ZVEZDA vs BAYERN
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Eomer
Zvezda bila bolja. Nisu imali sreće pred kraj, pali psihički, to je dovelo do poraza. Nadam se da je napokon isplaćena zadnja rata duga za Augentalerov gol 1991. Napred Zvezdo! Sinovi, jeste li vidjeli šta je Marakana. Ovi lokalni pljuvači mogu samo da gledaju kako se navija i voli klub... 
- saviola
Eomer wrote:Zvezda bila bolja. Nisu imali sreće pred kraj, pali psihički, to je dovelo do poraza. Nadam se da je napokon isplaćena zadnja rata duga za Augentalerov gol 1991. Napred Zvezdo! Sinovi, jeste li vidjeli šta je Marakana. Ovi lokalni pljuvači mogu samo da gledaju kako se navija i voli klub...
da, upravo to. nije mi nimalo krivo kad se sjetim kako smo '91. prosli u finale. prvo volfartova stativa, pa onda one nevjerovatne greske jednog augenthalera i aumana. to ne mozemo kompenzirati ni sa 5 ovakvih utakmica
-
peanuth
Zvezda bila bolja,a Bayern pobjedio.Eomer wrote:Zvezda bila bolja. Nisu imali sreće pred kraj, pali psihički, to je dovelo do poraza. Nadam se da je napokon isplaćena zadnja rata duga za Augentalerov gol 1991. Napred Zvezdo! Sinovi, jeste li vidjeli šta je Marakana. Ovi lokalni pljuvači mogu samo da gledaju kako se navija i voli klub...
Budimo realni ne mogu se poredit ove dvije ekipe.Bayern je ipak Bayern
FcBayern Stern des Südens, du wirst niemals untergehen
-
Eomer
Teren je isti za Bajern i za Zvezdu. Ili je Zvezda dva puta vodila IZ IGRE na nekom drugom stadionu?? Ne mogu se porediti, NA PAPIRU. Ali sinoć su to bile VRLO uporedive ekipe.peanuth wrote:Zvezda bila bolja,a Bayern pobjedio.Eomer wrote:Zvezda bila bolja. Nisu imali sreće pred kraj, pali psihički, to je dovelo do poraza. Nadam se da je napokon isplaćena zadnja rata duga za Augentalerov gol 1991. Napred Zvezdo! Sinovi, jeste li vidjeli šta je Marakana. Ovi lokalni pljuvači mogu samo da gledaju kako se navija i voli klub...Nema smisla.utakmica se igra 90 + koji minut i na kraju pobjede svabe
i to bez 5 standardnih..A ja, vidjeli smo sta je Marakana.Teren *urcu ne valja.Htjeli su da otkazu utakmicu zbog Terena.I to je razlog sto je Bayern "samo" dao 3 Gola.
U ostalom, Evo ti Hicfeldova izjava:
A evo i Van Bomelove izjave.Čestitke idu i na račun Crvene zvezde i Bajerna. Igrači su odigrali težak meč, po izuzetno teškom terenu. Nismo dobro kontrolisali igru i imali smo dosta loših pasova. Zvezda je bila sjajan i motivisan protivnik. Ovo je bila utakmica u kojoj nije trebalo da bude poraženih. Zvezda nije zaslužila poraz i za nju ništa nije izgubljeno jer su Braga i Bolton odigrali 1:1. Radovao sam se dolasku u Beograd posebno zbog atmosfere. Tokom ove sezone nikada nismo bili bliži porazu nego danas," bili su prvi utisci trenera Bajerna Otmara Hicfelda posle pobede u Beogradu.
On je, usput, budi rečeno, dobio po nosu na Marakani i sa Svojim PSV, kad je Zvezda slavila sa 3:2, prije dvije sezone..."Bilo je važno doći do pobede. Nismo igrali dobro, ali je teren bio loš. Nije dobro igrala ni Zvezda, ali mislim da su oni zaslužili najmanje jedan bod. Mi smo imali sreće da postignemo gol u poslednjem minutu i pobedimo. U finišu smo dali dva gola iz prekida, jer je loš teren sprečio da igrom dođemo do pogotka. Sve u svemu, srećan sam što smo pobedili, a smatram da je Zvezda zaslužila više", izjavio je za B92 Mark van Bomel.
