Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Komšinica

#76 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Komšinica »

Meni je od svega najgora posljedica raskida taj strah da se sa nekim novim, drugim, ne ponovi isto. Strah me i izaći sa nekim momkom za koga i pomislim da bi mi se mogao svidjeti, jer šta ako budem nekad opet morala prolaziti kroz sve ovo, šta ako me i on povrijedi, da li sam dovoljno jaka da bih još jednom mogla proći kroz sve to.

To mi nekako najteže pada. Ali vjerovatno da s vremenom to prođe. Bar se za nadati...
piupiu

#77 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by piupiu »

komi wrote:
pustopoljina wrote:to moze izazvati infarkt ili predinfarktno stanje...
misliš na prekid?

ja sam to zvao pokušaj ubistva :? :? :? :cry: jest možda patetično sada kad se priča
ali na to je ličilo tada :skoljka:
Zar ima tako emotivnih djecaka? :razz:

Ali, to je stvarno zanimljivo -- nisi ti usamljen u tome osjecaju, nisam jednom cula: "Necu da zivim bez njega", doduse, to je malo iskrivljena varijanta, to je ono kao -- 'e, ako mi ne date moju igracku ...' . A, zasto si nazivao to pokusajem ubistva? Mislim, sta te je ubijalo?
pustopoljina

#78 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by pustopoljina »

Pikaboo wrote:
komi wrote:
pustopoljina wrote:to moze izazvati infarkt ili predinfarktno stanje...
misliš na prekid?

ja sam to zvao pokušaj ubistva :? :? :? :cry: jest možda patetično sada kad se priča
ali na to je ličilo tada :skoljka:
Prava fizicka bol za koju se trebaju poceti praviti ljekovi,da lakse prebolis .Vjekovima se svima ovo desava i niko nije poradio na pronalasku tableta za ovu vrstu boli.Obogatio bi se
postoje, kako ne postoje...
samo sramota ljude otici zbog ljubavnih jada doktoru :D
antidepresivi,
sedativi,
i beta blokeri :D

zavisi od simptoma...jesi li u krevetu s navucenim roletnama, ne spavas li nocima ili si u panici...
Gospoda Ministarka

#79 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Gospoda Ministarka »

komi wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Nedavno sam prisluskivala u komercijali (znam nekulturna sam) razgovor izmedu jednog momka i njegove prijateljice razgovor uglavnom skracena verzija je on je namjeravao zeniti ona ga prevari i on ode od nje (mjesec dana opijanja) i ono sto je tad rekao me blago receno sokiralo jer nikad nisam cula djevojku da nesto tako kazu...
" ...Trebalo bi se zakonom odgovarati za to :-D jer... ubila je u tebi covjeka koji nikad vise nece postojat..."

Komi... koja si ti dusica :cry: :)
:P ne edituj

ja imam poznanika koji je divljački zajebao recimo 10 cura... namjerno...neće se ženit i one nisu bitne...
i ja mu kažem gade :mrgreen: saće one biti loše prema muškarcima kao što sam ja :lol: :mrgreen: i vjerujem da jesu bile i da će biti pune nepovjerenja i zlobe

nemam ja loše ništa reći ... samo neću biti isti nikad više :? šta da se radi
:cry: :( I primjetila sam da ga uvijek u zivotu zargonski receno popuse takvi poput tebe fini pristojni momci... ali ako ti vise ne budes isti... zajebes tamo neku koja ce zajebat nekog drugog neiskusnog tebe i tako stalno ide u krug... I nista dobro si ne cinis ako se promjenis...

Mimo ovaj smajli ti je strava.
Image
Last edited by Gospoda Ministarka on 20/08/2010 13:45, edited 1 time in total.
piupiu

#80 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by piupiu »

:wink: .
Komšinica wrote:Meni je od svega najgora posljedica raskida taj strah da se sa nekim novim, drugim, ne ponovi isto. Strah me i izaći sa nekim momkom za koga i pomislim da bi mi se mogao svidjeti, jer šta ako budem nekad opet morala prolaziti kroz sve ovo, šta ako me i on povrijedi, da li sam dovoljno jaka da bih još jednom mogla proći kroz sve to.

