FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bl_ManiaC
stochar wrote:Susret je na stadionu Asim Ferhatović Hase, pred oko 800 gledalaca, sudio Almir Alijagić iz Bihaća.
sto ti je luksuz: kupis kartu i imas 44 stolice na raspolaganju, pa sjedi gdje god hoces...
HEHE,potpisujem
-
Majstorinho
Sta je plavi? Zamolio bi vas da pogledate veceras poslije dnevnika ako bude izvjestaj sa koseva, cist penal koji je sudija svirao za sarajevo. Nemojte da svirate tu neke vase nebuloze.
3 boda su najvaznija, a jos je vaznije da je napokon zabio Admir Rascic!
- van Basten
da, uvijek će se pojaviti zli jezici kad se penal svira u 90 minuti +/- 3 minute...eno nešto se iz Slobode i bune... ali postoji razlika između ovog penala i oni smijurija koje su se svojedobno ( u doba Brkovićevih torbi tačnije) svirali Želji - ovaj jučerašnji je čist kao suza...
Činjenica je da nije bilo nikakve potrebe da igrač Slobode igra rukom, ali samo on je kriv za svoju glupost a ne sudija (koji je btw bio očajan i uopšte nije štitio igrače Sarajeva od divljačkih startova)ili Sarajevo.
alaim je još jednom pokazao da je ako ne najveće a onda među tri najveća zla koja trenutno pogađaju naš klub.
Činjenica je da nije bilo nikakve potrebe da igrač Slobode igra rukom, ali samo on je kriv za svoju glupost a ne sudija (koji je btw bio očajan i uopšte nije štitio igrače Sarajeva od divljačkih startova)ili Sarajevo.
alaim je još jednom pokazao da je ako ne najveće a onda među tri najveća zla koja trenutno pogađaju naš klub.
-
Ali_G
Nijedan klub na svojim dresovima ne nosi zastavu svoje zemlje, osim Talijana kojima to znaci da je ta ekipa osvojila prvenstvo. Medjutim u citavoj prici je to nebitno, nek nosi ko sta hoce. Ne bi me cudilo da komsijama niko nije ni ponudio ugovor, vec da su se preko svog provjerenog novinara Ligate oprali za nesposobnost. Da ne zaboravimo da su informacije za nakaradni clanak pristigle iz povjerljivog izvora iz uprave.
A fudbalski strucnjaci nek veceas pogledaju oonu emisiju o ligi pa nek onda nesto komentarisu u vezi penala i ostalog.
A fudbalski strucnjaci nek veceas pogledaju oonu emisiju o ligi pa nek onda nesto komentarisu u vezi penala i ostalog.
-
Majstorinho
Braco pitari. Naredno gostovanje idemo u DODIKGRAD. Laktaši... Nisam optimista... 
-
ManiacSA
Cist penal??? Jel jos uvijek to tvrdis nakon sto smo svi veceras vidjeli da nije bio penal NIKAD! Pa cak i onaj glupan od ''strucnjaka'' kaze da nije bio penal.Majstorinho wrote:Sta je plavi? Zamolio bi vas da pogledate veceras poslije dnevnika ako bude izvjestaj sa koseva, cist penal koji je sudija svirao za sarajevo. Nemojte da svirate tu neke vase nebuloze.
-
vjecnobordo
Hajed sto je onaj glupan od "strucnjaka" rekao da nije bio penal al' zar ni vi niste uspjeli vidjeti da je lopta covjeka pogodila u ruku??? Kaže onaj uhljup:"Nije igro namjerno, nije imo vremena izmaći", pa sta da je skino loptu na liniji, nije namjerno i ne treba sviratti. joj glupana. A ni ono za Lukavicu nije fino reko, drugi penal vala nebi svirao ni Dr. Merk, a on nesto izvodi.ManiacSA wrote:Cist penal??? Jel jos uvijek to tvrdis nakon sto smo svi veceras vidjeli da nije bio penal NIKAD! Pa cak i onaj glupan od ''strucnjaka'' kaze da nije bio penal.Majstorinho wrote:Sta je plavi? Zamolio bi vas da pogledate veceras poslije dnevnika ako bude izvjestaj sa koseva, cist penal koji je sudija svirao za sarajevo. Nemojte da svirate tu neke vase nebuloze.
-
Majstorinho
Žali se disciplinskoj komisijiManiacSA wrote:Cist penal??? Jel jos uvijek to tvrdis nakon sto smo svi veceras vidjeli da nije bio penal NIKAD! Pa cak i onaj glupan od ''strucnjaka'' kaze da nije bio penal.Majstorinho wrote:Sta je plavi? Zamolio bi vas da pogledate veceras poslije dnevnika ako bude izvjestaj sa koseva, cist penal koji je sudija svirao za sarajevo. Nemojte da svirate tu neke vase nebuloze.