-
incognito071
Eomer wrote:Teren je isti za Bajern i za Zvezdu. Ili je Zvezda dva puta vodila IZ IGRE na nekom drugom stadionu?? Ne mogu se porediti, NA PAPIRU. Ali sinoć su to bile VRLO uporedive ekipe.peanuth wrote:Zvezda bila bolja,a Bayern pobjedio.Eomer wrote:Zvezda bila bolja. Nisu imali sreće pred kraj, pali psihički, to je dovelo do poraza. Nadam se da je napokon isplaćena zadnja rata duga za Augentalerov gol 1991. Napred Zvezdo! Sinovi, jeste li vidjeli šta je Marakana. Ovi lokalni pljuvači mogu samo da gledaju kako se navija i voli klub...Nema smisla.utakmica se igra 90 + koji minut i na kraju pobjede svabe
i to bez 5 standardnih..A ja, vidjeli smo sta je Marakana.Teren *urcu ne valja.Htjeli su da otkazu utakmicu zbog Terena.I to je razlog sto je Bayern "samo" dao 3 Gola.
U ostalom, Evo ti Hicfeldova izjava:A evo i Van Bomelove izjave.Čestitke idu i na račun Crvene zvezde i Bajerna. Igrači su odigrali težak meč, po izuzetno teškom terenu. Nismo dobro kontrolisali igru i imali smo dosta loših pasova. Zvezda je bila sjajan i motivisan protivnik. Ovo je bila utakmica u kojoj nije trebalo da bude poraženih. Zvezda nije zaslužila poraz i za nju ništa nije izgubljeno jer su Braga i Bolton odigrali 1:1. Radovao sam se dolasku u Beograd posebno zbog atmosfere. Tokom ove sezone nikada nismo bili bliži porazu nego danas," bili su prvi utisci trenera Bajerna Otmara Hicfelda posle pobede u Beogradu.On je, usput, budi rečeno, dobio po nosu na Marakani i sa Svojim PSV, kad je Zvezda slavila sa 3:2, prije dvije sezone..."Bilo je važno doći do pobede. Nismo igrali dobro, ali je teren bio loš. Nije dobro igrala ni Zvezda, ali mislim da su oni zaslužili najmanje jedan bod. Mi smo imali sreće da postignemo gol u poslednjem minutu i pobedimo. U finišu smo dali dva gola iz prekida, jer je loš teren sprečio da igrom dođemo do pogotka. Sve u svemu, srećan sam što smo pobedili, a smatram da je Zvezda zaslužila više", izjavio je za B92 Mark van Bomel.
Hahahah
5 komada eeeee, peeeeeet!!
hahaha cuj dobio 3-2 po nosu
-
peanuth
Da se ne zezam oko posta.moji odgovori su CRNI
usput,ovo mu je druga sezona u Bayernu,prije toga je ja mislim igrao jednu za Barcu tako da ne vjerujem da je prije dvije sezone sa PSV izgubio u Beogradu..
Njega nisam slusao..aliEomer wrote: Teren je isti za Bajern i za Zvezdu. Ili je Zvezda dva puta vodila IZ IGRE na nekom drugom stadionu?? Ne mogu se porediti, NA PAPIRU. Ali sinoć su to bile VRLO uporedive ekipe.
