Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
upadljivo_tih

Post by upadljivo_tih »

nazalost 'skonto' jesam zato sto mi se desilo sve to-ko zna sto bi mi se jos izdesavalo da nisam skontao...inace sam upadljivo spor, :D u kontanju mislim
upadljivo_tih

Post by upadljivo_tih »

sta da me snadje mala @cHupjahalic@ ?

+++++
ne mislim da sve znam, samo kazem ono sto mislim, ali ima budala koje misle da postoji alternativi 'ili cutati i ne filozofirati ili misliti da si bog' ne mislim da sam bog. ako ej to ova mala mislila sa postom ovim.
Zhaba

Post by Zhaba »

Saian wrote:
upadljivo_tih wrote:
joj, sam se smijem svom postu, i citiram ga jer je vrh post! :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: evo i ja se smijem tvom postu, aaaaaaaaaaaaj zemljo Arabijo sta je ovo :lol: :lol: :lol:
o boze kolko si dugo sjedio i tipkao to? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mene su suze oblile :lol: :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

Last edited by pitt on 03/10/2007 20:06, edited 1 time in total.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

upadljivo_tih wrote:sta da me snadje mala @cHupjahalic@ ?

+++++
ne mislim da sve znam, samo kazem ono sto mislim, ali ima budala koje misle da postoji alternativi 'ili cutati i ne filozofirati ili misliti da si bog' ne mislim da sam bog. ako ej to ova mala mislila sa postom ovim.

na ovo sam mislila kad sam rekla da procitas gore sta sam napisala. :D
eno ga se vec poplasio.
p.s. zamijeni rijec cura/e sa momak/ci, ovo vazi i za vas. :D :lol: :lol:

cHupjahalic@ wrote:cure:
NIKAD NE RECI NIKAD. :D :lol: :lol:

moze se bas desiti da upoznate nekog tipa sto ne odgovara nikako vasem opisu pa zaglavite. :D

p.s. ne pisite, jer onda cete naslutiti pa qq ga vama. :D
mema mo

Post by mema mo »

ne bih mogla biti sa ufuranim i skrticom, a mogla bi se biti sa nekim ko je slabic :lol: :lol:
mema mo

Post by mema mo »

ne bih mogla biti sa ufuranim i skrticom, a mogla bi se biti sa slabicem :lol:
Sarenooka81

Post by Sarenooka81 »

1. Drogeras/Klosar
2. Neradnik/Nefamelijaran
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

mema mo wrote:ne bih mogla biti sa ufuranim i skrticom, a mogla bi se biti sa slabicem :lol:
sto, jel` to volis da se hrvas :?

:D :D
pesak

Post by pesak »

sa nekim ko mi se ne svidja :D
maccarona

Post by maccarona »

koji tajno navlaci i pali se na moje cipele :shock: :shock: :x :shock:
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

ne mogu sa zenom koju treba faliti, davati lazne komplimente, vazda biti raspolozen da te masira svojim pricama kao da si ti - jedna od njenih kona, ne mogu zene koja bi da je moderna, po tome sta misli o sebi ali je staromodna po tome sto ocekuje od muskraca.

ali najgore od svega je zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje. a u tome su bosanke, specijalizirane, nekako, ko bez okusa - ono samo nesto da imas u ustima, takve neke veze. zena pored koje za par godina joj postanes brat, i pocnete zivjeti ko dvoje kakve brace i sestara, i zena koja je tanka, brate, po prozivljenom i dozivljenom, tj. niti zna pjesmu koju ti znas, niti zna napisati pet redova, niti zna sta od neke nauke, niti se ja kad u zivotu napatila, niti je kad gospoda bila, ali najgora, najgora je zena koju odvedes na izlozbu slika, i koja prvo sto primjeti je nekog kuratog dzukca na slici seoskog pejzaza.

te se posebno cuvaj. jebala bi se a da joj ne udje. skolala bi se a da joj guzica ne vidi stolice, bogatila bi se a da ne radi vise od 3 sata dnevno, vodala bi se ali da ne plati ona nigdje nikad, i ne daj ti boze - da joj ikada ikakvu kritiku uputis - a da zna sta ce sa njom.

to je uzas.

tako da ispade - da vecina zena voli - dupelizce, lazove, prevtante, slatkorijecive, ali jesi li joj nesto nasao za shodno reci, da nije kako bog zapovjeda, odmah si prekriso zavjet sveti a to je da je ona perfekcija za kojom si tragao, i to je to.

