Turska - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

gazija_heroj

Post by gazija_heroj »

hej ba rajo,
super da su braca Turci pobjedili..samo napried Turska. BiH je nazalost mjesana drzava tako zbog toga nece ni drzava ni fudbal nikad funkcionisati.
Skoro

Post by Skoro »

Ne znam sta je trebalo da zapinju sinoc onako, a ni za sta nam nije trebalo. Da su onako zapinjali protiv Grcke, Madjarske ili Moldavije ko zna gdje bi nam kraj bio. E jesmo stoka u........ :?
red07

Post by red07 »

Majstorinho wrote:
elSaik wrote:
Majstorinho wrote:Ovo je jos jedan razlog zbog kojeg ja mrzim Tursku. Turska u EU? NIKAD :x
:lol: Ma nek' ide sve u mp3. Pa šta su trebali, da nas puste? Pošteno su nas dobili i to je to.
Vidi nesto. Zasluzeno su nas dobili. Ali mi je vokri zbog ponasanja oficijelnog spikera koji je 30.000 ljudi napuckavao da se okome na nas ko kerovi. To nema nigdje na svijetu. Valjda si i sam vidio to. Odnosno cuo.
kako mislis "to nema nigdje na svijetu" ? Sva sreca da si ti mali pa se ne sjecas djineta kako je vodio navijanje preko sluzbenog razglasa ( i jos je sve to radio uredno sjedeci za stolom na tartan stadiona) na kosevu protiv zelje
ali ti znas da to nema nigdje na svijetu ..... :)
incognito071

Post by incognito071 »

gazija_heroj wrote:hej ba rajo,
super da su braca Turci pobjedili..samo napried Turska. BiH je nazalost mjesana drzava tako zbog toga nece ni drzava ni fudbal nikad funkcionisati.

Joj sto bi ja tebi usta razvalio da si mi negdje blize sada!!! :x :x
Majstorinho

Post by Majstorinho »

red07 wrote:
Majstorinho wrote:
elSaik wrote: :lol: Ma nek' ide sve u mp3. Pa šta su trebali, da nas puste? Pošteno su nas dobili i to je to.
Vidi nesto. Zasluzeno su nas dobili. Ali mi je vokri zbog ponasanja oficijelnog spikera koji je 30.000 ljudi napuckavao da se okome na nas ko kerovi. To nema nigdje na svijetu. Valjda si i sam vidio to. Odnosno cuo.
kako mislis "to nema nigdje na svijetu" ? Sva sreca da si ti mali pa se ne sjecas djineta kako je vodio navijanje preko sluzbenog razglasa ( i jos je sve to radio uredno sjedeci za stolom na tartan stadiona) na kosevu protiv zelje
ali ti znas da to nema nigdje na svijetu ..... :)
Aaaa ti si onaj hercegovac. Pazi ovo. Sjecam se ja toga jako dobro. Ali dzine je vodio navijace da bodre svoje, a ne da zvizde kad gosti imaju loptu u svom posjedu.

Hercegovac... Moj Hercegovac :lol:
sl@ven

Post by sl@ven »

nasi su bili na stadionu uprkos savezu i njihovom "lobiranju" kod turaka (naravno da nam ne mogu nista) i objesili trans "savez napolje"...

svaka im cast za ovaj daleki put kroz cijeli balkan ... :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Ja brace i govana ti njih ovdje primis pljeskom a oni tebi 90 minuta zvizde. Ajde ti u Tursku pa samo navijaj za njih.
LSD

Post by LSD »

Ja brace i govana ti njih ovdje primis pljeskom a oni tebi 90 minuta zvizde. Ajde ti u Tursku pa samo navijaj za njih.
Ma jasta...trebli su nas docekati sa cvijecem i baklavama,jelde.....pa mi sami sebi zvizdimo (BHF bacaju baklje na nase igrace i zvizde nasem NS i nasoj repki) a cudimo se nesto turcima....nemas sta govoriti da su turci govna,kad smo mi veca od njih.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
Ma jasta...trebli su nas docekati sa cvijecem i baklavama,jelde.....pa mi sami sebi zvizdimo (BHF bacaju baklje na nase igrace i zvizde nasem NS i nasoj repki) a cudimo se nesto turcima....nemas sta govoriti da su turci govna,kad smo mi veca od njih.
hahhaha doduse ima i u tome dosta istine.
elSaik

Post by elSaik »

Majstorinho wrote:Aaaa ti si onaj hercegovac. Pazi ovo. Sjecam se ja toga jako dobro. Ali dzine je vodio navijace da bodre svoje, a ne da zvizde kad gosti imaju loptu u svom posjedu.

Hercegovac... Moj Hercegovac :lol:
:lol:
gazija_heroj

Post by gazija_heroj »

incognito071 wrote:
Joj sto bi ja tebi usta razvalio da si mi negdje blize sada!!! :x :x
LOL, evo ja sam u kasarni u Tuzli, hajde dodi, hehhe.
Edin H.

Post by Edin H. »

sl@ven wrote:nasi su bili na stadionu uprkos savezu i njihovom "lobiranju" kod turaka (naravno da nam ne mogu nista) i objesili trans "savez napolje"...

svaka im cast za ovaj daleki put kroz cijeli balkan ... :D

:dance: :thumbup: :bih:
cyprus

Post by cyprus »

Ma u čemu je problem što su Turci nama zviždali? Valjda je logično da se tuđoj reprezentaciji zviždi u ovim situacijama. Nego meni puno veći problem i nelogičnost čine oni koji su ovdje uzvikivali: Turkiye, Turkiye. :roll:
visby

Post by visby »

Gdje su ta braca Turci bili 4.8.1737 ? :-? Izfeminizirane tetkice
elSaik

Post by elSaik »

visby wrote:Gdje su ta braca Turci bili 4.8.1737 ? :-? Izfeminizirane tetkice
Gdje si ti bio tad? :zzzz:
bice_bice

Post by bice_bice »

izljubise se njih dvojica..
tavijapi

Post by tavijapi »