mala škola zavođenja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Choban-Budala
Mozda bi Judzin mogao da odgovori kada je pravo vrijeme da je se uhvati za sisu? Judzin? Eugene? Eu?
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Prvo joj moras materi kupiti grisini...a caci fisek kospa, ili badema, sve zavisi da li ima ili nema zuba.Choban-Budala wrote:Mozda bi Judzin mogao da odgovori kada je pravo vrijeme da je se uhvati za sisu? Judzin? Eugene? Eu?
Koja legenda. Ne jebe to zivu silu. Sjeo u Zagrebu u auto, i 500 km tutanj, na Kobilju Glavu... .
Mogu samo misliti tripova u glavi, dok se je vozio, svako malo, dize mu se moral, umalo u jarak da se ne prevrnu...
Moj Jeudzene, da je ona meni tako, ja bih joj sav onaj jogurt i kefir, i sve u glavu, pa neka te ganja 15 stanica policijske uprave do Slavnoskog Broda, sta ti mogu? Ti si zasticen gradjanin Hrvatske, s odredjenim potrebama - kao svaki drugi coj'k. A ona s Kobilje Glave, da je birala - nebi dvoje djece o sisi joj capcalo, a ona ganjala frajere preko interneta. Nego si ti treb'o Judzin nju pitati - pos'to pasteta, da ti to namazes, s malo smetane povlake, i kraj price.
-
eugen-magic
e moj mujadine, očito sam trebao biti takav. ona je izgleda navikla na sirovine poput tebe. takvi bolje prolaze u ovom usranom svijetu. a ja očito ovdje ne spadam...Nosferatu wrote:Prvo joj moras materi kupiti grisini...a caci fisek kospa, ili badema, sve zavisi da li ima ili nema zuba.Choban-Budala wrote:Mozda bi Judzin mogao da odgovori kada je pravo vrijeme da je se uhvati za sisu? Judzin? Eugene? Eu?
Koja legenda. Ne jebe to zivu silu. Sjeo u Zagrebu u auto, i 500 km tutanj, na Kobilju Glavu... .
Mogu samo misliti tripova u glavi, dok se je vozio, svako malo, dize mu se moral, umalo u jarak da se ne prevrnu...
Moj Jeudzene, da je ona meni tako, ja bih joj sav onaj jogurt i kefir, i sve u glavu, pa neka te ganja 15 stanica policijske uprave do Slavnoskog Broda, sta ti mogu? Ti si zasticen gradjanin Hrvatske, s odredjenim potrebama - kao svaki drugi coj'k. A ona s Kobilje Glave, da je birala - nebi dvoje djece o sisi joj capcalo, a ona ganjala frajere preko interneta. Nego si ti treb'o Judzin nju pitati - pos'to pasteta, da ti to namazes, s malo smetane povlake, i kraj price.
-
eugen-magic
#80 Re: mala škola zavođenja
pa učim se ženka glavo da opet ne najebem.zena21 wrote:cek, cek.. zar ti nisi onaj sto te prevesla treba s kobilje glave... sto ti slaga za djecu, sto ti uze 50eVra, sto joj morade kupiti svijet, stapice nake za MAMUeugen-magic wrote:dakle, niko se nije rodio kao veliki zavodnik. kao i sve u životu i to se da naučiti.
ako ste bili neuspješni kod žena, nema razloga za paniku, sve se može naučiti.
i ja sam bio i ovo je razlog što sam i počeo ovu temu. želim svojim znanjem i iskustvom pomoći drugima. koliko ću uspjeti ne znam ali ako bar nekom pomognem bit će mi drago.![]()
![]()
![]()
![]()
e bas imas znanje![]()
-
peanuth
e te su po pravilu najgore..teletrader wrote:Sve je to lijepo fino ali sta ako doticna kazhe:Yamahalac wrote:ma momak je teoreticar veliki, ali sve mu je vec receno ovdjezena21 wrote: egzaktli maj point![]()
![]()
uspostavis kontakt ocima, vidis ima li hemije, uspostavis pricu neku, ako ti se svidja i vidis da imas prolaz ides dalje, poljubis je i kraj price, znas na cemu si, a ne pricati bajke i bajkice
"Nemoj Chobe ja sam postena zhenska"?
![]()
![]()
-
nausnica
#82 Re: mala škola zavođenja
Oči moje lijepe, gdje si bio do sad!!!eugen-magic wrote:dakle, niko se nije rodio kao veliki zavodnik. kao i sve u životu i to se da naučiti.
i ja sam bio i ovo je razlog što sam i počeo ovu temu. želim svojim znanjem i iskustvom pomoći drugima. koliko ću uspjeti ne znam ali ako bar nekom pomognem bit će mi drago.
Nauči nas svemu
- Salko sto je u vodu skako
#83 Re: mala škola zavođenja
ako ne uspijes javi mi onda cu ja poducavati mladezeugen-magic wrote:dakle, niko se nije rodio kao veliki zavodnik. kao i sve u životu i to se da naučiti.
i ja sam bio i ovo je razlog što sam i počeo ovu temu. želim svojim znanjem i iskustvom pomoći drugima. koliko ću uspjeti ne znam ali ako bar nekom pomognem bit će mi drago.
ps. o zavodjenju znam sve
-
eugen-magic
ha, da znaš skako bi na žene a ne u vodu.