ama zene, sta dalje, ne pitaj s kojoj ne mogu, pitanje je s kojoj mogu, i koja moze s menom. do sad - nije se jos nijedna rodila, a i ako je ima, do podne bih je sazaljevao, a od podne, sam samog sebe sto s takvom moram biti.
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

Nosferatu wrote:ne mogu sa zenom koju treba faliti, davati lazne komplimente, vazda biti raspolozen da te masira svojim pricama kao da si ti - jedna od njenih kona, ne mogu zene koja bi da je moderna, po tome sta misli o sebi ali je staromodna po tome sto ocekuje od muskraca.

ali najgore od svega je zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje. a u tome su bosanke, specijalizirane, nekako, ko bez okusa - ono samo nesto da imas u ustima, takve neke veze. zena pored koje za par godina joj postanes brat, i pocnete zivjeti ko dvoje kakve brace i sestara, i zena koja je tanka, brate, po prozivljenom i dozivljenom, tj. niti zna pjesmu koju ti znas, niti zna napisati pet redova, niti zna sta od neke nauke, niti se ja kad u zivotu napatila, niti je kad gospoda bila, ali najgora, najgora je zena koju odvedes na izlozbu slika, i koja prvo sto primjeti je nekog kuratog dzukca na slici seoskog pejzaza.

te se posebno cuvaj. jebala bi se a da joj ne udje. skolala bi se a da joj guzica ne vidi stolice, bogatila bi se a da ne radi vise od 3 sata dnevno, vodala bi se ali da ne plati ona nigdje nikad, i ne daj ti boze - da joj ikada ikakvu kritiku uputis - a da zna sta ce sa njom.

to je uzas.

tako da ispade - da vecina zena voli - dupelizce, lazove, prevtante, slatkorijecive, ali jesi li joj nesto nasao za shodno reci, da nije kako bog zapovjeda, odmah si prekriso zavjet sveti a to je da je ona perfekcija za kojom si tragao, i to je to.

ama zene, sta dalje, ne pitaj s kojoj ne mogu, pitanje je s kojoj mogu, i koja moze s menom. do sad - nije se jos nijedna rodila, a i ako je ima, do podne bih je sazaljevao, a od podne, sam samog sebe sto s takvom moram biti.
odlicno si ovo napisao, svaka ti cast.

opisao si tipicnu bosansku djevojku ali neposredno i muskarce sa kojima takve obicno zavrse.
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

kozmopolitanac wrote:
Nosferatu wrote:ne mogu sa zenom koju treba faliti, davati lazne komplimente, vazda biti raspolozen da te masira svojim pricama kao da si ti - jedna od njenih kona, ne mogu zene koja bi da je moderna, po tome sta misli o sebi ali je staromodna po tome sto ocekuje od muskraca.

to je uzas.

opisao si tipicnu bosansku djevojku ali neposredno i muskarce sa kojima takve obicno zavrse.
eto, sad ispade svaka djevojka sponzorusa!
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Nosferatu wrote:ama zene, sta dalje, ne pitaj s kojoj ne mogu, pitanje je s kojoj mogu, i koja moze s menom. do sad - nije se jos nijedna rodila, a i ako je ima, do podne bih je sazaljevao, a od podne, sam samog sebe sto s takvom moram biti.
kao sto i sam kazes, za tebe se vjerovatno nije ni rodila, jer pazi... ti si nedavno na jednoj temi sam sebe nazvao :oops: intelektualcem :oops: :D , a koja zena je budala da bude sa jednom osobom koja sama sebe hvali i dize? :oops:
drugo, tvoji komentari prije i sada nisu isti, a sta se desilo u tvom zivotu to samo ti znas (vjerovatno je neka djevojka skontala s` kim ima posla pa pokupila prnje i otisla :D ).

trece :D , na kraju ako i zavrsis sa nekim zavrsit ces upravo sa takvom koju ti opisujes: osoba koja te doceka sa ruckom u kuhinji, koja ne zna ni viljusku i noz da drzi kako treba (jer tako je ne moras voditi u restoran, puno ce te kostati :D ), osoba koja ce kratko i jasno tebi vise sluziti kao potvrda da si ti ipak nesto u zivotu Veliko a svi drugi ljudi oko tebe su gloopi i ne znaju dalje od nosa. :oops:

divno je biti takav pa samo sebe uvelicavati, a drugima spustati.
hajde, sad si dovoljno rekao na dosta temi, odmori, naspavaj se pa kad odradis smjene od 70 sati navrati nam opet i reci sta ti je na srcu. :oops:

