ili si jedan od ovih nasih "strucnjaka" (direktora, predsjednika klubova) koji trenere mijenjaju jer im se vise ne svidjaju
niko brate nije, u istoriji, napravio ekipu u pet utakmica niti ce ikad, a to si trebo znati i prije dok smo na srecu pobjedjivali, al eto sad si sazno...........
doduse niko je nece ovde napravit ni za 30 utakmica dok je ovaj savez tu gdje jest...
ne znaju organizovat carter let, nego igraci idu na utakmice redovnom linijom kao da je 1970. godina. cekaju po cetri sata presjedanje na nekim bjelosvjetski aerodromima u svetom dresu (trenerci) tvoje i moje reprezentacija da sluze kao sprdancija ove zemlje,
ne znaju se uvezat pa online ponudit da prodaju dresove (sta je online?) po 80 eura, nek je zarada po 20 eura po dresu, pogledaj koliko je dijaspore pa sracunaj ako svaki 2000 - ti kupi jedan. i legei bi bilo drago vjeruj mi, mozda bi ih cak i pogurali...
ne znaju radit marketing nego je sve "znamo se hocel te sta dat. hej mi smo reprezentacija ba",
ligu su nam, ne upropastili, nego je napravili najvecom sprdancijom u istoriji fudbalske igre,
ne znaju stat' ni sekunde iza strucnog staba i njegovih odluka, prozivaju ih mahalski kada odu posjetit igrace ( na pocetku naravno nisu jer su im trebali da ih izvade), vade se na muzurovicu za ove potpisnike, lazu novinarima, novinari im puse da mogu u svojim selima pokazat slike sa henryem i vierom (dozivio licno)........
neuvezani su, sluzbe saveza nista ne rade osim sto trose, skontaju se samo da zajedno sijedu kada pritisak javnosti bude toliki da ne mogu vise pa onda takvima ko ti pricaju price, postavlju nove selektore i pricaju o novim kvalifikacijama...
nova fora je strani selektor
E da vidim i tu budalu i ako uopste dodje koliko ce izdrzat i kakvi ce mu rezultati bit........
a tebi se ne svidja muzurovic? e moj ti...
muzurovic nam je najmanji problem vjeruj meni. on je samo vrh ledenog brijega......
uzdravlje...