Ja suda i picke materine....znao sam da je taj sud talasika, od dana osnivanja pa evo do danas, ali vazda se nekako razocaram....
Vojislav Šešelj
-
mali_balon
#76 Re: Vojislav Šešelj
Sjeba Seselj Haski sud
sto bi Veklo izdominiVao,
Ja suda i picke materine....znao sam da je taj sud talasika, od dana osnivanja pa evo do danas, ali vazda se nekako razocaram....
- red evil
#77 Re: Vojislav Šešelj
Jao čuj oslobođen.
Neka radi sa Srbijom šta hoće ali neka ne dira BiH.
Neka radi sa Srbijom šta hoće ali neka ne dira BiH.
-
Yug
#78 Re: Vojislav Šešelj
Ovi tuzioci gori i od Sakiba Softica 
-
VjecitiStudent
#79 Re: Vojislav Šešelj
A "Mein Kampf" je tek obična knjiga, niđe veze ni sa čim.seln wrote:Upravo tako. Ni on nije bio direktno umijesan u borbe, nije komandovao ni jednom jedinicom, nije nikoga licno ubio.... pravda za Hitlera!VjecitiStudent wrote:Ovakvom logikom bi i Hitler bio tek cheerleader.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#80 Re: Vojislav Šešelj
jos samo fali da vamo dođe i kandidira se za predsjedništvo

- BHCluster
#81 Re: Vojislav Šešelj
Samo sto u drugim presudam je presudjeno da su srbi pocinili skoro sve vrste ratnih zlocina ukljucujuci i genociod sto naravno sve MEDJUNARODNI SUD U HAGU,znaci kraj,ende,finis,gotovo.Yug wrote: Nisam to rekao Ja legendo vec MEDJUNARODNI SUD U HAGU,znaci kraj,ende,finis,gotovo.
-
Mohamad Sissoko
#82 Re: Vojislav Šešelj
Ne kontaju to đikani.BHCluster wrote:Samo sto u drugim presudam je presudjeno da su srbi pocinili skoro sve vrste ratnih zlocina ukljucujuci i genociod sto naravno sve MEDJUNARODNI SUD U HAGU,znaci kraj,ende,finis,gotovo.Yug wrote: Nisam to rekao Ja legendo vec MEDJUNARODNI SUD U HAGU,znaci kraj,ende,finis,gotovo.
- animals
#83 Re: Vojislav Šešelj
Ne bi me cudilo da postane predsjednik u Srbiji..
tamo se cijene ovakvi..svi su u vladi..
tamo se cijene ovakvi..svi su u vladi..
- BHCluster
#84 Re: Vojislav Šešelj
Black swan wrote:jos samo fali da vamo dođe i kandidira se za predsjedništvo![]()
Meni bi bolje bilo da uzme izbore u Srbiji i dodje u zvanicnu posjetu u BiH i postroje mu nasu vojsku za inspekciju i umjesto da se nakloni drzavnoj zastavi on je zaplali.
- mO k3
#85 Re: Vojislav Šešelj
logike nea ,ali jebaju ga .... evropa ti je kurva
-
daddy-kool
#86 Re: Vojislav Šešelj
Prema mišljenju vijeća projekt Velike Srbije je politički, a ne kriminalni. Dokazi uzeti u cjelini ne omogućavaju da je proglašenje autonomije Srba u BiH i Hrvatskoj rezultat kriminalne namjere. Slanje dobrovoljaca ne ukazuje na zločinački cilj već može ukazivati na želju odbrane Srba, zaključilo je vijeće.
Znači, uredu je htjeti osvajati teritorije drugih država. (čemu onda sankcije Rusiji?)
Proglašenje autonomije van važećih zakona, vojno okupiranje teritorije neleganim vojnim formacijama, protjerivanje stanovništva, mučenja, ubistva, - tu nije bilo kriminalne namjere?
Slanje dobrovljaca u strana ratišta ne ukazuje na zločinački cilj, vidjeti pod ISIL.
- Thorgerson
#87 Re: Vojislav Šešelj
Kakve crne izbore u srbiji...seseljeva stranka je tamo smijurija i niko ih ne smatra ozbiljim igracem...sta vam je.
Ja se bojim da on plodno tlo ne nadje u BiH, tacnije u RS-u. Jer tamo bi izdominirao u to sam siguran.

Jos jednom evropa se pisa po nama.
Pisali su se od 92 do 95, pisali do iznemoglosti, a onda su nastavili da pisaju po nama...ustvari ovo sad su posteno iskenjali na nas.
Ostaje jos mladic, koji ce vjerovatno krepat tamo i to ce biti to od ovog "suda".
Otac ih ne jebo...ej presudu donose nakon 25 jebenih godina...koji su to mamlazi...pa pola svjedoka kad skontas je pomrlo jos prije 10 godina. Ovaj sud je imao smisla samo da se sve zavrsilo od 95 do 2000 MAKSIMALNO...a ne poceti suditi 10 godina nakon rata...budaletine.
Ja se bojim da on plodno tlo ne nadje u BiH, tacnije u RS-u. Jer tamo bi izdominirao u to sam siguran.
Jos jednom evropa se pisa po nama.
Pisali su se od 92 do 95, pisali do iznemoglosti, a onda su nastavili da pisaju po nama...ustvari ovo sad su posteno iskenjali na nas.
Ostaje jos mladic, koji ce vjerovatno krepat tamo i to ce biti to od ovog "suda".
Otac ih ne jebo...ej presudu donose nakon 25 jebenih godina...koji su to mamlazi...pa pola svjedoka kad skontas je pomrlo jos prije 10 godina. Ovaj sud je imao smisla samo da se sve zavrsilo od 95 do 2000 MAKSIMALNO...a ne poceti suditi 10 godina nakon rata...budaletine.
Last edited by Thorgerson on 31/03/2016 11:57, edited 1 time in total.
-
calculator
#88 Re: Vojislav Šešelj
Treba nam taj zakon o zabrani veličanja fašizma i aktivnosti takvih organizacija, tek sad će nam trebati
- ranger
#89 Re: Vojislav Šešelj
jebi ga postovali smo sve vrijeme haski sud, postujmo ga i sad. 
- arzuhal
#90 Re: Vojislav Šešelj
Dr Vojislavu Šešelju čestitam oslobađajuću prvostepenu presudu, puno zdravlja i političkih pobjeda, želim mu puno iskrenih, javnih govora, okupljanja, omasovljenje članova u SRS, što veći politički i svaki mogući utjecaj u Srbiji, regionu, ali i Evropi, posebno EU.
Ovo nije pobjeda Vojislava Šešelja, ovo je pobjeda Evrope, pobjeda zapadnih vrijednosti, demokratije i ljudskih prava!