Nije tacno.Zvezda igra na tom Stadionu stalno,znaci njima je normalno da igraju na onoj njivi dok ovi se moraju na to da priviknu.To je jedini razlog da su bili "uporedivi".Dok rezultat kaze da je Bayern bolji
U ostalom, Evo ti Hicfeldova izjava:Bas sam gledao sta Hitzfeld prica,ovo nije rekao.Posebno ovo radovanje..Kako znam svabe,za njih je bezze da moraju da igraju na nekoj njivi na nekom balkanu..ali eto mozda on na ZDF jedno prica a negdje drugo nesto peto..Čestitke idu i na račun Crvene zvezde i Bajerna. Igrači su odigrali težak meč, po izuzetno teškom terenu. Nismo dobro kontrolisali igru i imali smo dosta loših pasova. Zvezda je bila sjajan i motivisan protivnik. Ovo je bila utakmica u kojoj nije trebalo da bude poraženih. Zvezda nije zaslužila poraz i za nju ništa nije izgubljeno jer su Braga i Bolton odigrali 1:1. Radovao sam se dolasku u Beograd posebno zbog atmosfere. Tokom ove sezone nikada nismo bili bliži porazu nego danas," bili su prvi utisci trenera Bajerna Otmara Hicfelda posle pobede u Beogradu.
A evo i Van Bomelove izjave.On je, usput, budi rečeno, dobio po nosu na Marakani i sa Svojim PSV, kad je Zvezda slavila sa 3:2, prije dvije sezone..."Bilo je važno doći do pobede. Nismo igrali dobro, ali je teren bio loš. Nije dobro igrala ni Zvezda, ali mislim da su oni zaslužili najmanje jedan bod. Mi smo imali sreće da postignemo gol u poslednjem minutu i pobedimo. U finišu smo dali dva gola iz prekida, jer je loš teren sprečio da igrom dođemo do pogotka. Sve u svemu, srećan sam što smo pobedili, a smatram da je Zvezda zaslužila više", izjavio je za B92 Mark van Bomel.
usput,ovo mu je druga sezona u Bayernu,prije toga je ja mislim igrao jednu za Barcu tako da ne vjerujem da je prije dvije sezone sa PSV izgubio u Beogradu..
- saviola
peanuth wrote:Da se ne zezam oko posta.moji odgovori su CRNI
Eomer wrote: Teren je isti za Bajern i za Zvezdu. Ili je Zvezda dva puta vodila IZ IGRE na nekom drugom stadionu?? Ne mogu se porediti, NA PAPIRU. Ali sinoć su to bile VRLO uporedive ekipe.Njega nisam slusao..ali
Nije tacno.Zvezda igra na tom Stadionu stalno,znaci njima je normalno da igraju na onoj njivi dok ovi se moraju na to da priviknu.To je jedini razlog da su bili "uporedivi".Dok rezultat kaze da je Bayern bolji
U ostalom, Evo ti Hicfeldova izjava: Bas sam gledao sta Hitzfeld prica,ovo nije rekao.Posebno ovo radovanje..Kako znam svabe,za njih je bezze da moraju da igraju na nekoj njivi na nekom balkanu..ali eto mozda on na ZDF jedno prica a negdje drugo nesto peto..
A evo i Van Bomelove izjave. On je, usput, budi rečeno, dobio po nosu na Marakani i sa Svojim PSV, kad je Zvezda slavila sa 3:2, prije dvije sezone...
ti nemas pojma o zivotu. igrao je na marakani za PSV, znam jer sam ga vidio
-
incognito071
saviola wrote:kako ste jadni...![]()
samo mi nije jasno kako vas se nije sramota javljati. zvezda je tad pobjedila PSV-a koji je te godine ispao u polufinalu od milana i to nesretno...
a gdje su vasi klubovi, koga ste vi pobjedili i izbacili?
halo neupuceni...citaj malo sta pishem....5-0 u eindhovenu, peeet, eeeeeej!!!
-
mostarac
Jesi ti dobar majke ti? Zvezda je igrala ocajno, kao i drugi tim Bayerna, koji je ipak kad je trebalo davao golove. Dosli su po nulu, a vratili se sa punim plijenom.gbojan2004 wrote:Sjajna atmosfera,jos bolja igra crveno-bijelih sve do 85. minuta kad na snagu stupa balkanski sindrom.Svaka cast Crvenoj Zvezdi bila je ravnopravan protivnik mocnom Bajernu.
A ovima sto se javljaju po sistemu da komsiji crkne krava mogu samo da ih pitam nesto.