- Topla voda
pa vidjel ti u mostaru prvi i cetvrti gol,kakve je primio?
jos smo sretni sto on brani a ne fejzic,koji je,izmedju ostalog, u travniku imao jedan sut na gol, s 35 metara ,a mi zijanili 1-0.
ono najgore da ne pominjem.
pa nasa 2 golmana u 20 utakmica primise 31 gol.
od toga najmanje 20 golova je posljedica katastrofalnih gresaka i losih reakcija njih dvojice i to su oni golovi tipa "ovo bi ja odbranio","vidi alaima budale","kako ovo primi,debil"
da nam je cestit golman ,koji u 20 tekmi bude krivac za recimo 5 golova,velika bi razlika i u rezultatima i u bodovima bila.
a s obzirom da je alaimu tek 26 godina...ocito je da smo prisiljeni da ga gledamo do okoncanja karijere..znaci do 2017 godine
jos smo sretni sto on brani a ne fejzic,koji je,izmedju ostalog, u travniku imao jedan sut na gol, s 35 metara ,a mi zijanili 1-0.
od toga najmanje 20 golova je posljedica katastrofalnih gresaka i losih reakcija njih dvojice i to su oni golovi tipa "ovo bi ja odbranio","vidi alaima budale","kako ovo primi,debil"
da nam je cestit golman ,koji u 20 tekmi bude krivac za recimo 5 golova,velika bi razlika i u rezultatima i u bodovima bila.
a s obzirom da je alaimu tek 26 godina...ocito je da smo prisiljeni da ga gledamo do okoncanja karijere..znaci do 2017 godine
-
shadow
Krme debelo nikad otici nece, betoniro je svoju poziciju i glavni je buntovnik i pokretac raznih hajki u klubu...on shatro neki vjernik?
to je najveca djoncina koju sam ikad upoznao, nula od covjeka, bjednik pravi! Skratio je mnogima zivote, ne znam kako uopste moze spavati jebo ga efendija ceric koji mu cuva ledja u guzove one debele 
- shana_majka
Jezik pregriz'oTopla voda wrote:pa vidjel ti u mostaru prvi i cetvrti gol,kakve je primio?
@shadov, mozda ga "talne" Emiratima, nikad se ne zna
- gol-man
shadow wrote:Krme debelo nikad otici nece, betoniro je svoju poziciju i glavni je buntovnik i pokretac raznih hajki u klubu...on shatro neki vjernik?to je najveca djoncina koju sam ikad upoznao, nula od covjeka, bjednik pravi! Skratio je mnogima zivote, ne znam kako uopste moze spavati jebo ga efendija ceric koji mu cuva ledja u guzove one debele
Sjecate li se vi utakmice protiv Besiktasa i 2-2 dole ? Tad je branio Krak u Turskoj. A na utakmici u sarajevu odjednom je branio Alaim
- nidje_veze
Nemojte zezat,imate golmana evropske klase-reprezentativca!!! 
-
testament
Šta ćeš stoko,luksuz u skladu sa renomeom kluba,u vas 700 gledalaca kupite kartu i imate 6 STOLICA NA RASPOLAGANJUstochar wrote:Susret je na stadionu Asim Ferhatović Hase, pred oko 800 gledalaca, sudio Almir Alijagić iz Bihaća.
sto ti je luksuz: kupis kartu i imas 44 stolice na raspolaganju, pa sjedi gdje god hoces...
-
Skoro
testament wrote:Šta ćeš stoko,luksuz u skladu sa renomeom kluba,u vas 700 gledalaca kupite kartu i imate 6 STOLICA NA RASPOLAGANJUstochar wrote:Susret je na stadionu Asim Ferhatović Hase, pred oko 800 gledalaca, sudio Almir Alijagić iz Bihaća.
...i jos te pasce kadkad zaganja po 'tribinama'
- Topla voda
ma ja sam ubijedjen da je nas u ovoj sezoni sjebo mucho.
sto se tice svih ataka na upravu...ja sam zadovoljan njihovim radom.
sto se tice trenera..takodje sam zadovoljan.
sto se tice igraca...oni bolje ne mogu...ovo im je limit,zadovoljan sam.
ono sto nam je zeznulo sezonu je odvodjenje obuce i ihtijarevica pred pocetak prvenstva.
takodje, ako se pogleda da smo dali za 15-20 milja dolara ihtijarevica,te da je mucho otjero emira u paketu s visocakom,te da nije doveo apsolutno nikoga...onda su ovi rezultati ocekivani.
osnovna greska je bila sto nismo doktora doveli,kad je otiso visocak i sto nismo odbranu pojacali s jos jednim stoperom .
meni je ok ,ako je umjesto emira morao dobit minutazu neko mlad,kao handzic.
al nije ok da ti kreator igre uci igrati u FKS(dzakmic,janjos),nego na tu poziciju dovodis gotovog igraca.a na tu se poziciju(jer ovi klinci nisu taj kvalitet) nasilno gura grujic..i to nije i ne moze izaci na dobro.
sto se tice svih ataka na upravu...ja sam zadovoljan njihovim radom.
sto se tice trenera..takodje sam zadovoljan.
sto se tice igraca...oni bolje ne mogu...ovo im je limit,zadovoljan sam.
ono sto nam je zeznulo sezonu je odvodjenje obuce i ihtijarevica pred pocetak prvenstva.
takodje, ako se pogleda da smo dali za 15-20 milja dolara ihtijarevica,te da je mucho otjero emira u paketu s visocakom,te da nije doveo apsolutno nikoga...onda su ovi rezultati ocekivani.
osnovna greska je bila sto nismo doktora doveli,kad je otiso visocak i sto nismo odbranu pojacali s jos jednim stoperom .
meni je ok ,ako je umjesto emira morao dobit minutazu neko mlad,kao handzic.
al nije ok da ti kreator igre uci igrati u FKS(dzakmic,janjos),nego na tu poziciju dovodis gotovog igraca.a na tu se poziciju(jer ovi klinci nisu taj kvalitet) nasilno gura grujic..i to nije i ne moze izaci na dobro.
- manijak1