Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ninja-san wrote:Ja u Becu, u sopingu, a ti majstore u Zavidovicima...
Neka ,samo polako, buducnost ce pokazati valorizaciju i tebe i mene.
I hajte brate, ja kako slusam u SA, ovom sin u Danskoj, onom kcerka u Kanadi, nikako da sretnem nekog ko kaze da su se njegovi usrecili u Iraku..ccc...
ninja-san wrote:Ja u Becu, u sopingu, a ti majstore u Zavidovicima...
Neka ,samo polako, buducnost ce pokazati valorizaciju i tebe i mene.
I hajte brate, ja kako slusam u SA, ovom sin u Danskoj, onom kcerka u Kanadi, nikako da sretnem nekog ko kaze da su se njegovi usrecili u Iraku..ccc...
ninja-san wrote:Eh, hajde ovako naucnici i kulturnjaci...
Kada Arapi naprave stroj kao sto je npr. VW Golf 2, konstruiran 1983. godine,u fasistickoj Njemackoj, ja cu ih kad traze vize u Sa, nositi na ledjima 3 kruga oko njemackog veleposlanstva.
Arapi su smislili ili bolje receno pronasli nesto mnogo vrijednije od VW Golf2, pronasli su zamisli 0 (nula). Druga je stvar sto je vrhunac mjerila tvoje vrijednosti VW Golf2 po mogucnosti diesel.
Nexo, koliko dugo si, ako si uopce, zivio medju populacijom druge kulture..
Hajde malo ti npr. odi zivjeti u Varazdin ili Nis, pa da vidis kako je, pa se onda javi.
Samo da ti kazem da sam ja super tolerantan prema bosnjacima u Sa, nego sto su oni prema meni (pokupis 4 cure, od te 4 njih 3 se nece z**ziti s tobom iz samo jednog razloga, zato sto nisi Musliman.
ninja-san wrote:Nexo, koliko dugo si, ako si uopce, zivio medju populacijom druge kulture..
Hajde malo ti npr. odi zivjeti u Varazdin ili Nis, pa da vidis kako je, pa se onda javi.
Samo da ti kazem da sam ja super tolerantan prema bosnjacima u Sa, nego sto su oni prema meni (pokupis 4 cure, od te 4 njih 3 se nece z**ziti s tobom iz samo jednog razloga, zato sto nisi Musliman.
ninja-san wrote:
A u tome leži problem. Turci krivi što ti trebe ne daju. Pa tako, brate, reci. Ćemo da riješimo problem...
ninja-san wrote:
A u tome leži problem. Turci krivi što ti trebe ne daju. Pa tako, brate, reci. Ćemo da riješimo problem...
ninja-san wrote:Nexo, koliko dugo si, ako si uopce, zivio medju populacijom druge kulture..
A ovamo se propagira multietnicnost, suzivot...
šta je ovo
Frustracije... seksualne...
pa prije rata to djevojkama muslimnkama nije bilo problem, ali ste vi napravili takvu situaciju, naravno ali ni ovo ne kontaš
ninja-san wrote:
Mi napisali svega, pokusavamo rijesiti svjetske probleme a njemu frka jer mu neka nije dala. Zamalo da pop.usi Turska zbog zene po drugi put (prvi put za vrijeme Osmanlija)
Možda nije do Turske, prije bih rekao da je do tebe
Sta pijes kad ti skodi, vidi sta zena ucini od covjeka