:D :D
Ivanche

Post by Ivanche »

Sa nacionalistom, sa maminim sinom, sa muskarcem koji ne zna da kaze svoje misljenje (MUTOM), sa muskarcem koji laze i petlja AMA bash svaku..kojem je provod izaci i tracati ( DA muskarci tracaju, cak ste gore tetke od zena!!!)...ma pizde od muskaraca koji nece ni da izadju na izlozbu slika a kamo li da primjete dzukelu neku ... muskarac koji nema takta ni za sta...nervozne tipove takodje ne podnosim...i oh da, najvaznije, muskarca bez cilja i ambicija...

Eto istrese se ja :D
obuca

Post by obuca »

kozmopolitanac wrote:

to je uzas.

to sto si ti kojekakve ko zna gdje upoznao ne znaci da su sve BGH cure/zene takve. ako obojica tako mislite dabogda ne nasli nikad srodnu dusu :D
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

ne mora biti sponzorusa.

sponzorstvo je, iako problem, najmanji problem.

veci su problemi "jebala bi se da joj ne udje" i "da je moderna, po tome sta misli o sebi ali je staromodna po tome sto ocekuje od muskraca." ili "zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje. a u tome su bosanke, specijalizirane, nekako, ko bez okusa - ono samo nesto da imas u ustima, takve neke veze. zena pored koje za par godina joj postanes brat, i pocnete zivjeti ko dvoje kakve brace i sestara." ili "vazda biti raspolozen da te masira svojim pricama kao da si ti - jedna od njenih kona."

auuuuu kako je samo ovo ubo nosferatu je genije.
Ivanche

Post by Ivanche »

Pa realna sam...nek bude i celav al nek bude muskarac...sta mislis, ima li ih igdje?
Ivanche

Post by Ivanche »

kozmopolitanac wrote:ne mora biti sponzorusa.

veci su problemi "jebala bi se da joj ne udje" i "da je moderna, po tome sta misli o sebi ali je staromodna po tome sto ocekuje od muskraca." ili "zena - koja te ne stimulira. to moze biti ili seksualno ili intelektualno a moze i oboje. a u tome su bosanke, specijalizirane, nekako, ko bez okusa - ono samo nesto da imas u ustima, takve neke veze. zena pored koje za par godina joj postanes brat, i pocnete zivjeti ko dvoje kakve brace i sestara." ili "vazda biti raspolozen da te masira svojim pricama kao da si ti - jedna od njenih kona."

pa ti sad odgovori na moje kriterije i mi cemo biti par!!! :roll: :D
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

Ivanche wrote:
kozmopolitanac wrote:ne mora biti sponzorusa.

pa ti sad odgovori na moje kriterije i mi cemo biti par!!! :roll: :D

aha, da vidim:

Sa nacionalistom, sa maminim sinom, sa muskarcem koji ne zna da kaze svoje misljenje (MUTOM), sa muskarcem koji laze i petlja AMA bash svaku..kojem je provod izaci i tracati ( DA muskarci tracaju, cak ste gore tetke od zena!!!)...ma pizde od muskaraca koji nece ni da izadju na izlozbu slika a kamo li da primjete dzukelu neku ... muskarac koji nema takta ni za sta...nervozne tipove takodje ne podnosim...i oh da, najvaznije, muskarca bez cilja i ambicija...

Eto istrese se ja

nacionalista - ne. ali mrzim bosnu i sve narode u njoj. mrzim nasu hranu, obicaje, muziku, arhitekturu i mentalitet ljudi.

mamin sin - ne znam sta je po tebi mamin sin ali odem ponekad na rucak i pozalim se na odnose sa zenama.

ne petljam

ne tracam

slike obozavam

takt - ne znam na sta mislis

nervozan - ponekad

ciljevi i ambicije - itekako
Ivanche

Post by Ivanche »

dosta blizu....
kozmopolitanac

Post by kozmopolitanac »

Ivanche wrote:dosta blizu....
pa, hocemo se sparit?

moram da te upozorim da sam izuzetno lijep, mozda se plasis takvih muskaraca...
*mima*

Post by *mima* »

Lijepi muskarci se plase sami sebe.
Ivanche

Post by Ivanche »

pa eto tuk na luk... :D
Nema problema...samo reci kada i gdje...
Post Reply