- mali Ninja
ja sam stigo do skiciranja na papir, evo sjedim na sred sobe a oko mene hrpa papira nikako nemogu da skiciram ono kako bi ja to voliolampard wrote:ma sto lik prestade pisat ja taman zasuko rukave, a svaka mu je bome bila zlata vrijedna
eugen-magic wrote:ha, da znaš skako bi na žene a ne u vodu.![]()
![]()
najlaksi nacin zavodjenja je zenu pozvati u shopping
tako to ja ja radim i nijedna me jos nije odbila

a ako ne voli shopping onda je pozoves na online shopping i odes kod nje kuci
meni to dodje jos jednostavnije

- Amazonka27
pitt wrote:kakve ti to penzionerke zavodis salkaneSalko sto je u vodu skako wrote:a ako ne voli shopping onda je pozoves na online shopping i odes kod nje kucimeni to dodje jos jednostavnije
![]()
:D:D
ma koja ne voli shoping
- Amazonka27
nego mushki...hajde vi nama otkrijte tajnu
ja ne pamtim kad sam cula da je neki muskarac prisao nekoj djevojci u kafani...i ako pridje....on je vec dobro pjan...tako da je to odma out. ja sam izletila iz duge veze...pa mi je malo i peglativno to citavo-vecernje fokusiranje na osobu X i smekanje... i nikom nista. U cemu je problem? Mozda bi bila dobra tema...kako shmeknuti i pokupiti frajera u kafani...al nasunica ce pomisliti da je kopiram...pa hajmo...dajte jaranske savjete bez vulgarnih scenarija...nego ono rega, nivo, kultura... 
- Amazonka27
dobro je sve dok nesto drugo ne kasninausnica wrote:Šta je prva lekcija? Kasnim, pa zato
-
Homer_Simpson
Joj River,nekako mi Dell-Boy pred ocima dok ovo citam...River_isle wrote:ja mislila radim sve kako treba, odo trazit gdje sam kiksala![]()
a uuu pa ovo nidZe veze sa temom - mislim na izlaganja mladog eugena, savijet za zavodjenje: probaj na vise vrata pa neka ce se otvoriti???
mislim da je neko povrijedjen i da nastavlja krivim putom.
evo da ti zena kaze:
primjer no1.
kafic, puno ljudi, ti za sankom, ona s prijateljicama
1.uspostavis kontakt ocima i zakljucis da li je pristup slobodan (zadrzala je pogled na tebi jedan od znakova)
2.ako je smoker pridjes i zapalis joj cigaretu konstantno gledajuci ju u oci (pogledaj u sise i da si princ William nemas kartu za dalje)
3. potom malo odstupi, ne gledaj nju ali ni druge zene oko sebe ili to cini tako da ona ne primijeti (postat ce zainteresirana i onda ce ona tebe traziti u masi)
4. ponudi je picem, nispoto ne salji bez njezina pristanka
5. kad konobar obavi svoj dio posla, pridji i zahvali joj se sto je prihavatila pice od tebe - mislim da uspjeh nece izostati barem da broj telefona dobijes.
sta kazete zene, bil prosao kod vas
To pice,tamo-amo ... ofirno...
-
nausnica
Amazonka27,
kad vidiš nekoga ko ti se sviđa, slobodno mu priđi i reci da bi željela da se upoznate. Pružiš mu ruku, gledaš ravno u oči, kažeš svoje ime, malo proćakulate, i to je to. Osjetićete i ti i on ima li svrhe da nastavljate razgovor. Ne prilaziš mu da ga pokupiš već da uspostavite kontakt, čisto kao dva živa bića od krvi i mesa, sa svim svojim vrlinama i manama. Skontaš kako teče razgovorčić i u svakom slučaju, ako ti se i ne svidi, bar si ubila malo monotonije i začinila svakodnevnicu večernjeg izlaska, i upoznala novo ljudsko biće.
Može biti malo nezgodno ako previše budeš o tome razmišljala izgubićeš hrabrost, zato slobodno reagiraj na prvu ili drugu. Ne čekaj previše jer što više budeš razmišljala, teže će ti biti. Istina je da muškarci vole žene sigurne u sebe koje znaju šta hoće, i koje se jednostavno dodju upoznati. Ako je frajer papak i pomisli da si zbog toga laka roba, svakako je kreten i ne treba ti ionako. Većini će biti drago, i čak i da ništa ne bude između vas, uvijek postoji mogućnost da (p)ostanete dobri i iskreni prijetelji.
kad vidiš nekoga ko ti se sviđa, slobodno mu priđi i reci da bi željela da se upoznate. Pružiš mu ruku, gledaš ravno u oči, kažeš svoje ime, malo proćakulate, i to je to. Osjetićete i ti i on ima li svrhe da nastavljate razgovor. Ne prilaziš mu da ga pokupiš već da uspostavite kontakt, čisto kao dva živa bića od krvi i mesa, sa svim svojim vrlinama i manama. Skontaš kako teče razgovorčić i u svakom slučaju, ako ti se i ne svidi, bar si ubila malo monotonije i začinila svakodnevnicu večernjeg izlaska, i upoznala novo ljudsko biće.
Može biti malo nezgodno ako previše budeš o tome razmišljala izgubićeš hrabrost, zato slobodno reagiraj na prvu ili drugu. Ne čekaj previše jer što više budeš razmišljala, teže će ti biti. Istina je da muškarci vole žene sigurne u sebe koje znaju šta hoće, i koje se jednostavno dodju upoznati. Ako je frajer papak i pomisli da si zbog toga laka roba, svakako je kreten i ne treba ti ionako. Većini će biti drago, i čak i da ništa ne bude između vas, uvijek postoji mogućnost da (p)ostanete dobri i iskreni prijetelji.
- lady midnight
pinkzelena wrote:
je li ovo ona gura ovaj grudnjak nogom pod krevet da se ne vidi da je push-up
-
kozmopolitanac
kod zena ti je najvaznije da imas samopuzdanje, da si opusten, da postavljas prava pitanja i da je gledas u oci. ako si duhovit to pomaze.