mIRCerka wrote:_BosanaC wrote:mIRCerka wrote:
gorivo je poskupilo ravno 14 puta od zadnjeg dizanja cijene taxi usluga, tako da to MRSH i nije bas na mjestu.
I da, taksisti, znaci cike koje voze taksi vozila, a ne oni u foteljama, i sami kukaju da su cijene preskupe, ali tako se dogovorise sefovi taxi kompanija.
Ne moram ti ni reci kolika je usranusa to sto si napisala

Jea, ti si najpametniji i bas sve znas.....
ljudima koji rade na procenat i na kvotu je bitno koliko posla imaju, a sa ovako dignutim cijenama nemaju vise posla koliko su imali ranije...a ti sjedi pa izracunaj kad je bilo zadnje poskupljenje cjiena taksi usluga, a koliko puta je gorivo skakalo pa za fening - za fening, u tom periodu..

Ja znam da je cijena goriva i skakala i spustala se, ali da nikada pojeftinjenje nicega nije pratilo i pojeftinjenje usluga, barem ne u nasoj drzavi, a posebno ne kada je u pitanju prevoz
Stoga, mIWCada, bez obzira sto s nekim taksistom pijes kafu i objektivna si s te strane, argumente ti jos uvjek smatram usranusom
Samo ne znam jel' mi veca usranusa to da su krivi sefovi koji su se dogovorili a jadne taksiste niko nista nije pitao (pogotovo kada je u pitanju Sarajevo taksi, kod kojeg svaki taksista radi maltene sam za sebe, za razliku opet od Samir&Emir gdje su auta firmina i svi rade za platu, a opet isti taj Sarajevo taxi prijeti Zutom taksiju da ce im popaliti vozni park, doslovice, ako i oni ne koriguju cijene), ili to da mi, eto, jadni, ko i taksisti, pratimo poskupljenja u svijetu, pa zato to...
Mozda da je barel nafte 200$ pa bih i povjerovao... S obzirom da relaciju koja je bila 5KM ljudi placaju 10KM.