xyz2007 wrote:shin wrote:stripiii wrote:

Sto ih stripi detektivski odradi

Jane,
1) Izdao te datum.
Malo ko slika sa datumom unazad od 4 godina.
2) Kad izvadis baterije iz kamere ne moze aparat memorisati bas 14-2-2003 bez baterija. Obicno bude 00-00-0000 kad ponovo stavis baterije i to je to.
3) Mislim da je cudno da je imidz u majici bas na pruge. To mislim da je iz razloga da se bolje vidi, jer da je u crnom ne bi se toliko ni primjetilo. Sto mi ukazuje da bi mogla biti u pitanju neka fotografska manipulacija
4) Slika 'osobe' u dzemperu jeste prozirna ali puno jasnija od ostalih na slici sto mi je bas neoubicajeno da recimo facu djevojke ne mozes dobro vidjeti a mozes oci od momka a on nije u fokusu.
5) Nesto mi suhveli sto je imidz bas sa strane slike. Sto nije centru ili negdje u sredini da se vidi cijela figura? I imidz je previse krupan u odnosu na djevojku sa lijeve strane.
6) Kojom si kamerom slikala?
Ako moze Jane objasniti ovo, bilo bi zanimljivo cuti ta objasnjenja ....

Jesi li potrcao da se smijes? E, neka si, nisam drugo ni ocekivala
Eh..
1. Datum me nije izdao. Fino sam rekla zbog cega je takav datum, i ocito da postoje jos oni koji slikaju sa starim datumom
2. ne znas moj aparat, tako da ZAISTA ne mozes konstatovati sta se desi kad se izvade baterije. u ovom slucaju, datum se vrati na datum proizvodnje
3. fotografska manipulacija nije. Od cega mi je to da trosim vrijeme u nekom programu za obradu slika, samo da bih na forumu vodila diskusiju o tome? ma daj, molim te, nije nikome ovdje 10 god
4. da, upravo i mene to buni. uopce nije bio tu kad je slikano, i zato mi nije jasno kako i sta i otkud on na slici, i zato sam pitala
5. pogledaj odgovor iznad
6. kamera je goodmans g-shot 3026tft ....kupljena 2003 god
Jos koje pitanje??