PA covjek nemoze za te pare napraviti ni kilometar Autoputa...
Oruzana pljacka
- DobroJutroKolumbo
Ne mozes kod ovih nasih , po njihovim proracunima, kupiti ni mjesalicu za beton , onu na struju...Hantraga wrote:Sta ste ba tolku frku digli..Sta je 2.5 miliona mraka...
PA covjek nemoze za te pare napraviti ni kilometar Autoputa...
Last edited by DobroJutroKolumbo on 06/12/2007 15:43, edited 1 time in total.
-
obuca
DobroJutroKolumbo wrote:Ne moze kod ovih nasih , po njihovim proracunima, kupiti ni mjesalicu za beton , onu na struju...Hantraga wrote:Sta ste ba tolku frku digli..Sta je 2.5 miliona mraka...
PA covjek nemoze za te pare napraviti ni kilometar Autoputa...![]()
-
deset_u_pola
HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA , haj jos jednom procitaj sta sam napisao...gdje sam ja svoju platu spomenuo , hahahahaha , Nedzad Brankovic je kupio stan koji kosta 500.000 KM za 900 KM u protuvrijednosti certifikata...Jel sad kontas!??? Za ovakvo nesto necu da imam muda , jer nisam nikad nista ukrao , nisam naucen jebiga , mada bi mi mozda bilo bolje da jesam...ali nisam! I sad u lopovskoj drzavi trebam se ja sekirati sto su naki pokupili mrvice od banke , a te mrvice osigurane...E da je bio neko povrijedjen ostro bi ovo osudio, ali sva sreca pa nije , e zbog toga mi se jebe i kazem nek su... A isto tako , pa zar neko moze misliti da su zapalili svog audija, pa da imaju zasto zaliti ...HAHAHA Ako su na ovakav nacin opljackali banku , onda su i tog audija ukrali...zapalili tudje...a i taj audi je garant kasko osiguran...tako da ce u ovom svemu najvise zaplatiti osiguravajuce kuce...a oni ce to vec nekako namiriti...DobroJutroKolumbo wrote:deset_u_pola wrote:Ko priča o Brankoviću i tvojoj plati???!!! Zato što je Branković ovakav ili onakav ili zato što ti imaš platu od 900 KM treba podržati pljačku u kojoj je neko mogao biti ubijen?!DobroJutroKolumbo wrote: Hvala! Ma zivo mi se jebe , a Nedzad Brankovic popljacka nase pare ,i kaze ; jes imam stan, imam kucu, imam apartman, imam sve sta mi srce pozeli za 900 KM, protuvrijednosti certifikata...I ovo sto su na vlasti pljackaju svaki dan milione pa niko nista i sad bi se ja trebao sekirati sto je neko maznuo lovu neke banke, koja je svakako osigurana!!!! Nek su ukrali , ja sam idiot, RESPECT vam za ovo!!! Kud sam nemam ovolika muda slonovska!!!
A fakat nemaš muda, čim ti je neko drugi kriv za tvoje nezadovoljstvo. Fino okupiš raju pa bujrum u prvu poslovnicu neke banke. Samo pazi da ne prođeš kao amateri koji su neki dan pokušali oružanu pljačku u Zagrebu. Nakon što završiš u zatvoru ili na Vlakovu, postat ćeš samo statistika o stopi kriminala u Sarajevu.
Jučerašnja pljačka je djelo profesionalaca koji na pljačkama banaka i sličnih ustanova zarađuju milione eura, maraka i drugih valuta. I još ih treba pohvaliti.
Vidim, našao u onome što sam rekao. Tvoj post uglavom potvrđuje moju tezu.
Hahahah, evo i ja se grohotom smijem. Smješan si ti i to što ti opavdavaš oružanu pljačku zato što je Branković otkupio stan od pola miliona za 900 KM.
I niko ne kaže da se trebaš sekirati, već da ne ne sereš o tome kao je ovo opravdan razlog za pljačku a sutra ti i tebi slični pišu kako je Sarajevo grad kriminala i gdje je ta policija da nas zaštiti jer se više ovo ne može durati.
Fakat nemam riječi na tvoje argumente. Ustvari imam, pravo su glupi.
-
_BosanaC
#80 Re: Administratore, brisi ovo!
Nek' mi administracija oprosti - napusi se SIPA svima nama, ovako javno, meni prvom, kome se zna i ime i prezime i adresa i sve pod milim Bogomrimac wrote:Ovakav nacin otvorene potpore pljaskasima i zlikovcima jest moralno degutantan i sigurnosno opasan za sve nas prolaznike. Administratore, brisite ovakve postove jer bi SIPA ili vec tko vrlo lako mogao zatvoriti cijeli vam server - cini mi se opravdano.
