zaljubljena a on ozenjen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Zhaba

Post by Zhaba »

Sta je ovo "Rosamunde Pilcher"??? Pustite se bajkica...mozda ovo mozda ono...ljubav bla bla bla...muskarci pretezno ne ostavljaju svoje zene radi ljubavnice a i da je ostavi je li to njoj stvarno treba?
Nek upali mozak i nadje sebi momka koji je slobodan. Kad tad ce se opet zaljubiti. Bolje joj je svakako nek se uvaliti u govana a ovo nista drugo ne bi bilo.
Zhaba

Post by Zhaba »

duplo
Last edited by Zhaba on 21/09/2007 13:27, edited 1 time in total.
Angeldust33

Post by Angeldust33 »

Daphna wrote:
Angeldust33 wrote:
Daphna wrote:Samo neka joj se ne desi kao mojoj drugarici, koja vec dvije godine ceka da se doticni gospodin razvede!

Muškarac nikada ne ostavlja ženu zbog ljubavnice, već ljubavnicu zbog žene!
U vecini slucajeva da..samo sto treba definisati 'ljubavnicu' - sex ili nesto drugo :)
Pa ako je oženjen šta mu ta druga žena može biti? Ako su i zaljubljeni jedno u drugo, ako se i vole... Šta će biti ta druga žena? Djevojka možda?

Lakše je to kada je samo kratkotrajna afera... Ali ako ljubav umiješa prste... Uuuuuuuuuuu :-) :-)
Pa ako je oženjen - ko kaze da se oženio iz ljubavi ? I ko kaže da se ozenjenim ne dešava 'ljubav' izvan braka :-)

I šta ce onda biti ta druga žena ?
aminchev2

#79 Re: zaljubljena a on ozenjen

Post by aminchev2 »

pesak wrote:i sta sad ona da radi ? jeli to nemoralno ako se prepusti ?
mali izbor, a bas joj se on svideo...energetsko polje izmedju njih/puno varnica/ ..da li da se pravi blesava ? nema sna...
to mu je drugi brak...nemaju zajednicko dete...
ona ga zamislja, razmislja i tako to...sve po spiisku. nikad nije bila sa ozenjenim...nikad nije bila ni sa drugaricinim deckom , ni kad su raskinuli. ali je zaljubljena u ovog.nije joj se niko svidjao godinama...i onda , odjednom... :sad:

sta raditi.... :? :-? :-)
ovo nije situacija
ovo je greska
nemoj se usudjivati ovome. zbog tebe ce neko patiti.
sigurno i on zenu voli, inace bi je davno ostavio

nek tebe za sada boli. prebolit ces.
i doci ce neko JOS BOLJI.
vjeruj mi.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

vidis sto ste vi zene pokvarene, palite se na ozenjene i zauzete, kako vas nije stid, a vamo glumite finocu. FUJ sto bi rekla madam pjano
_BosanaC

Post by _BosanaC »

karabaja-x wrote:vidis sto ste vi zene pokvarene, palite se na ozenjene i zauzete, kako vas nije stid, a vamo glumite finocu. FUJ sto bi rekla madam pjano
:D :D :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

_BosanaC wrote:
karabaja-x wrote:vidis sto ste vi zene pokvarene, palite se na ozenjene i zauzete, kako vas nije stid, a vamo glumite finocu. FUJ sto bi rekla madam pjano
ti mora da si ozenjen
_BosanaC

Post by _BosanaC »

karabaja-x wrote:
_BosanaC wrote:
ti mora da si ozenjen
Sretno neozenjen :D
Svicko

Post by Svicko »

encian wrote:a da je ne voli dovoljno

1. ne bi je ni zenio
2. rekao bi da ce se razvesti na prvi znak da mu ona nije "zena zivota"
3. vec bi se razveo

vjerovatnije je da su mu se m*da uspalila a kucni mir ne kani remetiti.
najvjerovatnije.
Comanche

Post by Comanche »

De malo skontaj

On nece ostaviti zenu.
Ona nece da bude ljubavnica.

Znaci ili nek zaboravi sve to I nadje drugog jeb@aca ili nek se nada da ce se on predomisliti i ostaviti zenu poslje nekoliko zestokih mjeseci da tvojom "prijateljicom"....Nek pristane da bude ljubavnica nekoliko mjeseci i nada se da je toliko bolja od njegove zene da bi se on razveo radi nje, ili nek ne drk@ keru nogu...
pesak

Post by pesak »

Comanche wrote:De malo skontaj

On nece ostaviti zenu.
Ona nece da bude ljubavnica.