To mi nekako najteže pada. Ali vjerovatno da s vremenom to prođe. Bar se za nadati...
Ehhh, nemas ti pojma koliko si jaka!!!! :wink: Od ljubavi se slabo umire, samo u sevdalinkama i Romeu i Juliji, :wink:
doticna

#81 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by doticna »

pustopoljina

#82 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by pustopoljina »

Komšinica wrote:Meni je od svega najgora posljedica raskida taj strah da se sa nekim novim, drugim, ne ponovi isto. Strah me i izaći sa nekim momkom za koga i pomislim da bi mi se mogao svidjeti, jer šta ako budem nekad opet morala prolaziti kroz sve ovo, šta ako me i on povrijedi, da li sam dovoljno jaka da bih još jednom mogla proći kroz sve to.

kvalitetni ljudi ce uci u kvalitetne veze. greske se svima desavaju.
Pikaboo

#83 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Pikaboo »

Nema smisla razmisljati o tome uopste,nista ne postizes.Opusti se i uzivaj.Znas kako ide,uvjek ti se desava ono cega se bojis.
statix

#84 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by statix »

Pravilna varijanta bi bila: "Trebam te, jer te volim". :-D

Inace, razumijem komija, i ja sam uzasno emotivan kad se zaljubim i sve dozivljavam sa strascu i emocijama, sto cesto mi ne dozvoljava da sagledam stvari iz jednog razumnog ugla, i tjera me na histericne reakcije...
piupiu

#85 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by piupiu »

pustopoljina wrote: kvalitetni ljudi ce uci u kvalitetne veze. greske se svima desavaju.
Zavisi sta su gledali oko sebe u djetinjstvu, :wink:
pustopoljina

#86 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by pustopoljina »

ma ja moram ici, odbrojavaju mi se minute na saxu :D ... nisam toliko raspolozena, samo imam prirodjeni tjesiteljski poriv :-) a i nekako...zilav je covjek...strasno zilav...o zeni da ne pricamo :P
(ne)forumas

#87 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by (ne)forumas »

najbolje je kada se zaljubis u drugom osnovne i odmah izgubis osjecaje :) onda za kasnije veze ima nade inace cijeli zivot patis zbog neceg :) sreca pa sam bezosjecajan :D
PapakizSarajeva

#88 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by PapakizSarajeva »

doticna wrote:
Sto bi rekli hercegovci :

GOLEMOOO !!!
Gospoda Ministarka

#89 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Gospoda Ministarka »

pustopoljina wrote:ma ja moram ici, odbrojavaju mi se minute na saxu :D ... nisam toliko raspolozena, samo imam prirodjeni tjesiteljski poriv :-) a i nekako...zilav je covjek...strasno zilav...o zeni da ne pricamo :P

Mene uvijek iznenaduje, neznam kako to da nazovem, ali 1000 puta zena da se zajebe i "popusi ga" 1001 put ce s istim pocetnim entuzijazmom i naivnoscu uletiti u novu vezu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#90 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Truba »

piupiu wrote: Zar ima tako emotivnih djecaka? :razz:
Ali, to je stvarno zanimljivo -- nisi ti usamljen u tome osjecaju, nisam jednom cula: "Necu da zivim bez njega", doduse, to je malo iskrivljena varijanta, to je ono kao -- 'e, ako mi ne date moju igracku ...' . A, zasto si nazivao to pokusajem ubistva? Mislim, sta te je ubijalo?
emotivac
nažalost taj sam :roll: i proklinjem se zbog toga

prvo me ubijao način na koji se sve to dešavalo... negdje sam spomenuo kad god mi je instinkt govorio da nešto učinim a ja poslušao razum sve se izjalovilo
dakle mjesec dva sam primjećivao neke male stvari ... ne može se to objasniti.. najkonkretnije je bilo
npr :mrgreen: više nema mjesta na externom HD da mi skine s neta serije a prije je po 100 GB donosila :lol:
poruke bez smajlija :lol: pa i ono vec spomenuto uvjeravanje da je sve ok :mrgreen: nema vremena za razgovore preko telefona, nema je na chatu... kasni s odgovorom po 2-3 sata...

šta me ubijalo... bukvalno sam pogodio dan kada će prekinuti...... međutim desilo se 7 dana kasnije :-) :-)

naravno da se ranije počela pripremati za prekid i da me preboljela i samo je čekala pogodan trenutak za sebe... onda klasičnih 7 dana da se ne čujemo... da ima svoj mir
i kasnije se više nije javljala na telefon... a onda 2 e maila :mrgreen: i finito :)

uvijek sam govorio... možeš me na strijeljanje voditi... i sa lijepim riječima neću zamjeriti...
Truba

#91 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Truba »

pa normala...

bukvalno isto će mi i biti... sumnjam da ću izvući ikakve pouke :lol: :lol: :lol:
Truba

#92 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Truba »

fakat sam dosadan neću više :lol: :lol: :lol: :lol:
:)
Pikaboo

#93 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Pikaboo »

komi wrote:

pa normala...