Sta ce ba SIPA zatvoriti???
SIPA nije u stanu da sacuva jebenu ovcu nacrtanu na papiru ba
Jebo vas i SIPA i Lepi i Dodo i ekipa sve...
Sad mogu s rahatlukom u Banat na pet dana
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#81 Re: Administratore, brisi ovo!
rimac wrote:Ovakav nacin otvorene potpore pljaskasima i zlikovcima jest moralno degutantan i sigurnosno opasan za sve nas prolaznike. Administratore, brisite ovakve postove jer bi SIPA ili vec tko vrlo lako mogao zatvoriti cijeli vam server - cini mi se opravdano.
-
bice_bice
#82 Re: Administratore, brisi ovo!
cuj ban, kakav ba ban?_BosanaC wrote:Nek' mi administracija oprosti - napusi se SIPA svima nama, ovako javno, meni prvom, kome se zna i ime i prezime i adresa i sve pod milim Bogomrimac wrote:Ovakav nacin otvorene potpore pljaskasima i zlikovcima jest moralno degutantan i sigurnosno opasan za sve nas prolaznike. Administratore, brisite ovakve postove jer bi SIPA ili vec tko vrlo lako mogao zatvoriti cijeli vam server - cini mi se opravdano.![]()
SIPA nije u stanu da sacuva jebenu ovcu nacrtanu na papiru baDokazuju to svakim mogucim svojim (ne)potezom, zlocinci hodaju okolo, zlocinci im cine komandnu strukturu, ko kerovi stoje ispred institucija i gledaju dok deset balavaca s maskama na glavi pred Predsjednistvom palijama izubija jedanaestog i qrcem ne mrdaju, jer zaboga nije im to u opisu radnog mjesta
![]()
za ovo od mene:
- pitt
#83 Re: Administratore, brisi ovo!
jebo banat.....de skoci sa mosta ko B. Copic_BosanaC wrote:
- Citizen-X
Danas pricam sa kolegom i nesto komentarisemo, uglavnom, prvo sto nam je palo napamet je da je scenario, a i stil odradjen filmski maestralno i paljenjem auta zakljucen svaki dokaz koji bi bio u kontaktu sa njima.
Ovakav pljackaski stil vise odgovara "srbijanskom" stilu "odradjivanja poslova" obzirom da je plijen bio veliki, ultrabrzo odradjena akcija bez zrtava, a paljenje auta (Audi op.a.) je tipicno bilo za srbijanske mafijase kao pecat odradjenog posla i jedna slucajna ili ne cinjenica je da obicno Audi zaplati paljenjem (jer je gro novih modela izradjen od aluminijuma kompletno) da bi se skrili dokazi i rijesilo bespotrebne paznje.
Uglavnom - nema sta - htio neko priznat ili ne - odlicno odradjeno.
Mozda je moralno degutantno, medjutim sta je za ocekivati od ljudi koje stimulira jedna drzava slabim kaznama i opstim bezakonjem.
To je mnogo veca moralna dilema, kao i milijarde opranih dojc-maraka kroz velebne betonizirane objekte na vise spratova.
Ovaj dogadjaj ima pecat i "miris" jedne brizljivo takticki pripremljene fantasticne akcije jedne specijalne antiteroristicke jedinice (da li ratne, da li poratne - ostaje da se vidi). Obicni kokosari ovo u stanju nisu napravit'
Danas procitah jedan odlican Nosferatuov post gdje rece da nema razlike izmedju drota i huligana, osim sto je jedan sa jedne a drugi sa druge strane zakona, a isti su po svojoj strukturi i razmisljanju mentalnog sklopa, samo sto jedan predstavlja jedan milje i sistem a drugi predstavlja onaj "bolji" zapakovan u uniformi, legitimaciji i legalnom naoruzanju.
Lijep pozdrav!
Ovakav pljackaski stil vise odgovara "srbijanskom" stilu "odradjivanja poslova" obzirom da je plijen bio veliki, ultrabrzo odradjena akcija bez zrtava, a paljenje auta (Audi op.a.) je tipicno bilo za srbijanske mafijase kao pecat odradjenog posla i jedna slucajna ili ne cinjenica je da obicno Audi zaplati paljenjem (jer je gro novih modela izradjen od aluminijuma kompletno) da bi se skrili dokazi i rijesilo bespotrebne paznje.
Mozda je moralno degutantno, medjutim sta je za ocekivati od ljudi koje stimulira jedna drzava slabim kaznama i opstim bezakonjem.
To je mnogo veca moralna dilema, kao i milijarde opranih dojc-maraka kroz velebne betonizirane objekte na vise spratova.