Znaci ili nek zaboravi sve to I nadje drugog jeb@aca ili nek se nada da ce se on predomisliti i ostaviti zenu poslje nekoliko zestokih mjeseci da tvojom "prijateljicom"....Nek pristane da bude ljubavnica nekoliko mjeseci i nada se da je toliko bolja od njegove zene da bi se on razveo radi nje, ili nek ne drk@ keru nogu...
Danas sam bila kod drugarice i videla tipa. On stvarno tako bezobrazno gleda u nju- pilji iz sve snage.. :shock: ..kao da nema zenu. :x Mozda se razveo ? :D Mada, suvise je uredan i sredjen. To sve verovatno zena sredjuje.

Moja drugarica ima jebaca, ali joj je dosadno s njim. Dobar covek, ali strasno dosadan.Sad ga izbegava. Nije stvar u hebanju. Aman.
Eh, kako si ti povrsan. Ko da to moze da se tako racionalno posmatra- da pristane da bude s njim par meseci... pa ako se on razvede...ne ide to tako moj prijatelju. Stvar je u magiji...Znajuci je, ako ona bude s njim, zaljubice se jos vise, a onda je tek nahebala...jedino da reskira....da je on razocara..ali to je suvise veliki reskir. Opasan.

Realnost si lepo definisao ...

On nece ostaviti zenu.
Ona nece da bude ljubavnica

samo ne znam kako ce ona to podneti... :(
pesak

Post by pesak »

I ima jos jedan dosta veliki problem. Ona ne moze da podnese da nekom nesto radi iza ledja, i da zbog njene srece neko pati. Jeste da ofucano zvuci, ali je tako.
Kad bi bila malo manje zarobljena tim nekim kodeksima ponasanja, bilo bi joj mnogo lakse u zivotu... :-? :sad:

Ne znam kako da joj objasnim da se mane corava posla oko morala i da zivi punim plucima... ona bi se stalno grizla i grizla da cini nesto necasno...ne znam, zaista. :sad:
pesak

Post by pesak »

_BosanaC wrote:
karabaja-x wrote:
_BosanaC wrote: :D :D :D
ti mora da si ozenjen
Sretno neozenjen :D
Ostani takav. :D
pesak

Post by pesak »

fantom slobode wrote:Nadam se da ih akcija koja slijedi nece razocarati.A i zgodno im je, blizu stanuju.Potrebna konspiracija u pocetku, pa ako ta varnica napravi pozar, neka sami odluce da li ga gasiti.Njegovoj drugoj zeni je onda svakako bolje da potrazi srecu s nekim drugim.A njemu bi bilo bolje inace da proseta od iste, ocigledno se pati bez potrebe.Stvar je licnog izbora, tu su sigurno i opterenja druge prirode koja takodje uticu na odluku i jednog i drugog.U svakom slucaju nije veselo, ali neka se plese.Ljubav iz haustora, srodne duse blizu zive :)
Koliko ja vidim ,nista se taj ne pati. Sredjen je, uredan, nosi sve neke vesele boje na sebi, oblaci se bez kompleksa, ima vedru facu, sveze obrijan,veseo... prosto sjaji...sigurno ima uredan seks i sigurno ga zena dobro pazi...samo iz ociju mu se vidi zelja- seksualna jaka zelja...bice da je gladan novina u seksu, promene...eto tako ja procenjujem i kazem drugarici- on te zeli i nista drugo...
Salko sto je u vodu skako

#90 Re: zaljubljena a on ozenjen

Post by Salko sto je u vodu skako »

pesak wrote:i sta sad ona da radi ? jeli to nemoralno ako se prepusti ?
mali izbor, a bas joj se on svideo...energetsko polje izmedju njih/puno varnica/ ..da li da se pravi blesava ? nema sna...
to mu je drugi brak...nemaju zajednicko dete...
ona ga zamislja, razmislja i tako to...sve po spiisku. nikad nije bila sa ozenjenim...nikad nije bila ni sa drugaricinim deckom , ni kad su raskinuli. ali je zaljubljena u ovog.nije joj se niko svidjao godinama...i onda , odjednom... :sad:

sta raditi.... :? :-? :-)
pravo nezgodna kombinacija 8-) slobodni muskarici/zene i ovi udati/ ozenjeni 8-) ne merem biti pametan :lol: narodna pripovjedanja kazu da ga ovi slobodni skoro pa uvjek ispuse ali se narodna pripovjedanja odnose na udate zene/ozenjene muskarce koji imaju djecu :dance: moze biti da je drugarica upala u onaj kako strucni ljudi kazu u bioloski sat pa joj se udaje na vrat na nos :dance: cura konta ako se vec dva puta zenio zenice se taj i treci put 8-) treca sreca, pa i sujevjera igra neku ulogu :lol:
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

pesak wrote:I ima jos jedan dosta veliki problem. Ona ne moze da podnese da nekom nesto radi iza ledja, i da zbog njene srece neko pati. Jeste da ofucano zvuci, ali je tako.
Kad bi bila malo manje zarobljena tim nekim kodeksima ponasanja, bilo bi joj mnogo lakse u zivotu... :-? :sad:

Ne znam kako da joj objasnim da se mane corava posla oko morala i da zivi punim plucima... ona bi se stalno grizla i grizla da cini nesto necasno...ne znam, zaista. :sad:
nek on nju Image...odradi s leda
probni metak... :D
pesak

Post by pesak »

anamo 'vamo wrote:
pesak wrote:I ima jos jedan dosta veliki problem. Ona ne moze da podnese da nekom nesto radi iza ledja, i da zbog njene srece neko pati. Jeste da ofucano zvuci, ali je tako.

e, stvarno si uzasan.. :lol: :D
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

Image
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

pesak wrote:
anamo 'vamo wrote:

e, stvarno si uzasan.. :lol: :D
haj znaj, mozda bi dozivjela razocarenje kad bi se...mislim...udruzili....
Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

ko će o čemu torokat i mahalat nego žensko o oženjenom mušku ,a palite se na oženjene pa to nije normalno,jel kažeš ženmskoj da si slobodan onda ono finjaka i zabavljanje sve OK al kad kažeš da si oženjen skaču ko lude ,mater mi niste normalne :D
pesak

Post by pesak »

pici wrote:ko će o čemu torokat i mahalat nego žensko o oženjenom mušku ,a palite se na oženjene pa to nije normalno,jel kažeš ženmskoj da si slobodan onda ono finjaka i zabavljanje sve OK al kad kažeš da si oženjen skaču ko lude ,mater mi niste normalne :D
Ovo joj je prvi ozenjen...
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

pocetak je najtezi... Image
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:da...nezgodna situacija...jos i blizina stanovanja... :-) ako krene nesto lose,morace da se seli.. :-) .jos i komsiluk... :-)
problem je i u tome sto je ona otvorena osoba, i ne voli da se krije...ljubavnica tesko da moze da bude...
a s druge strane, ko ima prava na necije telo i dusu ...taj se nije rodio. nije mu njegova zena posednik njega ...mislim, nije on rob. uostalom, da je voli dovoljno ne bi bacao farove okolo. niti bi nasrtao na tudja vrata. :D
shupljaaaaaaaaaa :roll: racionalizacija....

evo da sve bude kako ti zamisljas....zaljubite se, nakon nekog vremena on ostavi zenu....ako nije imao dovoljno postavanja prema DRUGOJ zeni kojoj je obecao vjernost i postovanje DO KRAJA ZIVOTA, zasto mislis da ce imati prema tebi? :roll:

ako je ne voli, nek je fino ostavi pa onda trazi sebi drugu (pardon, trecu)....nije ni pitanje laganja, nego kukavicluka....ako te privlace takvi frajeri onda samo naprijed punom parom :D meni su beskicmenjaci i kukavice najneatraktivniji medju ljudima (oba pola, ali posebno muskarci)....
anais_nin

Post by anais_nin »

Neelix wrote:ne postoji blagi nacin da se ovo kaze

prijateljica ti je kurvetina, treba je kamenovat
covjeku/idiotu o kojem je rijec treba odsjec kitu

serijat je ponekad zakon :D
:lol: :lol: :lol: kako je kurvetina kad nije (jos) nista uradila :D

p.s. "pesak" cini mi se voli pisati o sebi u trecem licu :D
anais_nin

Post by anais_nin »

pesak wrote:
Dena wrote:Najlakse bi bilo reci da se ne petlja sa takvim tipom, jer je ozenjen, bla, bla bla, ali....ljubav je slijepa i ne razmisljas glavom, vec srcem.
Jedini savjet koji imam za tvoju prijateljicu je da se ne smije previse unositi, sta god to bilo, jer je tip ocigledno nestabilan i skace iz veze u vezu....
Cak i da se razvede postoje JAKO velike sanse da uradi istu stvar i njoj sto i predhodnim zenama...Sto bi rekli ponekad je bolje biti i sam nego sa svakim.
Sigurna sam da ima jos normalnih, slobodnih muskaraca oko nje. Samo neka malo bolje pogleda dalje od komsiluka ;-)
e, da...ovako i ja mislim..
mada, kad pomislis, zivot je kratak...kad bi se tako libio da zivis...neces ni ziveti...
mada, ovo je bas nezgodna situacija...
ma, mislim, taj brak je uopste bezveze stvar...ne mozes da zivis u miru...kao da si rob. :-?
jest, cini ti se da je bezvezan kad je tudji :D da je tvoj malo bi drugacije razmisljala :oops:
Post Reply