S kim su veceras igrali Zeljo i Sarajevo???![]()
Hoces rec da drugi gol zvezde nije slucajnost kakva se desava jednom u 100 utakmica?
U svakom slucaju Bavaria Express je prosao jos jednu prepreku i sa dvije pobjede kuci najvjerovatnije smo prvi u grupi
P.S. Zvezda je zasluzila nerjeseno, ali se jasno vidilo da je bayern igrao koliko je trebalo i to s drugim timom
Last edited by mostarac on 26/10/2007 11:05, edited 1 time in total.
-
peanuth
Znaci,po toj teoriji je i Zvezda trebala da igra polufinale?saviola wrote:kako ste jadni...![]()
samo mi nije jasno kako vas se nije sramota javljati. zvezda je tad pobjedila PSV-a koji je te godine ispao u polufinalu od milana i to nesretno...
Nego moj klub je Bayern,i ja ne moram ic preko GRANICE da bi ga gledao
i sinoc smo pobedili Zvezdu
-
Eomer
Sezona 2004-2005. Tu je moja greška, 2,5 - 3 godine.Crvena zvezda: Dišljeković, Aleksanrar Luković, Bojan Miladinpović, Milan Dudić, Milan Biševac, Boško Janković (Nenad Stojanović 90), Marko Pantelić (Radovan Krivokapić 77), Marko Perović (Vladimir Tintor 88), Dragan Stančić, Nikola žigić, Dušan Basta.
PSV: Silva, Bogelund (Koku 46), Aleks, Bauma, Li, Ojer, van Bomel, De Jong, Park, Venegor of Heselink, Bizli.
Sudije: Kolina, Geminjani, Papi (Italija).
žuti kartoni: Milan Dudić i Marko Pantelić (CZ); van Bomel (PSV)
Evo ti sastav iz Beograda.
- saviola
incognito071 wrote:saviola wrote:kako ste jadni...![]()
halo neupuceni...citaj malo sta pishem....5-0 u eindhovenu, peeet, eeeeeej!!!![]()
![]()
sezona 2004-2005
ne smijes ni da kazes za koga navijas...
- daduli_sa
Aferim i masala!Eomer wrote:... kad je pao treći gol, krenula je pjesma Ove noći sa Severa.... Gorilo je sve. Navijači su ostali još pola sata i pjevali...
E kad je tako dobra zabava kad gubite onda vam od srca zelim da gubite svaku utakmicu od sad' pa na dalje i u buduce.
Da se narod zabavi i zdusno ispjeva
- pathfinder
Šta bi ja dao da je jedan grandiozni Bajern došao na Koševo, pa sve pukli sa 5:0! Što se tiče Zvjezde, dobro je igrla, da je ovako odigrala protiv Rendžers ušla bi u LŠ zasigurno...
-
enes-s
- Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.
Evo malo sa devedeset dvojke...Pa pogledajte samo šta se dešava, svi došli i postuju na ovu temu, da bi pljuvali Zvezdu
Izgleda da ovde nesto nije jasno. Nije rec o mrznji, niti da komsiji crkne krava, realno Partizan zavisi od vasih dobrih rezultata, jer je bez obzira na odlican koeficijent morao je da igra UEFA-a kvalifikacije od prvog kola, zahvaljujuci i vasim "odlicnim" rezultatima u proslosti.
Vi jednostavno ne mozete da shvatite da ste evropski i svetski prvaci bili pre 16 godina, da se fudbal promenio i da jajarske kombinacije mogu da prodju jos samo ovde. Vas sunovrat je poceo kada ste iz kluba izbacili Cveleta koji je imao dobre odnose sa Partizanom, koji je znao sta je organizacija i viziju kako se pravi tim. U to vreme, (mozda mnogi od vas nisu bili rodjeni) CZ je kupovala sve najbolje sto se moglo naci na tadasnjem trzistu SFRJ, pa cak i iz inostranstva (Belodedic) i to je bilo planski, pravio se tim. Doveden je Marko Elzner, slovenac kome su verovatno bili blizi Dinamo ili Hajduk, Bora Cvetkovic, Janjanin, golman Ivkovic i mnogi drugi Miralem Zjajo (ili kako vec bese), Halilovic, a kasnije Pixeta iz Nis, Dejo, Prosinecki, Barbika, Pancev(mnoge cu izostaviti npr. Zoran Vujovic iz Hajduka). To je sve Cveletova zasluga, a uz to imao je i jaku podrsku tadasnjeg direktora robnih kuca Beograd-Slepcevica. Iz Zvezde se odlazilo za ogromne transfere, planski, uvek je postojala zamena. U to vreme ste igrali NAPADACKI fudbal, desavalo se da nas ugazite za 30 minuta i da nam uvalite po 3 komada.
