kad cemo mi vise graditi autoput??????????
-
basta sljezove boje
#79 Re: kad cemo mi vise graditi autoput??????????
gradimo, jarane, u mjesecu Limburgubosnia1990 wrote:kad cemo mi gradit autoputcak albanija gradi autoput u duzini od 120 km!!!! Hrvatska skoro svaki dan otvori nove dionice mi za jednu godinu napravimo jadni 8km pa se falimo jadno!!!!!
- sekiracija
Stanite gospodo!
Prije vec pocnemo graditi autoput kroz BiH ja predlazem da se dogovorimo oko tolarine.
Ako ce biti tri tolarine na jednom autoputu onda nam je bolje da poradimo na carobnoj formuli kako aktivirati leteci cilim.
Siguran sam da cemo tako prije postici efikasan prevoz .
Prije vec pocnemo graditi autoput kroz BiH ja predlazem da se dogovorimo oko tolarine.
Ako ce biti tri tolarine na jednom autoputu onda nam je bolje da poradimo na carobnoj formuli kako aktivirati leteci cilim.
Siguran sam da cemo tako prije postici efikasan prevoz .
-
Majstorinho
Ja mislim da cemo graditi auto-put kad na vrbi zasvrbi.
-
bosnia1990
Naplatne Kucice jucer uslikao jedan sa Sarajevo Construction

- Comrad
Saopcenje za javnost
Nakon jutarnje kafe od 8h do 12h, clanovi predsjednistva, na pauzi izmedju kafe i rucka, su odlucili da uzmu dvd Peti element od Bruce Willisa i da odu kod Harisa, koji je upravo dobio dvd uredjaj sa super surround 5.1 ozvucenjem iz Malezije. Nakon pregledavanja pomenutog filma odluceno je da BiH ne trebaju autoputevi i da ce se sva finansijska sredstva preusmjeriti za izgradnju pogona u Vogosci koji ce biti zaduzen za izgradnju letecih automobila. U prilogu je dostavljena slika prvog modela Ikar 3.2.

-
muthafuca
mi smo izgubili svaku trku sa evropom i svijetom, da su nasi pametni ko sto nisu bilo bi im dovoljno da samo se zadovolje naplatnim kucicama i naplacuju putarinu... samo laganini nek kazu "ovo je nas najbolji autoput" i vozdra mala raja... hrvati su za 4 god. "prosarali" hrvatsku uzduz i poprijeko autoputevima (jer su igraci)...bosnia1990 wrote:Naplatne Kucice jucer uslikao jedan sa Sarajevo Construction
prednost negradnje auto-puta u BiH:
-zavrsit ce se kad svjetske rezerve nafte budu svedene na 2l i to u nekom muzeju i institutu za izucavanje drevnih civilizacija
-sa zavrsenih 50 km puta (sto ce biti za oko 2-3 god) ce naplacivati i stvorice guzvu na sporednim putevima
-dok se ostatak dionica gradi gradjani ce opet morati i placati putarinu i unistavati svoje vozilo po makadamu