izvini ako sam te sta uvrijedio nije mi bila namjeraCitizen-X wrote:BezeBeg_Babic wrote:Pa sta mozda je covjek navikao na luksuz , mozda nikad nije imao Golfa II ,nego ovaj topic treba hitno lock, cuj Golf VS Golf IV , ja sam prije odgovorio na ovo temu ali gluplje usporedbe nisam vidio odavnolaky_Sa wrote:
a sta da radi npr. moj komsija koji je invalid od rata i zivi od invalidnine i kupio golfa za 3000 od invalidnine , solidnog golfa, i odrzava ga od invalidnine ... ti bi njega u javni prevoz na stake pa dokle dogura... ccc, pasha pusti ljude ... svi bi najradije vozali kolica od 100 000 al ne ide tako!
Glupa jest usporedba ali je vise bio cilj cinicni osmijeh koji sam zelio time da izmamim. Nisam bas ocekivao da posegnes za uvredama al hajd nek ti bude...
GOLF 2 VS. GOLF 4
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bullet Tooth Tony
- beco
Moje misljejne!
Svako ko kupi golfa dvicu i pro tom ga plati vise od 500km je apsolutni komad budale. Taj auta se u njemackoj prodaje za 100 eura. Ma koliko to auto bilo legendarno to jos uvijek ne opravdava cijene istoga do cak 5000 km maraka. Svi pljujete po SDI motoru, a treba znati da kod nas tako cjejneni TDI motor ce se raspasti 100X prij nego SDI. SDi motor moze bez problema i preko 300 000 km bez veceg remonta. Ja sam isto mislio0 da je to slab motor za golfa 4 teskog 1400kg, ali za nase uslove je odlican, nece nikog pobjediti na 403 metra, ali ce zato uvijek vuci ko mazga, a pri tome pijuckati naftu! Opet kazem to je samo moje misljejne! JA sam kupovao prije 3 mjeseca kola do 20 hiljada KM, i bio asm u dilemi polovno i novo, na kraju kupio sam novog clija, i mirne glave spavam, jer znam de ne moram se brinuti hoceli mi turbo otkazati, i hocu morati pljunuti 2000 km na njega.
Svako ko kupi golfa dvicu i pro tom ga plati vise od 500km je apsolutni komad budale. Taj auta se u njemackoj prodaje za 100 eura. Ma koliko to auto bilo legendarno to jos uvijek ne opravdava cijene istoga do cak 5000 km maraka. Svi pljujete po SDI motoru, a treba znati da kod nas tako cjejneni TDI motor ce se raspasti 100X prij nego SDI. SDi motor moze bez problema i preko 300 000 km bez veceg remonta. Ja sam isto mislio0 da je to slab motor za golfa 4 teskog 1400kg, ali za nase uslove je odlican, nece nikog pobjediti na 403 metra, ali ce zato uvijek vuci ko mazga, a pri tome pijuckati naftu! Opet kazem to je samo moje misljejne! JA sam kupovao prije 3 mjeseca kola do 20 hiljada KM, i bio asm u dilemi polovno i novo, na kraju kupio sam novog clija, i mirne glave spavam, jer znam de ne moram se brinuti hoceli mi turbo otkazati, i hocu morati pljunuti 2000 km na njega.
- beco
Moje misljejne!
-
ibro dirka
Ne znam zasto ovoliko medjusobno vrijedjanje. Ko lijeci frustracije i komplekse na dvici, ima puno vise problema nego oni koje je voze. 
-
laky_Sa
Better Man wrote:Šta da radi? Ne treba da uopće vozi automobil, tj. krš od automobila, jer predstavlja potencijalnu opasnost na cesti, kako za sebe tako i zadruge učesnike u saobraćaju. A što se tiće luksuza¸ 12 godina sam vozio Golfa 2, koji nije kupljen polovan, već nov u Tasu prije rata, kada večina Vas koji danas vozite to polovno smeće mogla samo sanjati da ima novu zastavu, a kamoli novog golfa. Sad imam nov automobil, preciznije rečeno Clio 3, a golf 2 voze tata i mama, jer je svakako auto njihovo. Ja sam bio privremeni korisnik, dok nisam stekao uslove da svojim radom mogu kupiti sebi nov automobil. Razlika je ogromna, jer golf 2 se ne može ni po kom osnovu da poredi sa autom koji sad vozim. Od udobnosti i svih ostalih mogučih karakteristika, da ih ne nabrajam. O ponašanju u krivinama pri večim brzinama je suvišno govoriti. Dok je ponašanje golfa 2 jako loše i nesigurno, Clio se ponaša odlično. Čitava Evrpa se sa veseljem rješava otpada zvanog golf 2 i sličnih starudija, dok samo glupi Bosanac sav sretan što može imati krš od automobila.Beg_Babic wrote:Pa sta mozda je covjek navikao na luksuz , mozda nikad nije imao Golfa II ,nego ovaj topic treba hitno lock, cuj Golf VS Golf IV , ja sam prije odgovorio na ovo temu ali gluplje usporedbe nisam vidio odavnolaky_Sa wrote:
a sta da radi npr. moj komsija koji je invalid od rata i zivi od invalidnine i kupio golfa za 3000 od invalidnine , solidnog golfa, i odrzava ga od invalidnine ... ti bi njega u javni prevoz na stake pa dokle dogura... ccc, pasha pusti ljude ... svi bi najradije vozali kolica od 100 000 al ne ide tako!
a ne mogu da vjerujem ..koji si ti mentol... frajer nema pola noge i on je glupi bosanac koji ne moze da zaradi i ne moze da kupi bolje auto pa nek ide pjeske...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Yes valaibro dirka wrote:Ne znam zasto ovoliko medjusobno vrijedjanje. Ko lijeci frustracije i komplekse na dvici, ima puno vise problema nego oni koje je voze.