Biste li lažirali kvar auto motora?
- Amazonka27
_ambasadore...ja sam mislila da si ti heterosexualac...nadam se da je to samo prijateljski rucak...i provuci ispod noge...i bismilom....
- Amazonka27
mora da je _ambasador lazirao kasnjenje na bus...i natrpo kamenja u torbe pa trckarao od stanice do stanice....dok ga nausnica nije pokupila...i primila u svoj mali topli dom...
-
obuca
pa to se ti tjesi da bi al dzaba ti. idi meljaj se lubenicomnausnica wrote:Naravno da bimima wrote:Nije valjda da mislis da bi neka od nas sa tobom popila i casu vode???????????. Vi zapravo želite biti kao ja
![]()
, ali s obzirom da ne vidite svoje greške, zbog istih i ne možete napredovati
![]()
.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
nausnice pokazi im pravi putnausnica wrote:Naravno da bimima wrote:Nije valjda da mislis da bi neka od nas sa tobom popila i casu vode???????????. Vi zapravo želite biti kao ja
![]()
![]()
.
- Amazonka27
nausnica wrote:Naravno da bimima wrote:Nije valjda da mislis da bi neka od nas sa tobom popila i casu vode???????????. Vi zapravo želite biti kao ja
![]()
![]()
.
joj da znas da bi voljela...da i aj malo budem rahat s pameti....sto bi narod rekao...ni brige ni pameti...ojha