Heh pa ti izgleda nisi skontao radnju oglasa ona nije rekla da hamali nego trazi da se uda za papire ,nije to bio oglas za neko robovanje tj sluzarenje po kuci nego cisto zenska hoce da se uda zbog papira pa ako si na to spremam bujrum baFratris wrote:Evo ja se javljam sa zakasnjenjem. Mislim da u potpunosti odgovaram profilu koji se trazi.
Mlad sam, srednjih 20ih godina, ne pusim, pijem samo rakiju, nikad pivo, imam dobar posao, nemam dzukele niti macore. Imam svoje auto, novoizgradjenu kucu, dva velka televizora. Cist sam, uredan, ne galamim.
Samo eto, imam jedan problem, kao i vecina neozenjenih Bosanca mojih godina, pa makar ja bio u dijaspori, ja zivim s babom i materom. Znaci, ako bi ova prijateljica bila spremna kuhati, cistiti, peglati i donositi stvari mom babi i materi, super bi bilo. Znate, ljudi imaju skoro pet banki, pa bi bilo sevap kad bi neko sve za njih oko kuce radio, jerbo su ljudi intelektualci, pa bi im puno vise vremena ostalo za citanje. A i sestra mi je plaho lijena i kloni se rada, a jos joj pune ruke fakulteta.
Pa ako je tvoja jaranica spremna na ovo, mozemo se dogovoriti.
Muška dijasporo: forumašica traži brak zbog papira
-
kujundzija
-
gumifufna
Evo ja imam jaranam u Njemackoj i covjek trazi zenu.
Ima 38 godina i nije ozenjen do sada je se zenio tri puta radi papira
covjek maksus trazi zenu koja mu moze rodit dijete.To mu je zivotna zelja da ima dijete.Pa eto bil mogla ta tvoja prijateljica za uzvrat mog jarana usrecit.
Ovo je ozbiljno nezajebajem se covjek dobro izgleda nije neki garib i ima svoju neku malu firmu.
Ima 38 godina i nije ozenjen do sada je se zenio tri puta radi papira
covjek maksus trazi zenu koja mu moze rodit dijete.To mu je zivotna zelja da ima dijete.Pa eto bil mogla ta tvoja prijateljica za uzvrat mog jarana usrecit.
Ovo je ozbiljno nezajebajem se covjek dobro izgleda nije neki garib i ima svoju neku malu firmu.
-
Umjetnik a
nemaš se ti šta smijati, i ti bi kad bi bilo prilikeladyblue18 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ibro dirka
#80 Re: Muška dijasporo: forumašica traži brak zbog papira
Je li sa ovom "masazom"?basta sljezove boje wrote:pa bas je fina, dobra i vrijedna. Au pair djevojka za iste usluge trazi nekoliko stotina eura mjesecnoMaystor wrote:Pravo je fina i iz fine familije, dok trazi preko interneta da se uda za papire!!!Ivy wrote:Dragi moji dijasporaši,
Jedna forumašica (obratila mi se sa punim povjerenjem, ime poznato samo autorici) traži gospodina koji živi vani da je oženi zbog papira a ona će zauzvrat kuhati, prati, peglati, donositi pivu i novine, papuče, masirati umorna leđa i ručice za ugovoreni period braka. Bračne dužnosti nisu uključene i muž bi, shodno tome, bio slobodan da hoda i traži selameta negdje drugo! Ukoliko se rodi obostrana privlačnost tokom vremena to je dodatan plus! Mladoj dami je 25 godina, fina je i iz fine familije
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Umjetnik a wrote:nemaš se ti šta smijati, i ti bi kad bi bilo prilikeladyblue18 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odakle izvuce taj zakljucak tita ti
- pitarozder
e tebe , treba ba iz fine familijeHantraga wrote:Znal napravt kljukusu?
- Bumbar
eh draga minnela...mogao bi fratris zbog ove uvrede na kljukusu biti, kao sto se kaze na nasem kraju, biti b'jenMinnela wrote:pa sta fali kljukusi?? bas ukusno jelo![]()
![]()
i cuj,ako zna napraviti kljukusu krkanka![]()
- cHupjahalic@
ja se vazda zafrkam sta je kljukusa (bez zeze).
sta je kljukusa?

sta je kljukusa?
- Hantraga
Kljukusa ti je pravo test pitanje...vidis kolko treba da dobijes odgovor da li zna napravit kljukusu...cHupjahalic@ wrote:ja se vazda zafrkam sta je kljukusa (bez zeze).
sta je kljukusa?![]()
A za ove sto kazu da kljukusu samo prave krkanke, jebiga sta da vam kazem...uzivajte i dalje u vasim gospodskim krofnama sa eurokremom...
- dacina_curica
ne znam ni ja sta ja? Hantraga daj receptcHupjahalic@ wrote:ja se vazda zafrkam sta je kljukusa (bez zeze).
sta je kljukusa?![]()
na temu: Ivy imam par slobodnih jarana, super finih....provjericu da vidim bil' se koji zenio (nadam se da SAD nije predaleko)
-
basta sljezove boje
a o kojoj je kljukusi ovdje uopce rijec? Tava ili pecnica? 
- cHupjahalic@
ide li u tu krajisku kljukusu bijeli luk
kontam ako je to to, onda da to mozda nije radi
smLada

kontam ako je to to, onda da to mozda nije radi
- cHupjahalic@
vijenac luka stoji na verandi i ceka kad cu se ja zaputiti prema Svedi.Minnela wrote:ide,ide seko..bar kad ja pravim..kad dodjes zajedno cemo ocejfiti
![]()
nego, ima li ista? jel` se iko javio
- Bumbar
napravis joj obarušuMinnela wrote:ide,ide seko..bar kad ja pravimcHupjahalic@ wrote:ide li u tu krajisku kljukusu bijeli luk![]()
kontam ako je to to, onda da to mozda nije radismLada
![]()
![]()
..kad dodjes zajedno cemo ocejfiti
![]()
- ladyblue18
izrendan krompircHupjahalic@ wrote:ja se vazda zafrkam sta je kljukusa (bez zeze).
sta je kljukusa?![]()
ono izrendas, stavis glavicu dvije luka, podmazes tepsiju, raspljesces nadjev u tepsiju i et
- ladyblue18
nego kako je pravis
ja odkad znam za sebe koristi se krompir..bar u sarajevu

ja odkad znam za sebe koristi se krompir..bar u sarajevu