bukvalno isto će mi i biti... sumnjam da ću izvući ikakve pouke :lol: :lol: :lol:
Ma kakvu pouku mozes izvuci? I sta da si ti nju ostavio kad si vidio sve ove signale prije nego je ona ostavila tebe? Nista ne dobijas,opet se isto napatis dok ne poravnis.Mozda ti ego bude malo manje povrijedjen,to je to....
piupiu

#94 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by piupiu »

komi wrote: emotivac
nažalost taj sam :roll: i proklinjem se zbog toga

prvo me ubijao način na koji se sve to dešavalo... negdje sam spomenuo kad god mi je instinkt govorio da nešto učinim a ja poslušao razum sve se izjalovilo
dakle mjesec dva sam primjećivao neke male stvari ... ne može se to objasniti.. najkonkretnije je bilo
npr :mrgreen: više nema mjesta na externom HD da mi skine s neta serije a prije je po 100 GB donosila :lol:
poruke bez smajlija :lol: pa i ono vec spomenuto uvjeravanje da je sve ok :mrgreen: nema vremena za razgovore preko telefona, nema je na chatu... kasni s odgovorom po 2-3 sata...

šta me ubijalo... bukvalno sam pogodio dan kada će prekinuti...... međutim desilo se 7 dana kasnije :-) :-)

naravno da se ranije počela pripremati za prekid i da me preboljela i samo je čekala pogodan trenutak za sebe... onda klasičnih 7 dana da se ne čujemo... da ima svoj mir
i kasnije se više nije javljala na telefon... a onda 2 e maila :mrgreen: i finito :)

uvijek sam govorio... možeš me na strijeljanje voditi... i sa lijepim riječima neću zamjeriti...
Ah, pa, da, uvijek je nacin najbitnija stvar, to napisah negdje maloprije. A, drugi je gubitak kontrole. Obicno u takvim slucajevima najbolje uraditi ono sto vecina nas ne radi -- reci, pa dobro, tako je kako je, hvala ti, haj' cao. I znas sta se desi? Ako ko ima zbog cega da se vrati, vrati se, a ako nema, obicno nastaju prijateljstva ili se zadrzi neki fini odnos, bez gorcine.
(ne)forumas

#95 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by (ne)forumas »

interNetsantno... ja ni sa jednom bivsom nisam ostao "prijatelj"
piupiu

#96 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by piupiu »

(ne)forumas wrote:interNetsantno... ja ni sa jednom bivsom nisam ostao "prijatelj"
A, s'ooooooooooooo? :D :razz: Nisam ja s njima "prijateljica", nego bas prijateljica, i to dobra, kao da imam gomilu brace. :-D
Zlata M.

#97 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Zlata M. »

(ne)forumas wrote:interNetsantno... ja ni sa jednom bivsom nisam ostao "prijatelj"
Posteno. :)
I sto bi ... ? Mislim, ako je zapelo, toliko ljudi na ovome svijetu ... cemu se lagati sa nekim kobajagiprijateljstvom ?!
( jer, jedno od tih dvoje ljudi garantovano laze sebe ... pa samim tim i onog drugog. :wink: )
Moguce je, dakako, ostvariti nekakav korektan odnos, nesto nalik prijateljstvu ... ali tek nakon sto prodje bol, nakon sto covjek rascisti sa samim sobom.
(ne)forumas

#98 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by (ne)forumas »

pa dobro za razliku od tebe, ja ne bi zivio u incestu :D
piupiu wrote:
A, s'ooooooooooooo? :D :razz: Nisam ja s njima "prijateljica", nego bas prijateljica, i to dobra, kao da imam gomilu brace. :-D
spreca

#99 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by spreca »

Zlata M. wrote:
I sto bi ... ? Mislim, ako je zapelo, toliko ljudi na ovome svijetu ... cemu se lagati sa nekim kobajagiprijateljstvom ?!
( jer, jedno od tih dvoje ljudi garantovano laze sebe ... pa samim tim i onog drugog. :wink: )
Moguce je, dakako, ostvariti nekakav korektan odnos, nesto nalik prijateljstvu ... ali tek nakon sto prodje bol, nakon sto covjek rascisti sa samim sobom.

ja mislim da oboje lazu jedno drugo,jer ipak se ne radi o posudjenih 5maraka i cekaju na sansu da opet neko nekog zahebe
piupiu

#100 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by piupiu »

Zlata M. wrote:
Ne kontam ja taj nacin razmisljanja. Provedes s nekim 10 godina, ali ne mozes zadrzati prijateljstvo koje bi vas ocigledno trebalo vezati bez obzira sto ste odlucili da krevet dijelite s nekim drugim u buducnosti?
Post Reply