sta je muskarac brez dlaka???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
LjepoticaiZvjer
#77 Re: sta je muskarac brez dlaka???
da mozda to nisu bile neke malo ruznije zenemamica 31 wrote:Puz![]()
joj, jucer setam kroz ovaj svoj grad i gledam. ma skoro svaki tip sto je prosao u kracim hlacama, je imao obrijane none![]()
Muz mi rece da je to neka nova "muska" modaMetrosekusalci
![]()
A meni ono bas.Hajd sto prsa zguljuju, ali noge
![]()
Zene, sta mislite![]()
ja nesto ne znam da je bila ovakva tema
cuj noge briju
- mema mo
ma sto bi na kraju krajeva ista brijali i podsisavali kad vam je majka priroda podarila tu osobinu "dlakavost"Yamahalac wrote:ljudi izmislili masinu za podsisavanjemema mo wrote:jadni ne bili gdje ce te hasima podsisavat zakinut ce te makazama pa ode i hasim![]()
![]()
![]()
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
Pa da bi bili aerodinamičniji!mema mo wrote:ma sto bi na kraju krajeva ista brijali i podsisavali kad vam je majka priroda podarila tu osobinu "dlakavost"Yamahalac wrote:ljudi izmislili masinu za podsisavanjemema mo wrote:jadni ne bili gdje ce te hasima podsisavat zakinut ce te makazama pa ode i hasim![]()
![]()
![]()
-
_ambassador
ja nisam u metrosexual fazonima, ali nisam ni tako odbojan prema depilaciji....... zamislite momak dobro gradjen, teretana i fazoni, mislim dlake tu ne pashu...
a samo pogledajte teme mrki i sl, gdje ima ijedan da nije depiliran i izmazan kremama i nekakvim ph cudesima za ozivljavanje koze?....
ja nisam za noge mada sam par puta odradio, pogotovo ljeti kada se neki mogu i osevapiti i uljepsati drugima dan (odnosno ne upropastiti im ga
). za "donje i straznje organe" meni haman postalo navika, pazuh takodjer. prsa ne, mada je i to isfurano jednog ljeta.........
znaci zene bjezte od mene ili?
jedino, ama bas jedino.......... obrve. a dokazano je da lijepe obrve mogu dosta dobre rezultate postici. ipak obrve za one najteze slucajeve

a samo pogledajte teme mrki i sl, gdje ima ijedan da nije depiliran i izmazan kremama i nekakvim ph cudesima za ozivljavanje koze?....
ja nisam za noge mada sam par puta odradio, pogotovo ljeti kada se neki mogu i osevapiti i uljepsati drugima dan (odnosno ne upropastiti im ga
znaci zene bjezte od mene ili?
jedino, ama bas jedino.......... obrve. a dokazano je da lijepe obrve mogu dosta dobre rezultate postici. ipak obrve za one najteze slucajeve
-
_ambassador
ebo li te kljovo 
i dalje pokusavam na online ali nemogu ni ovim noobsima nista
al neka pripremi se ovih dana i ponekad ukljuci hamachi
i dalje pokusavam na online ali nemogu ni ovim noobsima nista
al neka pripremi se ovih dana i ponekad ukljuci hamachi
-
mamica papucarka
_ambassador wrote:ja nisam u metrosexual fazonima, ali nisam ni tako odbojan prema depilaciji....... zamislite momak dobro gradjen, teretana i fazoni, mislim dlake tu ne pashu...
ja nisam za noge mada sam par puta odradio, pogotovo ljeti kada se neki mogu i osevapiti i uljepsati drugima dan (odnosno ne upropastiti im ga). za "donje i straznje organe" meni haman postalo navika, pazuh takodjer. prsa ne, mada je i to isfurano jednog ljeta.........
znaci zene bjezte od mene ili?![]()
![]()
jedino, ama bas jedino.......... obrve. a dokazano je da lijepe obrve mogu dosta dobre rezultate postici. ipak obrve za one najteze slucajeve![]()
ho, ho ho
-
Yamahalac
na nekim mjestima treba iz higjenskih razloga, na nekim iz estetskih, na nekim iz aerodinamicnihmema mo wrote:ma sto bi na kraju krajeva ista brijali i podsisavali kad vam je majka priroda podarila tu osobinu "dlakavost"Yamahalac wrote:ljudi izmislili masinu za podsisavanjemema mo wrote:jadni ne bili gdje ce te hasima podsisavat zakinut ce te makazama pa ode i hasim![]()
![]()
![]()
- Citizen-X
Nadrlj'o si sad - sam' cekaj sabah da se popije kahva pa da ospu salvu po tebi_ambassador wrote:ja nisam u metrosexual fazonima, ali nisam ni tako odbojan prema depilaciji....... zamislite momak dobro gradjen, teretana i fazoni, mislim dlake tu ne pashu...
