AdnanSA wrote:Test driveru, molim te budi tako ljubazan i popusti nas vise ovih Kineza.
Ako ih bas toliko volis iseli se u svoju voljenu Kinu a nas ostavi da se "patimo u VW,Toyoti,Lanciji,Skodi i slicnim modelima.
zdravo prijatelju
pa evo ja sad fino tebi da odgovorim, dakle ja sam otvorio ovu temu i ja ovdje pišem sve šta se tiče toga da bi koliko toliko kvalitetno informirao ljude o ovim vozilima, također i drugi ljudi su se uključili i ja sam in na volju za sve informacije koje ih se tiču oko GWM-a ili bio koje druge kineske marke ako sam upoznat s njom, treće ovaj topic ovdje nije obavezan za čitanje...tako da ako ti se ne čita o ovome netrebaš niti čitati( a meni je baš drago jer si dao komentar što ipak znači da si pročitao i vidio ovo), sve ovdje je informativno i za one koje to interesira, pogotovo jer je GWM još uvijek u europi relativno nepoznat brand, već zadnje 3-4 godine pročitao sam hrpe "stručnih" novinskih članaka o kineskim autima,međutim svi su to pisali temeljem toga što su čuli ili načuli...a nedaj bože da je netko od tih silnih novinara možda otišao u kinu i tek onda realno napisao stanje kako je
iduća stvar, ja sam osobno posjedovao više od 100 vozila, a ti meni fino napiši koji auto ti voziš...pa da vidimo i usporedimo kvalitet vozila, a ovo da tvrdiš da su ovo "poluproizvodi" vidi se koliko se uopće razumiješ u autoindustriju...a kamoli možda da si vidio neku proizvodnju automobila, a još za informaciju,fiat se već duže vrijeme montira u kini, a krenula je i montaža alfinih modela...tako da ćeš možda jednog dana voziti alfu koja ti proizvedena u kini, a samo da znaš da pola ovih vozila koje si naveo "VW,Toyoti,Lanciji,Skodi ", ti se rade u kini, a da nepričam koliko imaju kineskih komponenti, još sam to osobno vidio kako se rade i potom izvaža u europu