Obavezno pogledajte reprizu nedjeljom u dva veceras
Moderator: anex
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
Sit svega wrote:Niti su Drvar, Kupres, Kljuc, Grahovo, Petrovac bošnjački, niti je Posavina srpska, niti je Livno hrvatsko, naš jedini problem je što živimo u istoj zemlji sa seljačinam tipa tebe, Dodika, Silajdžića i sličnih vama.drug_clan77 wrote:Pricinjava ti se nesto. Banja Luka je pomogla lasvanskim Hrvatima i to je Dodik rekao.
Srbi iz Hrvatske su briga Dodika i drugih jer rijesavanje njihovog problema stvara mnoge probleme za vlasti u BL. Da li znate da je bilo pokusaja samozapaljivanja pri delozacijama ljudi koji su posteno zamijenili svu svoju imovinu iz HR za BL? I to cesto su dosli u gore. I zar to nije problem gospodo?
A i Devrenta je obicna ilovaca naspram Okucana, o Zagrebu da ne govorimo. Cisto sumnjam da bi povratak Hrvata bio nesto konkretniji kad bi to bila neka HR regija. Samo se ono Srba iselilo i bilo bi jos pustije nego danas.
Osim toga, da li bi Bosnjaci pristali da Drvar, Kupres, Kljuc, Grahovo, Petrovac budu ponovo srpski. A pogotovo Hrvati u Livnu npr.?
-
HomeArt
Naravno da jeste samo sto Haris (pored svih mana) ipak nije sirovina pa je emisija kulturno zavrsena.NKVD wrote:Vidiš to za Harisa sam propustio. Jel ga ćelavac počastio istim tretmanom? Nadam se da jeste a ako nije, ostav, ponovo!
- vinnie_jones
hvala najljepsa na linku evo skidam upravo nek se nadje u arhiviastr0naut wrote:evo bolji snimak... http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=37794
brilijantno...!!
ps. odavno se nisam ovako ismijao kao danas...kad je međed vidio bakira smracilo mu se pred ocima
-
volvoxII
ovaj link preopterecenastr0naut wrote:evo bolji snimak... http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=37794
brilijantno...!!
na youtube-u ima sve
u 7 epizoda
- Comrad
Mile je pokazao kakav je papak, i koliko je nekulturan. Mi smo to znali, ali eto nek i ostali vide kakva je to debela svinja. Stankovic je pokazao kako treba sa ovim sljamom. Ali mu je Bakira podvalio, uff... spomenu njega, a Mile odmah na mater, kad Stankovic: "Evo imamo mi Bakira na telefonskoj liniji"...Mile zanijemio...zapjenio...pobjesnio...
MATO, SENADE VECERAS JE REPRIZA, SNIMITE I UCITE!!!
MATO, SENADE VECERAS JE REPRIZA, SNIMITE I UCITE!!!
Last edited by Comrad on 16/12/2007 22:11, edited 1 time in total.
-
Shoshana
-
uhljupce
-
volvoxII
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=34714
evo misljenja iz RS-a
mislim ne treba
naglasavati
da je dodik
ni manje ni vise
neg bog
evo misljenja iz RS-a
mislim ne treba
naglasavati
da je dodik
ni manje ni vise
neg bog
-
forza milan
ja se nadam da je senad hadzifejovic gledao i uciofloki wrote:Iskreno se nadam da Mate gledao i učio , a za čitav koncept emisije mogu reći samo![]()
-
forza milan
iako je stankovic potukao dodika ipak ima dosta elemenata navedenih u ovom postu koji stojedrug_clan77 wrote:Stankovic je napravio dosta gresaka u emisiji. Da, podigao je pritisak Dodiku, ali sa nefer potezima. I time je pokazao da je slabic.
Cuj trazio od njega da kaze kako ce otcijepiti BiH. Ovaj ga iskulirao kontrapitanjem. Pa naravno da nece reci jer sloboda govora u BiH OGRANICENA djecoKroz pola sata cekala bi Dodika sut karta od strane OHR-a da je odgovorio ono sto misli.
Pa nije lud da pada na takve provokacije![]()
Zatim, Stankovic rece kako su Srbi iz Like problem samo HrIzuzetno glupo. Nisu izbjegli sa jednog dijela Hr u drugi, vec u drugu zemlju i red je valjda da to bude problem i vlasti u toj drugoj zemlji.
I ulicarsko podvodjenje Bakira sa kojim je Dodik na sudu. Pa gospodo, ko bi se od Vas na ulici raspravljao sa nekim sa kim se povlaci po sudovima??? Pogotovo kad Vam je smjesti neko treci???
Tako prilicno nekulturno ponasanje svih ucesnika. Na sramotu urednika.
mislim da je stankovic dodika potukao vise manguplukom nego argumentima
treba biti posten pa priznati kako je bio nefer prema dodiku pred kraj emisije kad je bakira pustao da govori a dodika nije (nemojte me pogresno shvatiti ja sam navijo protiv dodika ali treba govorit onako kako jest a ne kako se nama svidja)
dodiku ne da da zavrsi jer je kraj emisije a bakir kaze moze samo nesto za kraj, kaze stankovic moze
ja bih bio jos sretniji da su ga potkli argumentima, momacki
ovo je bilo malo hinjski (ukljucit bakira bez najave itd)
i jos jedna stvar
nemojte misliti da je stankovic uvijek onako superioran
ja se dobro sjecam kad je prije par godina ugostio aleksandra tijanica i na kraju emisije ga poceo prcat vezano za milosevica i tijanicev angazman u politici
i kad je odjavljivao, onako mangupski, kaze tijanicu: nadam se da ce od vas postati dobar politicar", kad tijanic ko iz rukava: A ja se nadam da ce od tebe postat dobar novinar.
nije lik znao kako ce odjavit emisiju
-
piskerernest
prije svega,glupo ti je to srbin na srbina,kaox da to ima neke veze,pogledaj bakira,pećanina,i oni razvaljuju ljude koji su iste nacije kao i oni.colt wrote:Ono sto je mene iznenadilo je, da je Stankovic Srbin. Srbin koji je razvalio Srbina (Dodika- koji ima Hrvatsko porijeklo).
Svaka cast Stankovicu, svaka ti dala . . .
druga stvar,otkud ti da je on srbin,mislim ,možda i je,jer ima takvo ime i prezime ali to ništa ne znači