Ovaj dogadjaj ima pecat i "miris" jedne brizljivo takticki pripremljene fantasticne akcije jedne specijalne antiteroristicke jedinice (da li ratne, da li poratne - ostaje da se vidi). Obicni kokosari ovo u stanju nisu napravit'
Danas procitah jedan odlican Nosferatuov post gdje rece da nema razlike izmedju drota i huligana, osim sto je jedan sa jedne a drugi sa druge strane zakona, a isti su po svojoj strukturi i razmisljanju mentalnog sklopa, samo sto jedan predstavlja jedan milje i sistem a drugi predstavlja onaj "bolji" zapakovan u uniformi, legitimaciji i legalnom naoruzanju.
Lijep pozdrav!
-
tbaharis
samo jedna korekcija... Rusko - Srbijanski still... vidjeno i snimljen u Dubaiju prije 6-7 mjeseci...Citizen-X wrote:Danas pricam sa kolegom i nesto komentarisemo, uglavnom, prvo sto nam je palo napamet je da je scenario, a i stil odradjen filmski maestralno i paljenjem auta zakljucen svaki dokaz koji bi bio u kontaktu sa njima.
Lijep pozdrav!
-
Yamahalac
u svedskoj ista stvar u geteborgu, odradili ogromnu posiljku cim je avion sletio, zapalili 3 auta kojima su bjezali i sl.tbaharis wrote:samo jedna korekcija... Rusko - Srbijanski still... vidjeno i snimljen u Dubaiju prije 6-7 mjeseci...Citizen-X wrote:Danas pricam sa kolegom i nesto komentarisemo, uglavnom, prvo sto nam je palo napamet je da je scenario, a i stil odradjen filmski maestralno i paljenjem auta zakljucen svaki dokaz koji bi bio u kontaktu sa njima.
Lijep pozdrav!
prije par godina isto i u stockholmu
-
piskerernest
hoće f. jaganjac da zavali policajce iz zenice ,svaka mu čast,evo na vijestima bht-a
- pun_mjesec
ovaj iz BL je dobro na kraju rek'o, banka ima procedure i da je neko iz banke zajeb'o sigurno se ne bi dan zadrz'o na poslu...
- Citizen-X
Mozda je taj iz BL trebao da kaze jos da je cudna koincidencija da Tadic dolazi bas sutra u BL mozebitno da pokupi procenat 
Nikad se ne zna sa ovim hohstaplerima. Nikad.
"Malo" je to "previse" slucajno
, a besbeli smo tih "slucajnosti" imali nesto puno na nase zamazane oci godinama i godinama.
Narode, bivsi vojnici, demobilisani ratnici preuzmite inicijativu i pozovite ljude da skinu hohstaplere sa vlasti i preuzmite u svoje ruke kad bi sve pomrlo od gladi. Jedini vi vojnici, veterani i ratnici imate kredibilitet koji jos nije izlizan. Ovo vise nema smisla.
Nikad se ne zna sa ovim hohstaplerima. Nikad.
"Malo" je to "previse" slucajno
Narode, bivsi vojnici, demobilisani ratnici preuzmite inicijativu i pozovite ljude da skinu hohstaplere sa vlasti i preuzmite u svoje ruke kad bi sve pomrlo od gladi. Jedini vi vojnici, veterani i ratnici imate kredibilitet koji jos nije izlizan. Ovo vise nema smisla.
Last edited by Citizen-X on 06/12/2007 23:24, edited 1 time in total.
- tetakk
#90 Re: Administratore, brisi ovo!
Nije ravnica za gorstaka_BosanaC wrote:
-
_ambassador
#91 Re: Administratore, brisi ovo!
bice_bice wrote:cuj ban, kakav ba ban?_BosanaC wrote:Nek' mi administracija oprosti - napusi se SIPA svima nama, ovako javno, meni prvom, kome se zna i ime i prezime i adresa i sve pod milim Bogomrimac wrote:Ovakav nacin otvorene potpore pljaskasima i zlikovcima jest moralno degutantan i sigurnosno opasan za sve nas prolaznike. Administratore, brisite ovakve postove jer bi SIPA ili vec tko vrlo lako mogao zatvoriti cijeli vam server - cini mi se opravdano.![]()
SIPA nije u stanu da sacuva jebenu ovcu nacrtanu na papiru baDokazuju to svakim mogucim svojim (ne)potezom, zlocinci hodaju okolo, zlocinci im cine komandnu strukturu, ko kerovi stoje ispred institucija i gledaju dok deset balavaca s maskama na glavi pred Predsjednistvom palijama izubija jedanaestog i qrcem ne mrdaju, jer zaboga nije im to u opisu radnog mjesta
![]()
za ovo od mene:
-
avorda
#92 Re: Administratore, brisi ovo!
