majstorinho
U centralBoogyS57 wrote:HEHE decko daj ba popusti .jaro pusti online opet kaem po*ebi sta smirices se,,,
a do tada od*ebaus i ti i slicni tebi majstoklinjo.. cuj trebice heheheh...
jesi je odveo na pitu hehehe
-
bordouze
Odista ovo prepucavane je suvisno i krajnje neproduktivno.
Simpatizeri nk zeljA imaju i precih briga kao sto je kako obezbjediti sapun i tekucu vodu za svoje ljubimce da se ne bi osugali sto je bio slucaj na proteklim ljetnim priprema u Zobnatici.Ima tu jos dosta gorucih problema, da sad ne nabrajam.
Ne postoji nikakova dilema koji je veci gradski klub posto u Sarajevu postoji samo jedan a to je FCS.
Postoji i niz prigradskih poput NK zeljA sa Grbavice, Famos iz Hrasnice, Radnik iz Hadzica, Pretis iz Vogosce itd...
MOJ GRAD MOJ KLUB
Simpatizeri nk zeljA imaju i precih briga kao sto je kako obezbjediti sapun i tekucu vodu za svoje ljubimce da se ne bi osugali sto je bio slucaj na proteklim ljetnim priprema u Zobnatici.Ima tu jos dosta gorucih problema, da sad ne nabrajam.
Ne postoji nikakova dilema koji je veci gradski klub posto u Sarajevu postoji samo jedan a to je FCS.
Postoji i niz prigradskih poput NK zeljA sa Grbavice, Famos iz Hrasnice, Radnik iz Hadzica, Pretis iz Vogosce itd...
MOJ GRAD MOJ KLUB
Last edited by bordouze on 13/01/2008 01:43, edited 1 time in total.