ja nisam za noge mada sam par puta odradio, pogotovo ljeti kada se neki mogu i osevapiti i uljepsati drugima dan (odnosno ne upropastiti im ga). za "donje i straznje organe" meni haman postalo navika, pazuh takodjer. prsa ne, mada je i to isfurano jednog ljeta.........
![]()
jedino, ama bas jedino.......... obrve. a dokazano je da lijepe obrve mogu dosta dobre rezultate postici. ipak obrve za one najteze slucajeve![]()
-
Sarafcina
hrdjavom i dlaka smetaRomeo 80 wrote:Pa da bi bili aerodinamièniji!mema mo wrote:ma sto bi na kraju krajeva ista brijali i podsisavali kad vam je majka priroda podarila tu osobinu "dlakavost"Yamahalac wrote: ljudi izmislili masinu za podsisavanje
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
_ambassador wrote:ja nisam u metrosexual fazonima, ali nisam ni tako odbojan prema depilaciji....... zamislite momak dobro gradjen, teretana i fazoni, mislim dlake tu ne pashu...
![]()
bolje ti je obrij brkove
-
FFK as Lucy01
Ne valja vala nista pretjerano....ni bRez dlaka skroz a ni vala kad izgleda k'o da se iza grma sakrio
Kad vidim sjedi negdje u basti ljeti...raskopc'o kosulju jedno 3 dugmeta i k'o da viri iza onih dlaka sa prsa, samo sto ga u oci ne bodu
Kad vidim sjedi negdje u basti ljeti...raskopc'o kosulju jedno 3 dugmeta i k'o da viri iza onih dlaka sa prsa, samo sto ga u oci ne bodu
-
Yamahalac
od toga je samo gore kad iz nosa isto tako vireLucy01 wrote:Ne valja vala nista pretjerano....ni bRez dlaka skroz a ni vala kad izgleda k'o da se iza grma sakrio![]()
-
_ambassador
ma znam, vidio sam kako tece rasprava pa sam odlucio da se javim kontajuci da ce se neko sloziti samnom ali...Citizen-X wrote: Nadrlj'o si sad - sam' cekaj sabah da se popije kahva pa da ospu salvu po tebi
doso djeda mrazmamica 31 wrote: ho, ho ho![]()
![]()
sad kontam da fakat volis dlake
djechache, necu se sada zamarati da ti objasnim neke stvari, nadam se da ces sam dorasti pa skontati...karabaja-x wrote:![]()
bolje ti je obrij brkove
higijena, komotnost i estetika, i to po ovom redoslijeduYamahalac wrote: na nekim mjestima treba iz higjenskih razloga, na nekim iz estetskih, na nekim iz aerodinamicnih
a sto kaze lucy, nevalja extrem ni jedan niti drugi.
ali ako vecina izglasa da je lijepo kada ciko raskopca kosulju a ono ispod nosi dzemper (prirodni
-
dino_va..djevojcica
jesi li izgledao k'o operutana kokosh naredni dan? 
-
Cr4cK.M45t3R.Fl45H
hmmm
ja ih imam vishka
ako kome treba za presadu
bit chu dobrotvorni davatelj
ja ih imam vishka
ako kome treba za presadu
bit chu dobrotvorni davatelj
-
Yamahalac
znam, znamrajvosa^ wrote:Zna i masinica zakinut - provjereno...Yamahalac wrote:ljudi izmislili masinu za podsisavanjemema mo wrote:jadni ne bili gdje ce te hasima podsisavat zakinut ce te makazama pa ode i hasim![]()
![]()
![]()
osjetio na svojoj kozi vise puta
- mema mo
ja hvala majci prirodi nemam tih problema, a kad bih imala ne bih glumila vec bi se depiliralaMinnela wrote:to bi isto vazilo i za zenemema mo wrote:ma sto bi na kraju krajeva ista brijali i podsisavali kad vam je majka priroda podarila tu osobinu "dlakavost"Yamahalac wrote: ljudi izmislili masinu za podsisavanje..sta i one imaju glumiti i depilirati se kad ih je Bog stvorio dlakave