A Rusija, Turska i te azijatske bande neka bahauljaju u tami neznanja i mraku nepravde!
Ovo nije pobjeda Vojislava Šešelja, ovo je pobjeda Evrope, pobjeda zapadnih vrijednosti, demokratije i ljudskih prava!

A Rusija, Turska i te azijatske bande neka bahauljaju u tami neznanja i mraku nepravde!
-
Idriz
#91 Re: Vojislav Šešelj
Bosnjaci treba da se zapitaju da li oni priznaju ili ne priznaju sud u Hagu. Ne moze biti da ga priznaju kad im određena presuda sviđa a da ga ne priznaju kad im se ne sviđa.
Niko se nije bunio kad je Naser Oric oslobođen, ne razumijem zasto bi se objektivan covjek bunio kad je Seselj oslobođen. Pristrasan covjek nije sposoban da realno sagleda stvari a među Bosnjacima ima, nazalost, puno pristrasnih. Vjerovatno zbog propagande.
Niko se nije bunio kad je Naser Oric oslobođen, ne razumijem zasto bi se objektivan covjek bunio kad je Seselj oslobođen. Pristrasan covjek nije sposoban da realno sagleda stvari a među Bosnjacima ima, nazalost, puno pristrasnih. Vjerovatno zbog propagande.
-
Ekvatorijal
#92 Re: Vojislav Šešelj
Sad će tražiti odštetu za svo vrijeme provedeno u Hagu.
- arzuhal
#93 Re: Vojislav Šešelj
Ne treba, sada je tek dokazano koliko smo primitivni jer tražimo taj zakon. Taj zakon bi bio anahronizam, nešto što smo prerasli, glupost, sputavanje ljudskih prava, itd.calculator wrote:Treba nam taj zakon o zabrani veličanja fašizma i aktivnosti takvih organizacija, tek sad će nam trebati
Mi nikada (bilo ko u BiH) nismo veličali fašiste i fašizam, nikada nismo isticali fašistička obilježja i slično, a ako jesmo - time nismo činilo zlo, nikad i niko nikome
Svako ko misli da jesmo, ko ima neke prigovore, ima neke dokaze i slično - nema pojma o čemu priča, izvan svake razumne sumnje.
-
baxul
#94 Re: Vojislav Šešelj
eto njega u septembru po bosni da podrži mihaljicu u kampanji...
- mO k3
#95 Re: Vojislav Šešelj
ne kontam zasto stavljas bosnjacko ime kao nick ... stavi milovan ili slicno ne moras se kritiIdriz wrote:Bosnjaci treba da se zapitaju da li oni priznaju ili ne priznaju sud u Hagu. Ne moze biti da ga priznaju kad im određena presuda sviđa a da ga ne priznaju kad im se ne sviđa.
- Edin H.
#96 Re: Vojislav Šešelj
Mislim da je Flavia LATTANZI imala izdvojeno misljenje na svaku od oslobadjajucih tacaka optuznice.
- dustaban
#97 Re: Vojislav Šešelj
Ovo ti je cisti Hag-over !
Je li to sad znaci da ce biti i obestecen za ove godine lezanja u Hagu?!
- GeeTnT
#98 Re: Vojislav Šešelj
Oslobadjajuca presuda Seselju je kazna Srbiji.... ovim su suknuli piqkoustom i diplomi, a jos uz to i narodu Srbije
-
julisiz es grant
#99 Re: Vojislav Šešelj
Da, pristrasni smo. Zbog propagande...možda.Idriz wrote:Bosnjaci treba da se zapitaju da li oni priznaju ili ne priznaju sud u Hagu. Ne moze biti da ga priznaju kad im određena presuda sviđa a da ga ne priznaju kad im se ne sviđa.
Ili zbog 8000 pobijenih u Srebrenici?
Ili zbog Tomašice...Markala...višegradskih živih lomača...1600 sarajevske djece...
U pravu si, pristrasni smo zbog propagande.
- Edin H.
#100 Re: Vojislav Šešelj
Pa zavisi, ovo je pravno pitanje.dustaban wrote:Ovo ti je cisti Hag-over !
On je vise puta pravosnazno osudjen za prijetnje zasticenim svjedocima, objavljivanje njihovih imena u knjigama, te prijetnja i vrijedjanja izrecenih sudu.
E koliko je dobio u opdnosu na ono sto je odlezao, ne sjecam se.
Drugo ne vjerujem da moze dobiti odstetu prije nego se zavrsi, skoro pa sigurni, zalbeni postupak.