Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chuchumbamayumbe wrote:Ma treba opet da se uvede i policijski sat, tako bi se bijeda najlakse kontrolisala.
Kao u ratu i poslije rata...ko se sjecha silnih okupljanja ispred ekonomije u svrhu ukidanja policijskog sata? Ne mogu ni sam da se sjetim kada su ga ukinuli, ali mi sve ovo pomalo lici na "tu furku" gradskih, kantonalnih ili vec kojih maderfakera! Polako ce ukinuti novu godinu, Djeda Mraza su vec manje-vise protjerali (ili obojili u zeleno, da se dushani ne dosjete), laganini postajemo kasaba samo takva!
obuca wrote:
a to za džedu e vako: prije par godina u vrticu djecji grad na mojmilu sam se frapirala kad sam vidjela bajram džeda u zelenom odjelu. kad stignem postavicu sliku djeca placu oko njega a on selami ko veliki i viče nesto tipa ajte vamgor po paket a djeca pitaju roditelje sto je pozelenio
Daj stavi tu sliku majke ti, pravo sam se ismijao - Bajram dedo, hahaha.
chuchumbamayumbe wrote:Ma treba opet da se uvede i policijski sat, tako bi se bijeda najlakse kontrolisala.
Kao u ratu i poslije rata...ko se sjecha silnih okupljanja ispred ekonomije u svrhu ukidanja policijskog sata? Ne mogu ni sam da se sjetim kada su ga ukinuli, ali mi sve ovo pomalo lici na "tu furku" gradskih, kantonalnih ili vec kojih maderfakera! Polako ce ukinuti novu godinu, Djeda Mraza su vec manje-vise protjerali (ili obojili u zeleno, da se dushani ne dosjete), laganini postajemo kasaba samo takva!
DaysleepeR wrote:u pravu je volvo samo se to treba javno reci a ne prodavati muda pod buvbrege kako je ovo u stvari multi kulti grad jer on to definitivno vise nije
sve ono sto je sarajevo imalo kao prednost u inat jednonacionalnim gradovima u genocidnim tvorevinama se izgubilo
aman jarabi
Josh samo nedostaje popis i da se stavi tacka na shuplju.
obuca wrote:mene cudi da i ovo postavljenog jada ne pocupaju gradani
Ti koji pocupaju ukrase su "sumski gradjani". Ja se sjecam da je odmah poslije rata alija htio zabraniti Djeda Mraza. Valjda se trebao zvati "Dedo Mraz"
nebojeplavo wrote:Pa Titova i Ferhadija su okicene sve sljasti od oni nekih slapova sijalica iznad Titove meni mozda malo previse kicasto najvise mi se svidja kad postave one svijetlece pahulje
ja prodjem titovom i ferhom samo kad sam pijan u zadnje vrijeme. a tad brate sve mi zivo svijetli i svjetluca. posebno mi se svidjaju one ploce "pokretne" po kojima hodam. to rijetko tko ima
besana wrote:
Fuj i ja kažem...za tebe
Stvarno mi je muka od takvih likova...i stvarno mi se gadi ova zemlja i ljudi u njoj...i stvarno od 01 januara iduće godine počinjem raditi na projektu "Odoh ja odavLe". Fuj!!!!!!!!!!!!!!
išla bi odavde jer se neko usudio da dirne Aliju?
The bold leters
pa šta, jel ti alija nešto u rodu bio?
ja se ne sjećam da je proglašen svecem, pa ni svetom kravom
zivimo u demokratiji (kazu) i svako ima pravo na svoje misljenje
politicar kao i svaki drugi
cini mi se da danas aliju glorificiraju najvise oni koji nisu zivjeli u drzavi kojom je on vladao, a pogotovo ljudi koji rata nisu vidjeli
da bogdo nijedan od pomenutih nije bio nikakav znacajniji faktor svima bi nam bolje bilo
DobroJutroKolumbo wrote:Nakon sto su nam ispraznili djepove raznoraznim poskupljenjima , lopovlucima , marifetlucima itd. ukrali su nam i praznicni duh! Evo praznici su bio je Bajram, danas je Bozic , cekamo Novu Godinu 2008. a grad izgleda ,usporedbe radi ,bas kako Andric jednom rece "tamni vilajet" ,pa zar, barem ,ovom napacenom i jadnom narodu nisu mogli priustiti sjajan i ukrasen grad u praznicnom raspolozenju...Ljudi jesu gladni i potroseni, ali zar tim cinom bar nisu mogli malo napuniti srca onih koji zive u gradu Sarajevu , pa da gradjani ovog grada osjete malo topline u srcu!?
Za druge gradove BiH nista ne govorim, jer ne znam kakva je situacija tamo , pa kome nije mrsko nek napise!
Stidite se svi klosari foteljaski, zvanicno smo tamni vilajet , ugasite nam i struju , sramota me reci , veseliji smo bili u ratu!!!
Vodu vise ne pijemo
vec lizemo rosu
nikada se ne kupamo nit'
peremo kosu..
Imamo struje svakog drugog
daaana.,tad smo vrlo radosni
nee izlazimo iz stanaa..
Ja sam za to da im lomimo auta., da i njima bude fino...