_ambassador wrote:bice_bice wrote:cuj ban, kakav ba ban?_BosanaC wrote: Nek' mi administracija oprosti - napusi se SIPA svima nama, ovako javno, meni prvom, kome se zna i ime i prezime i adresa i sve pod milim Bogom![]()
![]()
za ovo od mene:
ako sipa...neka meni naspe jos jedno...
-
obuca
#93 Re: Administratore, brisi ovo!
_BosanaC wrote:Nek' mi administracija oprosti - napusi se SIPA svima nama, ovako javno, meni prvom, kome se zna i ime i prezime i adresa i sve pod milim Bogomrimac wrote:Ovakav nacin otvorene potpore pljaskasima i zlikovcima jest moralno degutantan i sigurnosno opasan za sve nas prolaznike. Administratore, brisite ovakve postove jer bi SIPA ili vec tko vrlo lako mogao zatvoriti cijeli vam server - cini mi se opravdano.![]()
![]()
- pepeljara
A vjerovatno su vec dalekkooo od nasih granica, vjerovatno preko drine otisle...Ffff wrote:ma jasta, nema nosit pare iz Bosne...
Nikad, nikad nije ni potegao pistolj, sem mozda na neku bakicu koja je prelazila ulicu gdje nema pjesackom kao u filmu pink panthera.komi wrote:zanima me kad je posljednji put policajac u BiH poginuo na dužnosti od metka
Sjetite se mostara i kad odvaljuju registraciju, istrgnu mu palicu a murijas: Vrati mi bolan palicu"
dam ti ja 2 marke jos, postajes sumnjivaluciferino wrote: A da se SIPA malo pozabavi praaaavim kriminalcima? Nije ni čudo što pljačkaju ako SIPA nema pametnijeg posla od praćenja mahalski razglabanja, a forumi su u biti upravo to. Eno lopova kamara jedna na vlasti, pa bujrum...nek' SIPA raspali...meni u džepu neće naći više od 2 KM.
Iskreno, pametno i zrelo napisano. Istina ziva sve sto si napisao._BosanaC wrote: Nek' mi administracija oprosti - napusi se SIPA svima nama, ovako javno, meni prvom, kome se zna i ime i prezime i adresa i sve pod milim Bogom![]()
![]()
OVa nasha sipa zna samo pratit ova tri majmuna na vlasti i nista drugo. Kriminal cvjeta, dokazi na papiru, a ljudi i dalje obnasaju duznosti svoje, uzimaju cash od nas..
grrrrr
- pepeljara
obuca wrote:pepeljarice zaboravio/la si reci i da nas pokusavaju izgurati s ceste samo da produ (cak i na mostu).![]()
![]()
Ah da al to je samo 0.1 % sta sve rade....
Kad voze, kao da voze da spase zivot bosancima, a oni boze ti zure na veceru negdje..
Mamu im
- pepeljara
Evo jos jedan vid kradje.
skupljanje.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktu ... lja-struja
Oni dnevno mjesecno ukradu od nas gradjana 10ke miliona, al sipa nista ne radi.
skupljanje.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/aktu ... lja-struja
Oni dnevno mjesecno ukradu od nas gradjana 10ke miliona, al sipa nista ne radi.
-
obuca
stup- na mostu-kolona auta. idu oni i zavijaju iuiuiu - 3 auta. pogledam u retrovizor reko hitna. sklonila bih se koliko mogu. raja se mice s puta. oni zavijaju i bukvalno jasu. dodose do mene ja ni makac. otvara KONJ prozor i kaze: makni jebote pa SIPA zar ne vidis. reko gdje da maknem stani i cekaj. i dodam mu jebi se. zatvara prozor, zavija, psuje i ceka
. mozes ako ces preletit. ne sklanjajte se nek i oni stoje heheheh
- pepeljara
obuca wrote:stup- na mostu-kolona auta. idu oni i zavijaju iuiuiu - 3 auta. pogledam u retrovizor reko hitna. sklonila bih se koliko mogu. raja se mice s puta. oni zavijaju i bukvalno jasu. dodose do mene ja ni makac. otvara KONJ prozor i kaze: makni jebote pa SIPA zar ne vidis. reko gdje da maknem stani i cekaj. i dodam mu jebi se. zatvara prozor, zavija, psuje i ceka![]()
![]()
. mozes ako ces preletit. ne sklanjajte se nek i oni stoje heheheh
Cuj "makni jebote pa sipa"
Trebala si im reci, kupite dzipa pa putujte offroad tamo nema guzvi..
Ma ludnica.