Trazimo li puno od njih?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rikardoreis
da rezimiramo
- zenama trebaju muskarci koji ce istjerati zlo iz njih, a utjerati im dobro

- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
veri prakticno, krajnje istinito, pogotovo iz perspektive cre (a to sam, naime, jadanas wrote:ja ne trazim nista, pa to uglavnom i dobijemnema razocarenja a ponekad se prijetno iznenadis
![]()
![]()
- danas
nemoj takodawn_upon_dawn wrote:veri prakticno, krajnje istinito, pogotovo iz perspektive cre (a to sam, naime, jadanas wrote:ja ne trazim nista, pa to uglavnom i dobijemnema razocarenja a ponekad se prijetno iznenadis
![]()
![]()
) koja je zeljela the ultimate love a dobila... frajere koji ni sami ne znaju sta hoce
- danas
aj majko, ko vas ne zna jos bi nestA i pomisliopitt wrote:i sto bolje utjeras, vise ce zla iz sejtana izaciirikardoreis wrote:da rezimiramo- zenama trebaju muskarci koji ce istjerati zlo iz njih, a utjerati im dobro
![]()
ejmen
:D
- cHupjahalic@
ma ako ne pali da se njemu zvoca onda zvocajte gdje imate prilikulolita_xx wrote:ionako previse trazimo od njih... jadnici... jos da zvocam..ma nema smisla
-
rikardoreis
danas wrote:aj majko, ko vas ne zna jos bi nestA i pomisliopitt wrote:i sto bolje utjeras, vise ce zla iz sejtana izaciirikardoreis wrote:da rezimiramo- zenama trebaju muskarci koji ce istjerati zlo iz njih, a utjerati im dobro
![]()
ejmen
:D
![]()
![]()
![]()
hoces reci da pitt i ja ne bi bili dobri utjerivaci...d(r)ugova
-
rikardoreis
al ti u profilu pise da si zla srcadanas wrote:ja nikome nista ne dUgujem![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
kako nijedanas wrote:onda ti znas nesto sto mi ne znamodawn_upon_dawn wrote:ja uopce ne sumnjam u rikija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel' riki to dobar i odan drug
- Bea_Trix
srce u dajnice meHko ko karameladanas wrote:ne, nego ledenogrikardoreis wrote:al ti u profilu pise da si zla srcadanas wrote:ja nikome nista ne dUgujem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nisam ja zla, contrary to the popular opinion![]()
![]()
- danas
halo badawn_upon_dawn wrote:srce u dajnice meHko ko karameladanas wrote:ne, nego ledenogrikardoreis wrote: al ti u profilu pise da si zla srca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D nego nabacila koru preko
![]()
jeste, ko karamela -- lijepi se za zube, nemres se kutarisat bijede
- Bea_Trix
jos ako imas protezuuuuudanas wrote:halo badawn_upon_dawn wrote:srce u dajnice meHko ko karameladanas wrote: ne, nego ledenog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste, ko karamela -- lijepi se za zube, nemres se kutarisat bijede![]()
![]()
- danas
a sta drugo u mojim godinicamadawn_upon_dawn wrote:jos ako imas protezuuuuudanas wrote:halo badawn_upon_dawn wrote: srce u dajnice meHko ko karamela:D nego nabacila koru preko
![]()
![]()
![]()
jeste, ko karamela -- lijepi se za zube, nemres se kutarisat bijede![]()
![]()
![]()
-
rikardoreis
ma, to ona da se odbrani od potencijalnih utjerivacadawn_upon_dawn wrote:srce u dajnice meHko ko karameladanas wrote:ne, nego ledenogrikardoreis wrote: al ti u profilu pise da si zla srca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bjezte ba, odoh gledat LOST, a nekog ceka i flamenco
- van Basten
konačno jedna tema na mjestu ovdje pokrenuta od strane ženskog roda... naravno, ne treba čuditi što se brzo rasplinula u ništa, ali to ne umanjuje kvalitet rezonovanja pokretačice teme... aferim
Mislim da bi pola svjetskih problema bilo riješeno ili bar debelo umanjeno kada žene otkrile - šta zaista žele
Mislim da bi pola svjetskih problema bilo riješeno ili bar debelo umanjeno kada žene otkrile - šta zaista žele