policajac istukao srednjoskolca
- cyprus
Eh, sad mi ne znamo šta je dotični uradio pa ga ovaj polismen vako izmlatio. Vjeruj da je moguće da je u ovom slučaju to vjerovatno bilo pretjerano, ali nevjerovatno mi je glupa priča da policajac ne smije nikog udariti. Tamo gdje se zasluži, vjerujem da policija treba itekako udarat. A i ove razne generalizacije nad policajcima koje su se mogle pročitati ovdje, stvarno me fasciniraju. 
-
BISCANIN2
Ruke mu se pozlatile , kamo sreće da je više ovakvih slučajeva , NAŠA OMLADINA SVEGA IMA OSIM DOBRA DEGENEKA A TO IM OČIGLEDNO FALI .
Jaran mi je prof u mašinskoj školi priča da nema dana kad polcija ne intervenira , još kad dođu učenici ih kroz prozore provociraju .
Neka ,neka .
Jaran mi je prof u mašinskoj školi priča da nema dana kad polcija ne intervenira , još kad dođu učenici ih kroz prozore provociraju .
Neka ,neka .
-
bestseler
Ja SVAKAKVIH misljenja
- Policajac kada inervenira u nekoj situaciji MORA biti u paru
- Policajac ne SMIJE upotrijebiti SILU osim ako nije ugrozen on ili njegov kolega
- Policajac ako je u sluzbi NOSI uniformu i ISKAZNICU
- Policajac ako nije u sluzbi NE SMIJE nositi uniformu ( podrazumjeva se da je u sluzbi ako ide na posao i ako se vraca sa posla - odredjeno vrijeme)
Btw - BOLJE JE NE ISTUCI 100 krivih NEGO 1 ISPRAVNOG.
- Policajac kada inervenira u nekoj situaciji MORA biti u paru
- Policajac ne SMIJE upotrijebiti SILU osim ako nije ugrozen on ili njegov kolega
- Policajac ako je u sluzbi NOSI uniformu i ISKAZNICU
- Policajac ako nije u sluzbi NE SMIJE nositi uniformu ( podrazumjeva se da je u sluzbi ako ide na posao i ako se vraca sa posla - odredjeno vrijeme)
Btw - BOLJE JE NE ISTUCI 100 krivih NEGO 1 ISPRAVNOG.