Onda je polupismeni Dzaja pomislio da je veliki bos, pa je uz podrsku nesrecnika Lalatovica, Marinkovica and co. oterao Cveleta, pomogao Tumbi da postane rekorder, a onda je Pixeta to isto uradio njemu tj. Dzaji.
U poslednje dve godine ste uzimali duplu krunu ne sto ste odlicni, nego sto smo mi imali Jesu, Petah Tikvu i ostale Zekine kombinacije.
Prosle godine vas je Milan odradio tako sto su pojedinci sa Kopakabane dosli pravo na cmarakanu (ovu vasu), pa vam je stvorio laznu nadu da vredite (posto niste popili 6-7 komada), tada niste imali srece, a pre svega znanje.
Ove godine vola ne mozete da ubodete, prodali ste celicu Pantica i onog jebaca from Podgorica, a doveli ovog slikara(zbog bradice) iz Argentine, koji je takav buzdovan da je to tesko opisati. O Jestrovicu je glupo trositi reci, Fica pekar je dete ambicioznog tate, nije on kriv. Da nemate onog cobanina koMorona, to bi bilo strasno, eventualno Burza, ali se kod Kosana zvanog rubin, nece naigrati.
Po onakvom terenu igrati sa jednim spicem i to sidrasem (usput sav je rahitican) ponovo ne biste dali gol 2845 minuta da Bajern nije imao Randjinog mladjeg brata na golu. Zapitajte se da li bi Djokic bio pametnije resenje u onakvoj postavci i po onakvom terenu. Da ste igrali napadacki i pukli 2-3 razlike niko ne bi imao zamerke, barem ste pokusali. Ovako se zanosite o nekakvoj dobroj igri, a svega je bilo osim igre. Dali ste nama dva komada, dizali ste se u nebesa, ali to bas i nije neka nauka kada imamo vihorni tandem Rnic-Mihajlov, pa i Banat moze da nam uvali dva.
Rivaldo, ivic i Bajevic nisu bas sentimentalni uzmite se u pamet, da ne bi za koju godinu igrali kvalifikacije i za intertoto kup, ako tako nesto jos i postoji.
- Meho Kodro
Toni Kroos - gol za 2:3juan wrote:hoces cinjenicu? porazio vas je sinoc 17godishnjak! samo on i niko drugi! i tackaEomer wrote:a ni jedan nije u stanju dati neku činjenicu (fudbalske prirode) na utakmicu???
Kao sto se vidi na snimku, Zvezdu je najvise porazio njihov golman...
Nista neuobicajeno, slabiji klub se trsi, bori, pokaze vise, al na kraju opet izgubi...vidjeno dosad nebrojeno puta
-
juan
pasa moj, neznam dal si gledao tekmu, al je mali i 2:2 preciznim slobodnjakom pripremio i 2:3 dao, greska golmana manje vise, spekulirao je da ce jedan od igraca to loptu jos dotaknuti...Meho Kodro wrote:Toni Kroos - gol za 2:3juan wrote:hoces cinjenicu? porazio vas je sinoc 17godishnjak! samo on i niko drugi! i tackaEomer wrote:a ni jedan nije u stanju dati neku činjenicu (fudbalske prirode) na utakmicu???
Kao sto se vidi na snimku, Zvezdu je najvise porazio njihov golman...

.... @enes-s, ..... zbog zachatavanja i off topica.